4 thoughts on “Päivän video: Darwin

  1. Onko tuossa Fatima, vihreiden uusi tuleva puheenjohtaja. Hän ROTUVIHAA kanta-Helsingin ulkopuolella asuvia Luuseri-valkoisia aitokantasuomalaisia. Putoaminen symbolisoi vihreiden tulevaa lopullista romahdusta.

    Nyt Anokin rukoilemaan, että Fatima valitaan vihreiden johtoon! Emme malta odottaa sitä, kun vihreät lyövät viimeisen naulan arkkuunsa.

  2. Muistakaa aina suuruusluokka-tarkastelu. Tässäkin tapauksessa olisi pitänyt muistella ensin että ”kuinkas monta minuuttia minä roikun sormillani päivittäin?”. Jos vastaus on 0, niin jättää menemättä.

    Sen ymmärrän hyvin että varmitusköyttä ei ollut. Sillä sehän olisi heilahduksesta voinut katkaista vaijerin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*