3 thoughts on “Johtaja -sarjakuva

 1. Suomen kansalaiset vielä maksaa; tietämättäänkin. Järjestelmä luotiin Suomeen 2017 : Maanmittauslaitos: ”2,5 miljoonaa panttikirjaa sähköiseen muotoon.”

  Syksyllä 2017 nämä satojen miljardien arvoiset panttikirjat sitten siirrettiin salassa ”sähköiseen muotoon”. Tuon artikkelin mukaan panttikirjojen piti olla turvassa.

  Mutta sitten alkoi tapahtua, kun taloja ja mökkejä ihmiset saivat maksetuksi heille suoraan valehdeltiin :”Ei sellaisia panttikirjoja enää”; ja pankit jättivät omaisuusmassat omaan käyttöönsä.

  Kuka hyötyy ? Pankit, jotka saavat Euroopan keskuspankilta jo 7 kertaisesti sisäänottolainaan tällaista ”vapaata panttikirjaa” vastaan.

  Mutta Suomen pankit astuivat miinaan. Tämä omaisuusmassa on nyt EU:n sotakassan vakuutena, ja jos pankit Suomessa kaatuvat omistaa EKP yhdessä yössä puolen Suomea !

  Onneksi tietoa on kulkenut ja monet ovat jo prosessoineet nämä vapaat pantit omiin nimiinsä .

  Mutta kukaan ei ole tunnustanut nähneensä asiakirjoja, jossa 2 virkailijan allekirjoituksella todetaan sähköiseen järjestelmään kirjatun panttikirjan paperiversio tuhotuksi . Edes tilintarkastajilla ei ”lain” mukaan ole pääsyä tähän sähköiseen järjestelmään tilintarkastuksen yhteydessä.

  youtube Fixit 20.10 2022 löytyy julkinen tiedonanto tästä Suomen tilanteesta !

  Nyt jokainen voi pelastaa omansa ja tarkastaa tästä rekisteristä kuinka itselle on lainan maksun jälkeen käynyt .

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*