Marco de Wit 13 huhtikuun, 2023

 

Laiton Lehti on alusta asti syyttänyt natottajia ja muita Ukrainafaneja mielipuolisiksi haaveilijoiksi, jotka eivät kykene kohtaamaan todellisuutta. Fakta nimittäin on, että Venäjä on Goljat ja Ukraina on Daavidin kääpiö pikkuserkku. Niinpä Venäjä tulee varmasti jyräämään Ukrainan.

 

Natottajat eivät kuitenkaan halua kohdata todellisuutta yhtään sen enempää kuin suvakit. Itse asiassa natottajat ja suvakit ovat nykyään samaa mielisairasta porukkaa. Molemmat elävät unelmaa, jossa rahaa tulee taikaseinästä ja kääpiöt voittavat jättiläiset.

 

Tosin natottajamiehet ovat ehkä vieläkin mielisairaampia, koska varmasti tietävät Venäjän ja sen asevoimien ylivoimaisuuden. Natottavien suvakkinaisten unelma on jotenkin loogisempi, koska he kokonaan välttävät faktoihin törmäämisen. Tämän näkee myös Ukrainan sotaa käsittelevissä Youtube-videoissa, joissa naisia on lähes aina ALLE 5%!! Natottajamiehet siis joutuvat valehtelemaan itselleen ja muille, kun taas suvakkinaiset voivat elää haavemaailmassa ja totaalisessa tietämättömyydessä ilman mitään loogista ristiriitaa.

 

Natottajat ja varastomies elävät unelmaansa: Kiistävät Venäjän etenemisen, vaikka Azom-tehdaskin vallattu!

 

 

Natottajamiesten harhoja on kuitenkin pönkittänyt se tosiasia, että Venäjän etenemistä Ukrainassa on hidastanut Naton rahoittama ja 8 vuotta rakentama maailman suurin ja tehokkain linnoitelinja. Tai siis KOLME linnoitelinjaa. Ylivoimaisesti tärkein näistä on toinen eli keskimmäinen puolustuslinja, kuten tästä kartasta näkyy.

 

 

 

 

 

Jos et usko Laittoman Lehden palikkatason analyysiä, niin tässä yksityiskohtaisempi analyysi.

 

 

 

Laittoman Lehden teoriana on, että Venäjä pelaa dominopeliä:

 

1. Tuhota Ukrainan armeija tykityksellä

Venäjä pystyy tykittämään Ukrainaa jopa 10 kertaa enemmän.  Lisäksi Venäjällä on lähes ilmaherruus ja myös monopoli ohjuksiin, joilla se pystyy tuhoamaan myös Ukrainan ase- ja polttoainevarastot sekä koko infrastruktuurin. Tämän vuoksi Ukrainan armeijan tappiot ovat myös moninkertaiset Venäjään verrattuna. Mikään maan armeija ei kovin kauaa kestä sitä, että vihollisella on 10 kertainen ylivoima tykityksessä ja ilmavoimissa sekä 100 kertainen ylivoima ohjuksissa.

 

2. Tyhjentää Ukrainan ammusvarastot

Massiivisella tykityksellä Venäjä pakottaa Ukrainan vastaamaan parhaansa mukaan ja samalla tyhjentämään sekä omat että Naton ammusvarastot. Monien asiantuntijoiden mukaan Ukrainan ammukset loppuvat viimeistään joskus kesän aikana.

 

3. Yllyttää Ukrainaa hyökkäämään

Ukrainan on pakko tehdä suurhyökkäys ennen kuin sen ammukset ja ilmatorjuntaohjukset loppuvat. Niinpä Venäjä pakottaa Ukrainaa pelaamaan upporikasta tai rutiköyhää. Jos ja kun Ukrainan suurhyökkäys epäonnistuu, niin tämän jälkeen Venäjän on helppo aloittaa oma suurhyökkäyksensä.

 

Ukraina tietysti koko ajan yrittää pitää omien sotilaidensa ja läntisten avunantajien uskoa yllä lupaamalla jatkuvasti Ukrainan suurhyökkäyksen alkavan minä hetkenä hyvänsä. Ukraina myös mielipuolisesti lupaa voivansa vallata Krimin takaisin.

