22 thoughts on “Päivän kuva: Kakku

 1. Onko täälläkin joku palvelunesto hyökkäys päällä vai oonko saanu jo ihan oman plokin?
  LL avautuu jotenkuten

  1. LL saa palvelunestohyökkäykkäyksiä mikäli eräs Jyrki tai aku ei saa kommentoida asiallisesti, kummatkin ovat raittiita kuulemma.

 2. Sääntö numero 18 U.S.C. § 2381

  Pel­kää­vät­kö po­lii­ti­kot siir­to­maa­isän­nän ran­gais­tuk­sia
  –    Yh­dys­val­tain ase­tus 18 U.S.C. § 2381
  –    https://archive.is/z8Qzb
  –    Ku­ka ta­han­sa, jo­ka rik­koo us­kol­li­suu­ten­sa Yh­dys­val­to­ja koh­taan, käy so­taa si­tä vas­taan tai avus­taa vi­hol­lis­ta, an­ta­en heil­le apua ja loh­tua Yh­dys­val­lois­sa tai muu­al­la, on syyl­lis­ty­nyt maan­pe­tok­seen ja kär­sii kuo­le­man, tai hä­net van­gi­taan vä­hin­tään vii­si vuot­ta ja sa­ko­te­taan tä­män ni­mik­keen no­jal­la, mut­ta vä­hin­tään …

 3. ”VITTU” on vstenmielisiimpiä ”yleissanoja” Suomessa, jota viljelevät varsinkin nuoret jätkät ja vielä SÄRÄHTÄVÄMMIN nuoret tytöt. Kun on wanha pieru, niin on tottunut siihen, että suutaan RÄÄPIVÄT pojat ja tytöt, jos ei nyt aivan punastuneet niin eivät kuitenkaan vihkiytyneet alalle. NYT on kaikki toisin. Poikien ja miesten ”suunsoiton” kyllä kestää, mutta TYTÖT ovat jo PAHEMPIA. Toki suusta pääsee mitä sattuu kun oikein suuttuu tai lyö vasaralla peukaloon, mutta kun joka toinen sana on mitä on INFLAATIO on melkoinen.

  Ja nyt yhtenäiskoulujen aikana pienet koulukkaat kuulevat kaikenlaista kuin papukaijat ja ”puheenvarsi” on kotona kuin satamajätkien ruokatunnilla. Edes miehet elleivät ole aitoja perverssejä hanki tuollaista kakkua kuin ehkä koiruuksien huippuna sellaiselle vässykälle, joka EI ole edes sanonut naiselle käsipäivää, mutta EI nyt sentään pikku lapselle uskaltaisi viedä. Sillä HUUTO olisi kova ja sana kiertäisi siitä pitkin kyliä pöyristysten kera ja katseet olisivat sen mukaiset varsinkin naisilta. Eräs TÄRKEÄ käsite on TYYLITAJU!!!

 4. Ja pikku rakettimiehes, pidä military-seksuaalisuutesi miehiä kohtaan. Ei se syntiä ole, älä kuitenkaan tyrkytä sitä!

 5. Tutkimuksessa olleet miehet ajattelivat sexiä keskimäärin 18 kertaa päivässä.

  Naisten keskiarvo oli 10 sexuaalista ajatusta päivässä.

  Tutkimuksessa eniten sexiä miettinyt mies ajatteli sexiä … joka seitsemäs sekuntti …?

  Minkä tyyppisiä koe henkilöitä osallistui testiin, jäi epäselväksi ja se missä maassa testi tehtiin.

  Avoimeksi kysymykseksi jää kuitenkin se miten usein sexuaalisesti yli aktiivinen tai sexistä riippuvainen henkilö ajattelee sexiä?

  Heille ilmeisesti pelkkä sexin ajatteleminen ei riitä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*