5 thoughts on “Päivän video: Totuus

  1. Vieläkin näkee maskinaamoja. No, ei tarvi ihmetellä ketkä niitä ”marineja” äänesti taas kerran johtoon.

  2. Millähän oikeudella valkoiset naiset katsovat oikeudekseen asettaa itsensä muiden yläpuolelle ja johtaa erilaisia suvakkiliikkeitä? Valkoiset suvakkinaiset katsovat, että he ovat neekereitä, transuja, homoja, lesboja ja muita ylempänä ja näkevät neekeri rasistisesti ihmisinä, jotka eivät osaa itse ajaa omia etujaan, että valkoisen etuoikeutetun naisen pitää ajaa hänen etujaan ja hän rasistisesti katsoo tietävänsä neekeriä paremmin.

    1. Osuit ytimeen. Mielessään ovat muita ylempänä, jopa miehiä yrittävät holhota ja paimentaa, lampaita ovat kuitenkin.

  3. Piilovaikuttaminen on wanha konsti VALTIOVALLALTA ja kaupallisissa MAINOKSISSA, josta varsinkin vm. on puhuttu aikoinaan kouluissa ja YLE:ssä, joka oli aikanaan kaupallisen KAPITALISMIN vahtikoira räksyttämässä. Mutta ennen Suomessa poikkeuksena sota-ajat valtio ei sortunut suoranaiseen aivopesuun poislukien kommarit, mutta ne se oli niiden perusominaisuus. Eikä sillä ollut ”porvariin” mitään tekoa. Yhdysvalloissa piilovaikuttaminen on ollut TV:n kautta hallituksen toimesta on aina käytössä varsinkin TV:n ja jo aikaisemmin radion kautta. Kommunistimaissa PROPAGANDA on kuin leka, jolla lyöd’ään otsaluuhun. NYT Suomessa jokseenkin KAIKKI, mitä tuutataan on täyttä TUUBAA!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*