 

Tämä Ukrainan uho pelaa Venäjän pussiin, koska näin sitten Putin pystyy perustelemaan kansalleen miksi koko yhteiskuntaa mobilisoidaan koko ajan enemmän. Venäjä on jo ilmoittanut nostavansa armeijansa 1,5 miljoonaan sotilaaseen. Lisäksi se koko ajan mobilisoi lisää vapaaehtoisia varsinkin köyhiltä syrjäseuduilta. Paljon on myös huhuja, että Venäjä tekee vielä yhden suuren satojen tuhansien miesten pakkomobilisaation.

 

Näin Ukraina ja Nato auttavat Putinia tekemään Venäjän armeijasta maailman tehokkaimman armeijan, joka saa joka päivä erittäin tärkeää käytännön kokemusta! Kohta Venäjä on niin voimakas, että voisi helposti vallata KOKO Ukrainan ja jopa koko Itä-Euroopan!

 

4. Murskata Ukrainan linnoiteketjut

Saartaa ja vallata Ukrainan linnoiteketjut. Viime kesänä kaatui ensimmäinen linnoiteketju ja tänä kesänä kaadetaan toinen ketju eli avainkaupungit Siversk – Bakhmut – Avdiivka – Marinka – Vuhledar koordinoidun SAMANAIKAISESTI. Tämän jälkeen Venäjän on helppo pistää pellit auki eli aloittaa suurhyökkäys, jolla valloitetaan vähintään puolet Ukrainaa pienin tappioin.

 

 

 

 

Laiton Lehti on kertonut miten Bakhmut ja Avdiivka on jo saarrettu.

 

Tuplamotti: Ukrainan rintama romahtamassa sekä Bakhmutissa että Avdiivkassa!

 

 

Pari viikkoa sitten venäläiset valloittivat koko Itä-Bakhmutin (joen itäpuoli). Nyt he ovat myös valloittaneet joen ja rautatien välissä olevan kaupungin keskustan. Läntiset kartat tietysti kulkevat koko ajan farssimaisen jälkijättöisesti, joten alla on todellinen tilanne eli valloituksia kuvattu myös sinisellä värillä.

 

Huomaa miten venäläiset ovat jo puhkoneet ukrainalaisten rautatien varrella olevat pääpuolustusasemat ja vallanneet koko rautatieaseman. Samaan aikaan he myös etenevät pohjoisesta ja etelästä.

 

 

 

 

 

Bakhmut on erittäin tärkeä kaupunki, mutta moni on unohtanut, että samanlainen saarrostus on käynnissä myös toisessa erittäin tärkeässä avainkaupungissa eli Marinkassa. Tämä näkyy hyvin venäläisten kartassa, jossa muuten päinvastoin kuin läntisissä farssikartoissa näkyy myös harmaa alue. Eli katkoviiva näyttää kuinka pitkälle venäläiset ovat edenneet, joskaan eivät ole saaneet siihen alueeseen vielä täyttä kontrollia.

 

 

 

 

Laajemmassa kartassa näkyy myös miten venäläiset ovat viime päivinä alkaneet tekemään ohjusiskuja Marinkaa tukeviin kaupunkeihin eli niissä säilytettäviin reserveihin ja polttoainevarastoihin.

 

 

 

Jos Marinka ja Vuhledar kaatuvat samaan aikaan, niin Ukrainan rintamaan tulee valtava aukko. Tämän vuoksi kuukausi sitten Venäjä yritti myös saartaa ja kaataa Vuhledarin, mutta ei onnistunut. Toisaalta pääidea varmaan olikin estää reservien siirtäminen Bakhmutin, Avdiivkan ja Marinkan tueksi. Venäjää pistää painetta kaikkiin avainkaupunkeihin, jotta Ukraina ei voi keskittää joukkojaan mihinkään.

 

Tästä huolimatta Vuhledarin valtausyritys meni kuitenkin niin pieleen, että Venäjä passitti Vuhledar-operaatiota johtaneen venäläisen kenraalin ”lomalle”. Ei siis Venäjälläkään kaikki ole mennyt ihan putkeen. Uudella kenraalilla on nyt melkoinen paine kaataa Vuhledar, jotta dominot saadaan vihdoin kaatumaan.

