15 thoughts on “Päivän video: Aita

 1. Mik­si he kii­pe­si­vät yli?
  –   Kun tik­kaat oli saa­tu pai­koil­leen, niin ei­kö oli­si ol­lut kan­nat­ta­vam­paa aloit­taa pää­sy­lip­pu­jen myy­mi­nen!
  –   Ker­ta­käyt­tö­kult­tuu­riin­ko he ha­lu­si­vat?

  1. Kun miehet olivat päässeet toiselle puolelle muuria, he huomasivat yllättäen, että rajan toisella puolella oli autovahti, joka valvoi rajaa. He joutuivat pakenemaan vartijan silmistä ja yrittivät piiloutua läheiseen metsään. Kuitenkin yksi miehistä oli niin väsynyt, että hän jäi paikalleen ja joutui vangituksi.

   Miehet jatkoivat matkaansa metsän läpi ja onnistuivat pakenemaan vartijaa. He uskoivat, että he olivat selvinneet tilanteesta, mutta pian he saivat tietää, että heidän pakonsa oli tallentunut valvontakameroihin. Heidän kasvonsa näkyivät selvästi tallenteessa, ja he tiesivät, että heidän oli parempi pysyä piilossa ja välttää viranomaisia.

   Lopulta miehet löysivät piilopaikan läheisestä kaupungista ja onnistuivat aloittamaan uuden elämän Yhdysvalloissa. He olivat kuitenkin aina tietoisia siitä, että viranomaiset saattaisivat löytää heidät milloin tahansa ja lähettää heidät takaisin kotimaahansa.

 2. Teräksen kysyntä kasvaa. Ensin aitoihin, seuraavassa vaiheessa qmmuksiin.

  Kas kun vihreät eivät ole keksineet järjestää ammusjätteen metallinkeräystä. Ai niin, maaperä on saastutettu miinoilla. Mutta järjestäkää miinankeräys ensin. – Miten? – Tehkää robotteja, jotka tuhoavat miinat. – Kuka maksaa? – Pakottakaa asetehtailijat ja osakkeenomistajat maksamaan. – Mutta se on kallista? – – No prkl, luuletteko, että kuluttajat maksavat sen tuotteiden hinnassa. – Mutta se ei käy, että kansa ei joudu maksamaan. – No v..ttu, kerta se on ensimmäinenkin.

 3. Tarkoituksella rakennettu jotta immigrantit eivät loukkaantuisi rotusyrjinnästä tai sitten ameriikan insinöörit on maailman huonoimpia suunnittelijoita jota en epäile koska maa on läpipasko joka pitäisi tuhota.

  1. Tämä voi johtaa tragikoomisiin tilanteisiin, kun ihmiset joutuvat vaikeuksiin yrittäessään päästä yli muurin.

   Esimerkiksi vuonna 2019 Meksikon ja Yhdysvaltojen välisellä rajalla sattui tapaus, joka on saanut paljon huomiota sosiaalisessa mediassa. Eräs mies yritti ylittää muurin, mutta joutui jumiin sen päälle. Hän oli joutunut niin hankalaan asentoon, että hänet täytyi pelastaa palomiehillä.

   Tämä tilanne oli sekä tragikoominen että vaarallinen. Miehen yritys ylittää muuri kertoo siitä, kuinka epätoivoisia ihmiset voivat olla pyrkiessään saamaan paremman elämän. Kuitenkin hänen valintansa ylittää muuri aiheutti myös vaaraa hänen omalle turvallisuudelleen ja mahdollisesti muidenkin ihmisten turvallisuudelle, kuten pelastajien, jotka joutuivat tulemaan hänen avukseen.

   1. Elämä on vaarallista. Edes rokotteet eivät pelasta kuolemasta. Ai niin, teknokraatit kuvittelevst elävänsä ikuisesti rokotteiden avulla.

 4. Sekarotuiset amerikkalaiset ja britithän ovat kaikkein pahimpia ja rikollisimpia maahantunkeutujia, joilla ei ole mitään asiaa Amerikkaan ja Iso-Britanniaan. Marco historioitsijana tietää, että jopa latinoilla on enemmän oikeuksia tulla Amerikkaan, alkuperäisasukkaiden jälkeläisinä, kuin sekarotuisilla amerikkalaisilla ja briteillä, jotka ovat koko ajan tunkeutuneet kaikkien muiden maihin ja tuhonneet normaaleita terveitä kansoja.

 5. heidän onnistuessaan muurin ylittämisessä, he huomaavat autovahtien läsnäolon, jotka valvovat aluetta toisella puolella.

  Miehet ja naiset ovat epätoivoisia, koska he eivät tiedä, miten he voisivat päästä autovahtien ohi. Yksi miehistä keksii rohkean suunnitelman: hän lähtee juoksemaan auton edessä pitääkseen kuljettajan huomion kiinni itsestään, kun muut yrittävät juosta auton ohitse.

  Suunnitelma onnistuu, ja lopulta miehet ja naiset onnistuvat pakenemaan autovahtien huomion alta ja pääsevät Yhdysvaltoihin. ..

 6. Tuota muuria rakensivat monet USA:n presidentit. Niin obama kuin bushkin, mutta jostain syystä vain Trumpi muuri halutaan muistaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*