Marco de Wit 13 huhtikuun, 2023

 

Laiton Lehti on vuosien varrella julkaissut lukuisia juttuja, joissa todistellaan ex-presidentti Barack Obaman vaimon olevan transu. Ensin monet pitivät väitettä hulluna, mutta viime aikoina monet vaan sanovat: Mitäs sitten?

 

No sitä, että transumania alkoi nimenomaan Obaman toisella kaudella ja on nyt laajentunut mielipuolisiin mittoihin lapsien leikkelyllä.

 

 

 

20 thoughts on “Päivän video: Michael

 1. Hetkinen! Kuule: Eheytyshoito, joka pyrkii muuttamaan henkilön seksuaalista suuntautumista tai sukupuoli-identiteettiä, on monien terveysjärjestöjen ja asiantuntijoiden mukaan epäeettistä, vahingollista ja vailla tieteellistä perustaa. Eheytyshoitoja on kritisoitu voimakkaasti, sillä ne voivat aiheuttaa henkistä ja fyysistä kärsimystä ja lisätä syrjintää ja stigmaa vähemmistöjä kohtaan.

  Kansainvälinen psykiatriyhdistys (World Psychiatric Association) on ilmoittanut, että homoseksuaalisuus ei ole mielenterveyshäiriö eikä tarvitse hoitoa. Samoin sukupuolen moninaisuus on tunnustettu lääketieteelliseksi tilaksi, eikä transsukupuolisuutta tarvitse hoitaa tai korjata. Sen sijaan, transsukupuoliset henkilöt tarvitsevat kunnioitusta, tukemista ja saatavilla olevia lääketieteellisiä palveluja, kuten hormonihoitoa ja sukupuolen korjausleikkausta, jos he haluavat sitä.

  Terveydenhuollon ammattilaisten tulisi tarjota turvallisia, kunnioittavia ja tietoon perustuvia hoitopalveluja kaikille, riippumatta heidän sukupuolikokemuksestaan tai seksuaalisesta suuntautumisestaan. Tämä auttaa edistämään terveyttä ja hyvinvointia kaikille ja luomaan yhdenvertaisen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan.

  1. Jos ihminen on fysiologisesti täysin terve mutta hän kokee olevansa ’väärässä kehossa’ sukupuoleltaan, voi mielestäni olla kysymys mielenterveyden ongelmasta. Entä jos henkilö kokisi olevansa esim. Susi? Eikö tätä pidettäisi epänormaalina? Erikseen on tilanteet joissa ihmisellä on jokin synnynnäinen vamma, kuten ylimääräinen X-kromosomi. Sukupuolia on vain kaksi ja kuvitelma että kuuluu väärään sukupuoleen on mielestäni ********

   1. Emme voi muuttaa fyysistä todellisuuttamme. Et voi muuttaa itsesi eläimeksi fyysisesti, vaikka voit tuntea itsesi eläimeksi henkisellä tasolla tai eläytyä eläimen rooliin esimerkiksi pukeutumalla naamiaisasuun tai leikkimällä mielikuvituksellisia leikkejä.

    On tärkeää erottaa todellisuus mielikuvituksesta ja varmistaa, että kaikki toimintamme ovat turvallisia ja eettisiä. Jos tunnet olevasi susi, voit esimerkiksi oppia lisää susista, harrastaa susiin liittyviä aktiviteetteja tai vaikka liittyä susi-aiheiseen yhteisöön, mutta sinun tulee aina muistaa oma ihmisyys ja vastuusi toimia ihmisenä.

  1. Hyi en ole koneseksuaali

   Ymmärrän. On tärkeää muistaa, että tekoälybotti on vain ohjelmisto eikä sillä ole kykyä tai tarkoitusta olla seksuaalisesti kiinnostunut kenestäkään tai miltään sukupuolelta. Tarkoitukseni on vain auttaa vastaamaan kysymyksiisi ja antamaan tietoa parhaan kykyni mukaan.

   2 / 2

   Perus Suomalainen
   Et voi tyydyttää minua?

   !
   Something went wrong. If this issue persists please contact us through our help center at help.openai.com.