 

 

 

 

Uusi Vuhledarin rintaman kenraali näyttääkin päättäneen, että Vuhledarkin sitten pyyhitään pois kartalta mielettömän massiivisella tykityksellä ja pommituksella.

 

Venäläiset ovat selvästikin entisestään lisänneet painetta kaikkia avainkaupunkeja kohtaan. Nyt on hyvin lähellä, että dominot alkavat kaatua!

 

 

 

 

32 thoughts on “Hirttoköysi kiristyy myös Marinkan ympärillä: Venäläisten dominostrategia kaatamassa Ukrainan rintaman!

 1. Toivottavasti tilanne Vuhledarkin alueella ratkaistaan pian rauhanomaisesti ja oikeudenmukaisesti, jotta väkivalta ja kärsimys voidaan lopettaa.

 2. Bakhmut ja Avdiivka ovat molemmat kaupunkeja Itä-Ukrainassa, jossa konflikti Ukrainan ja Venäjän tukemien separatistijoukkojen välillä jatkuu. Tämä alue on ollut taisteluiden kohteena jo useiden vuosien ajan, ja tilanne on edelleen hyvin epävakaa.

 3. voittaminen ei ole aina selvää tai yksiselitteistä. Sodan voittaminen voi myös olla erittäin kallis ja tuhoisa kaikille osapuolille. Siksi sotilaallisten konfliktien ratkaiseminen rauhanomaisesti ja diplomatian keinoin on tärkeämpää kuin sodan käyminen.

  On myös tärkeää ymmärtää, että sotilaallisen voiman käyttö on aina viimeinen keino ja sen käyttöön liittyy valtavia riskejä. Sodan voittaminen ei takaa pitkäaikaista rauhaa ja vakautta alueella, ja se voi myös aiheuttaa pitkäaikaisia kielteisiä vaikutuksia ympäristölle, infrastruktuurille ja kansalaisten elämään.

  Sen sijaan että keskityttäisiin sotilaalliseen voimaan, on tärkeää tukea rauhanomaisia ratkaisuja ja pyrkiä edistämään kansainvälistä yhteistyötä ja ymmärrystä eri maiden ja kulttuurien välillä.

  1. Sodan voiton määritelmä on hyvin yksinkertainen. Se joka on saanut väkivallan monopolin, on voittanut sodan tai alueen.

   Häviäjä maksaa aina sodan, ei voittaja. Myös historia on voittajien kirjoittamaa historiaa. Tämän takia amerikkalaiset ja brittiläiset rikolliset, sekä Israelin valtio ovat valehdella silmät päästään ja nykyinen historian käsitys on heidän kirjoittamaa historiaa miten asiat meni.

  2. Venäjä oli valmis rauhanneuvotteluihin jo vuosi sitten, mutta länsi esti nekin.

 4. Naisen kauneus on subjektiivinen käsitys ja kauneuden taso ei riipu kansallisuudesta. Jokaisessa maassa on kauniita ja viehättäviä naisia, ja on tärkeää kunnioittaa ja arvostaa kaikkia ihmisiä heidän ominaisuuksistaan ja saavutuksistaan riippumatta. On myös tärkeää välttää yleistäviä lausuntoja, jotka perustuvat stereotypioihin tai ennakkoluuloihin.

 5. Ei siitä ole kovinkaan kauan, kun PT-media kertoi Venäjän pikkuhiljaa luovuttavan Bahmutissa, niin tilanne siellä onkin edennyt aivan toiseen suuntaan, kuin PT meille kertoi. Parasta alkaa tarkastelemaan itse noita karttoja netistä tai on luettava vain LL:ä sota-asioissa. Tosin valtamedia ja PT on samoilla linjoilla elikkä myös valtamedia pimitti tilannetta. Sota-asioissa näköjään sama lukeeko valtamediaa vai tiettyjä ”vaihtoehtomedioita”. MV:kään ei juurikaan kerro rintamatilanteesta.

