5 thoughts on “Päivän kuva: Hollywood

  1. Miksi edes tunnustetaan se, että heitä olisi edes olemassa, sillä hehän ovat pelkkä salaliittoteoria. Eli kaikki valkoiset hulluinhuoneeseen, jossa valtiovalta YSTÄVÄLLISESTI suo valtioavusteisen KUOLEMAN yhtä hempeän huolehtivasti kuin ÄITIYSPAKKAUSEN aikoina, jolloin vaavit olivat vielä IN! Nythän MAAPALLON selkä ei kestä ihmiskuntaa, joten terveydellisistä syistä ABORTTIA pukkaa… Etenkin suuri määrä tervepäisiä ja kädestä suuhun eläviä ihmisiä on aivan liikaa maailmassa, joka on tietenkin Jumalan loputonta TYHMYYTTÄ.

    Mutta SANEERAUSFIRMAN ylipäällikkö saatana on käärinyt käryävät hihansa ja päättänyt tarttua toimeen, että maailmasta saadaan HELVETTI kuntoinen. Aivan kuten Suomessakin murhattiin lama-kaustissa monta rehellistä harhaan johdettua ihmistä, että pankit nuo VASTUULLISIIDEN airueet saadaan EU kuntoon. Ja hyvinhän siinä menikin, sillä se taisi olla vain ”kenraaliharjoitus” kokonaisen ihmiskunnan LAHTAAMISEKSI syillä, jotka ovat niin KAUNIITA ettei vastaavanlaista morsiantakaan ei ole näiullä rupisilla mailla vaeltanut. Mutta se parhaiten käristyy, joka on ensin muille kuopan kaivanut! Kerrankin paikka, jossa EI ole PYROTEKNIIKASSA säästelty!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*