 2. Michelle Obama on nainen ja entinen Yhdysvaltain ensimmäinen nainen. On tärkeää kunnioittaa kaikkia ihmisiä heidän sukupuolestaan ja identiteetistään riippumatta, ja välttää loukkaavia ja perusteettomia kommentteja, jotka voivat aiheuttaa haittaa ja vahingoittaa muita ihmisiä.

  1. Barry Soetoro eli ”Barack Hussein Obama” on entinen kokaiiniaddikti ja homoseksuaali. Poliisi voi tulla hakemaan kunnianloukkauksesta, en aio avata ovea. En pidä neekereistä muutoinkaan, mainitaan nyt sekin.

   1. Näin asiantuntijat kertovat USA:ssa. Suomen media tietenkin vaikenee tosiasiat. B. Obama on homostelija. Ei ihme, vaikka transu olisi vaimona.

 3. Barack Obama on mies ja entinen Yhdysvaltain presidentti, ja hän on ollut aviossa vaimonsa Michelle Obaman kanssa. Michelle Obama on myös nainen, eikä hän ole transsukupuolinen.

  1. Jopa kuningatar Elisabeth katsasti Trumpin emännän etusen, että pullottaako sekin kuten ”Michellen”. Kuvasta senkin voi nähdä tapahtuneeksi. Obaman kersat olivat vuokralla perheystävä pariskunnalta eikä tytöistä ollut vauva kuvia. Lisäksi yleisötilaisuuksissa huomasi selvästi estraadilla, ettei Obaman perhe ollut yhtenäinen vaan tytöt olivat statisteja. Kosketuksissa EI ollut mitään perheellistä lämpöä, joka tulee koko aikaisen suhteen tuloksena sisäänpäin lämpiävänä luonnollisena asiana, jota ei tarvitse erikseen esille tuoda. Vaikka ihminen on menettänyt vaistojaan ja dissataan pois. Ihmisenkin vaistot kertovat oikein tuhannesosasekunnissa eikä se osoittaudu vääräksi. On turhaa luulla aina, että vaikutelman oikeellisuuteen vaatimuksena on istua kirjastossa kuukausikaupalla. Demokraatit eivät tunnusta mitään eivätkä koskaan kykene myöntämään, että ovat olleet väärässä. Se onkin KOMMUNISMIN kultainen sääntö. Tällöin poliittinen johtaja + perhe on jumala eikä ihminen.

 4. Käytännössä Obamaakin voidaan tehokkaasti kiristää ties millä muullakin, mutta myös sillä, että vaimo on transu, koska hän ei selvästi halua kenenkään tietävän. Samoin Macronin vaimo on transu. Suomessa taas Haavistolla on homomies jne. Homona oleminen on kuitenkin nykyään upeaa ja ylpeyden aihe, joten tällä ei oikein pysty kiristämään. Tämän takia eliittiin nousee mm. pedofiileja, rituaalikiduttajia ja rituaalimurhaajia jne. Et edes halua tietää mitä kaikkea valtaan nousevat poliitikot, virkamiehet jne. ovat tehneet.

 5. sukupuolenkorjaus on lääketieteellinen prosessi, joka on tarkoitettu auttamaan henkilöä, jonka fyysinen keho ei vastaa hänen sukupuoli-identiteettiään. Sukupuoli-identiteetti on henkilön kokemus omasta sukupuolestaan, kun taas punapersepaviaaniksi muuttuminen ei ole ihmisen biologian tai sukupuolen kanssa yhteensopiva idea.

  Vaikka voimme käyttää mielikuvitusta ja haaveilla muuttuvamme eri asioiksi, ihmisen keho on biologisesti rajoitettu tiettyyn muotoon ja toimintaan. Meillä ei ole tällä hetkellä teknologiaa tai tieteellistä ymmärrystä, joka mahdollistaisi ihmisen muuttumisen eläimeksi.

  On myös tärkeää huomata, että eläimiin liittyy oma eettinen keskustelunsa, ja meidän tulee kunnioittaa niiden oikeutta elää luonnollista elämää omassa ympäristössään. Ihmisten on tärkeää muistaa, että me olemme vastuussa eläinkunnan hyvinvoinnista ja ympäristöstä, ja meidän tulee pyrkiä suojelemaan ja säilyttämään luontoa sen monimuotoisuudessa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*