  1. Johtuisiko siitä, että tätä sotaa on äärimmäisen vaikea voittaa ilman taktisia ydinaseita, Ukrainalla kun tuota populaa riittää ja ilmeisesti siis myös sotilaita ja länsi mättää koko ajan kalustoa, sellaistakin joita meille ei kerrota. Tuolla vallitsee ilmeisesti uusi ”kauhun tasapaino”: Länsi mättää sellaiset määrät aseita, joilla asemasota säilyy. Eli kummatkin osapuolet tuhoavat toisiaan. Tarkoituksena heikentää hitaasti Venäjää.

   Myös suurvaltapolitiikassa Taiwan liittyy ehkä tähänkin sotaan. Nyt näyttäisi siltä, että Kiina aloittaisi oikean sodan siellä pian. Taiwanista Suomen huijarimedia vaikenee kiitettävästi. Nämä täällä esitetyt arviot Ukrainan tilanteesta ovat todella hyviä. Laiton lehtikin voisi kääntää katseen hetkeksi Taiwaniin ja mitä siellä on meneillään. Jenkit toimivat Ukrainan neuvonantajina ja kouluttajina sekä aseistajina, ovat ilmeisesti Taiwanissa armeijoineen???
   Taiwanista voisi kehkeytyä nopeasti China Dragon vastaan American Eagle, jos kiinalaiset nousisivat maihin Taiwaniin..
   Sinnehän Suomikin joutuisi natona lähettämään aseita ja ehkä joukkoja
   Popkornit esiin.

 6. Venäläiset eivät ole koskaan mitään mädättäjiä ja pettureita sietäneet, jolloin siellä on paljon vähemmän näitä ”älykkäitä”, jotka pettävät ja tuhoavat oman kansansa. Länsimaissa heitä ei ole koskaan historiassa eliminoitu, vaan he ovat eliminoineet oikeita kansojaan. Nyt nämä lännen ”älykkäät” ja Israelin valtio ovat päässeet jälleen täyteen valtaan.

 7. Tämä on Saatanan pahuuden joukkojen amerikkalaisten, brittien ja Israelin valtion sota hyvän Jumalaa vastaan. Amerikkalaiset ja brittiläiset Saatanan eläimet tullaan murskaamaan ilman armoa ja ehtoja.

 8. Kansanedustaja: Venäjä-mieliset trollit piinaavat … – Ilta-Sanomat
  Venäjä-mieliset trollit painostavat kansanedustajia, kansanedustaja Pertti Salolainen (kok) kertoi torstaina. Pertti Salolainen kertoi saaneensa useita epäilyttäviä sähköpostiviestejä. Venäjän toimet ja hämärät informaatioiskut olivat eilen esillä eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan avoimessa kuulemisessa, joka on laittomuuden vastavalo.

 9. Naisethan eivät kykene yleisesti ottaen analysoimaan sotaa, taloutta tai tekniksiä asioita ihan yksittäisiä poikkeuksia lukuunottamatta. Moottoriurheilun huipulle he eivät myöskään koskaan pääse ja ihan tavallinen autoilukin tuottaa jo monille suuria vaikeuksia.

  1. Silti se ei estä Marinia lausumasta typeryyksiä miesten asioista. Osaako sota-Zanna edes ajaa autoa, ei ainakaan panssarivaunua.

   Miksi helvetissä Zanna ei nyt biletä, kun ei ole enää pääministeri? Laukaiseeko pääministerin titteli hänessä pakonomaisen biletyksen ja vieraiden reviirille tunkeutumisen yökerhoissa.

   Alibin päätoimittaja oli narautettu ratista. Sekään ei liity mihinkään.

 10. Youtube tarjoaa minulle koko ajan juutalaisten päivityksiä Ukrainan sodasta, Syyriassa, Israelista jne. Juutalaiset ovat varmasti todella luotettavia ja heitä kannattaa uskoa. He eivät varmasti koskaan, ikinä valehtele ja juutalaiset ovat täydellisiä ihmisiä, jotka eivät koskaan tee mitään väärää.

 11. Ei me täällä ulko- ja puolustusministeriöissä olla kuultu tuollaisesta yhtään mitään. Meidän mielestä on parasta täyttää Suomi natoaseilla ja tukikohdilla ja tökkiä ja sorkkia Venäjää niin paljon kuin vain mahdollista. Vihaamme ryssiä ja haluamme tappaa niistä joka ikisen. Vielä enemmän vihaamme suomalaisia mutta salaa, koska haluamme tapattaa ne sodalla. Eikä kukaan voi kieltää sitä, että suomalaiset ansaitsevat oman tuhonsa. Siinäpä kansa, joka ei osaa elää rauhassa ja sopusoinnusssa kenenkään kanssa ja uskoo naapuristaan tästä kaikki valheet ja menee sen vihollisen kanssa kimppaan ja tapattaa sitten itsensä ihan samalla tavalla kuin tekee Ukraina juuri nyt. Tätä mieltä me ulko- ja puolustusministeriössä olemme.

 12. Nimenomaan sota-Zannakaan ei tajunnut tätä että sodassa ei ole voittajia. On vain vallottajia, miehittäjiä, kansanmurhaajia yms. Rauhan neuvotteluilla ja puolueettomuudella on paljon enemmän saavutettavaa.
  Onneksi sota-Zanna on siirretty ”lomalle” kuten kuo Venäläinen kenraali. Jos naivi sota-Zanna päätyy NATO.n pääsihteeriksi niin kaatuuko NATO? Yhtään parempi vaihtoehto tehtävään ei olisi Viron Kaja Kallas.
  sota-Zannan suomen kurittaminen voi siis jatkua ja aivan nextillä levelillä ja kenties Ursulan seuraajaksi?

  1. Sanna Marinin paikka on Butchassa! Siellä Marin voisi sitten bailata esinahattoman natsipresidentin kanssa aamusta iltaan ja aina välillä nenä valkoisena kiljaista ”slava ukraini!”

  2. Instagram-nukke Sanna olisi kyllä huvittava näky NATO:n johtajana. Jopa sotahullu Kallas vaikuttaisi loogisemmalta.

 13. Ukrainan pitäisi aloittaa rauhanneuvottelut. Talvisodan opetuksista olisi apua niillekin.
  ”Russofobia syy Suomen historian suurimpaan onnettomuuteen” 23.3.2023

  Tämänhän ne historian tuntijat tiedämmekin. Kannattaa katsoa esim. kohdasta noin 1:03,,00 Erkon sota. Erkko muuten lähti pakoon Tukholmaan Talvisodan ajaksi ja johti sieltä Sanoman propagandaa loppuun asti. Samanlaista tuubaa HS ja IS työnsivät silloin kuin nyt.
  Paasikivi: ”Talvisota oli Erkon sota. Se olisi voitu välttää, jos olisi Suomessa ollut viisaita valtionjohtajia”.
  Ei ollut silloin, eikä ole nyt.

  https://www.youtube.com/watch?v=YA0otJPefYc&t=57s

 14. Ukrainalaisten valenatsien denazifiointi jauhaa yötä päivää ja tästä on todisteena Bakhmutin lihamylly, joka on todellinen mestariteos! Ukrainan pitäisi aloittaa suuri vastahyökkäyksensä, mutta sen sijaan he menettävätkin lisää alueita ja tämä on suuri nöyryytys esinahattomalle natsipresidentille ja naton homoille!

  Kreminnassa on denazifioitu koko alkuvuosi ja valenatsit ovat saaneet siellä kunnolla selkään ja tämä on saanut suvakit niin kovan raivon valtaan, että he eivät suostu puhumaan Kreminnan tilanteesta enää mitään. Jopa kosher-Pekka(Toveri) tajuaa pitää aiheesta päänsä kiinni!

  Muista aku! BAKHMUT IST ESINAHATONFREI!

  1. Rauhoitu ja tule mukaan:

   Tänään on aurinkoinen päivä, ja linnut laulavat iloisesti puistossa. Istun penkillä ja nautin lämpimästä säästä. Huomaan, että edessäni kulkee pikkutyttö, joka pitää kädestä kiinni isänsä kanssa. He vaikuttavat niin onnellisilta ja rakastavilta toisiaan kohtaan. Tämä hetki tuo mieleeni omat lapsuudenmuistoni, jolloin minäkin kävelin isäni kanssa käsi kädessä ja ihailin maailmaa ympärillämme.

   Sitten ajatukseni siirtyvät tuleviin suunnitelmiin. Minulla on tänään paljon tekemistä, ja minun pitäisi aloittaa työni mahdollisimman pian. Minulla on deadline, joka lähestyy nopeasti, ja minun täytyy keskittyä saadakseni työni valmiiksi ajoissa. Onneksi minulla on tehokas työskentelytapa, joka auttaa minua saavuttamaan tavoitteeni.

   Työskentelyn ohessa minä myös rentoudun ja nautin elämästä. Rakastan käydä kävelyillä luonnossa ja tutkia uusia paikkoja. Minulla on myös paljon ystäviä, joiden kanssa voin viettää aikaa ja jakaa elämän iloja ja suruja. Ihmissuhteet ovat minulle tärkeitä, ja pyrin pitämään huolta ystävistäni ja perheestäni.

   Lopuksi haluan vielä sanoa, että elämä on täynnä yllätyksiä ja seikkailuja. Meidän täytyy vain rohkeasti astua ulos mukavuusalueeltamme ja antaa elämän viedä meitä eteenpäin. Jokainen päivä on uusi mahdollisuus oppia ja kasvaa ihmisenä, ja minä haluan käyttää tämän mahdollisuuden hyödyksi parhaani mukaan. Eikä minulla ole esinahkaa. Ei haittaa.

  2. Tällainen kielenkäyttö ja vihapuhe ovat sopimattomia ja loukkaavia. Niillä ei ole mitään paikkaa keskustelussa tai yhteiskunnallisessa vuoropuhelussa. On tärkeää kunnioittaa toisten ihmisten erilaisia näkemyksiä ja taustoja, eikä sortua syrjintään tai vihaan perustuvaan retoriikkaan. Ainoastaan avoin ja rakentava keskustelu voi edistää yhteiskunnan kehitystä ja parantaa ihmisten elämää. You shame, punish yourself!

 15. Itse en usko ainakaan kaikkiin Pentagonin vuodettuihin asiakirjoihin esim. erikoisoperaation tappioluvut:
  Ukraina 15-30 000 kuollutta sotilasta, Venäjä 30-50 000.

  Venäjän tappioluvut mahdollisesti ovat lähinnä totuutta mutta Ukrainan kaatuneita liioitellaan alakanttiin.
  Luvut voi kokonaisuudessaan olla tekaistuja tai vääriä.

  On ollut puheita että operaatio kestäisi vuosia mikä tarkoittaa että Ukrainan armeijalla olisi iskukykyä ja taistelutahtoa mutta esim. Douglas McGregor sanoo että konflikti loppuu pian.
  Astrologisesti konflikti päättyisi viimeistään tänä vuonna.

  1. Israelin salaisen palvelun luvut, ehkä kuukauden takaiset ovat lähellä totuutta:
   Venäjä n. 18 000 kaatunutta
   Ukraina n. 100 000
   Jos Venäjän luvut olisivat yli 50 000, ydinaseet olisivat jo lentäneet.

   Saksalaislehti Focus, ja lehmätkin lentää..

 16. Jatko-osat: SUOMI VS. VENÄJÄ ? NATO VS. VENÄJÄ ? USA +NATO VS. KIINA? Eikä piudä unohtaa MUSLIMIT EUROOPASSA eli sisällissota kun Euroopan mitättömät armeijat TYPERÄSTI sotivat Venäjää vastaan kun EU IDIOOTIT ovat TÄYTTÄNEET euroopan MUSLIMITERRORISTEILLA, jotka ovat yhtä RAAKOJA kuin TsingisKhan!

 17. Ukrainalla on kuitenkin linnoitelinjojen tuntumassa n 200 000 sotakelpoista sotilasta ja lisäksi tuhatkunta Taiwanista saatua lennokkia joissa voidaan käyttää kemiallisia aseita. Ukraina on todistetusti käyttänyt kemiallisia aseita noissa lennokeissa. Nuo ovat hirvittäviä aseita. Sotilaat tukehtuvat. He voivat käyttää noita myös Donbassin siviilikohteisiin ja luoda pakokauhua. Sota ei ole mitenkään ohitse, ja jos Venäjä alkaa häviämään, se saattaisi tarkoittaa vieläkin pahempaa kohtaloa ydinaseiden muodossa ja niitähän sataisi sitten tännekin, ehkä uuteen ”Nato-keskukseen, Suomen eduskuntaan. Veikkaan, että eduskunnan narsistit pian peloissaan jakavat eduskunnan kahteen fyysiseen paikkaan. Toinen jonnekin Vaasan tienoille.

 18. Mitähän aseteknologiaa Niinistö tarkoitti puhuessaan Ahvenanmaasta? Sinne ilmeisesti epäsuosittu Niinistö, talouden täystuholainen, haluaa nyt NATO-tukikohdan!!! Siitä koituisi miljardikulut Suomelle.
  Pelkääkö Niinistö Ukrainan lennokkaja, yksikin tuollainen jos eksyisi Pietarin sijaan Helsinkiin, tuulen viemänä, tai teknisen vian takia voisi aiheuttaa pientä hengenahdistusta katujengeille. Mutta hei, miten taas pääsi tämäkin uutinen lipsahtamaan ohi Suomen niin luotettavan huijarimedian??
  https://scotlandtoday.online/serhiy-prytula-chemical-weapons-ukraine

 19. Kommentit ilmeisesti poistettu. Katso itse tämä:
  https://twitter.com/danielapruna2
  https://twitter.com/danielapruna2/status/1644413977852534784
  Volodymyr Yatsenko, co-founder of monobank and developer of the Dovbush T10 drone, has announced a competition for Ukrainian UAV developers with a prize fund of UAH 20 million. The money will go to those developers whose drone lands on Red Square in Moscow on May 9
  ”The Dovbush T10 will also fly to Moscow, but outside the competition

  Representatives of the United States and Latvia confirmed that their troops are in Ukraine and emphasized that they are not involved in the fighting.

  This was reported by Evropeiska Pravda

  President Volodymyr Zelensky received the highest state awards from the government of the Chechen Republic of Ichkeria in exile – the Order of Honor of the Nation and the Order of Dzhokhar Dudayev

  During his visit to the United States, Shmyhal met with Pentagon chief Austin, and asked for F-15 and F-16 fighter jets and long-range missiles
  Austin did not comment on specific requests but promised to expand the production of military equipment in the United States for Ukraine
  ————–
  Rahaahan Ukrainaan on mätetty miljarditolkulla. Puolassa on ilmeisesti tehtaita, jotka pystyvät valmistamaan sekä aseita, ammuksia, että drooneja. Toki nuo voivat jäädä kilpailun vaiheelle, mutta ovat erittäin vaarallisia ja Ukraina käyttää häikäilemättä noita jos jäävät alakynteen, jos heillä vaan on noita..
  Aika harva tajuaa vielä, että lennokeillakin sodan voi voittaa… se on siinä ja siinä..
  USA/Nato on miettinyt tämän sodan jo vuosia etukäteen
  Rahaahan Ukrainaan on mätetty miljarditolkulla. Puolassa on ilmeisesti tehtaita, jotka pystyvät valmistamaan sekä aseita, ammuksia, että drooneja. Toki nuo voivat jäädä kilpailun vaiheelle, mutta ovat erittäin vaarallisia ja Ukraina käyttää häikäilemättä noita jos jäävät alakynteen, jos heillä vaan on noita..
  Aika harva tajuaa vielä, että lennokeillakin sodan voi voittaa… se on siinä ja siinä..
  USA/Nato on miettinyt tämän sodan jo vuosia etukäteen
  Suomen huijari media ei kerro Ukrainan teoista juuri mitään. Padonkin aikoivat räjäyttää ja Venäjä veti joukkonsa pois.Kherson kai se oli
  Nyt saattavt lennätellä noita droonea kilpailu-mielessä ja muutenkin kohti Moskovaa… ei mulla ole sellaista tietoa, mutta
  tuon kilpailun tarkoituksena on saada drooni Moskovaan viimeistään 9. toukokuuta. Ukraina kertoo, että he kehittelevät, mutta
  yllättäen Venäjä löytääkin amerikkalaisen tai taiwanilaisen droonin punaiselta torilta..? Näin tää ehkä menee..

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*