Marco de Wit 15 huhtikuun, 2023

 

Nykyään Nato-Suomessa on vihafakta todeta, että totta kai monta kertaa suurempi Venäjä jyrää Ukrainan.

 

 

Hirttoköysi kiristyy myös Marinkan ympärillä: Venäläisten dominostrategia kaatamassa Ukrainan rintaman!

 

 

Tässä kartassa näkyy miten vierastaistelijat ovat joutuneet vetäytymään kaupungin keskustasta lähelle Bakhmutista pois vievää tietä.

 

 

 

 

 

Kyseessä siis mm. georgialaisia, valko-venäläisiä ja tsetseenitaistelijoita, jotka eivät TAATUSTI halua jäädä elävänä venäläisten käsiin. Niinpä he ovat myös ensimmäisenä valmiita pakenemaan kaupungista.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bakhmutista on enää noin 20% ukrainalaisten käsissä. Nyt heidän viimeinen suojapaikkansa ovatkin nämä korkeat kerrostalot.

 

 

 

 

Kerrostaloalueet on merkitty tähän karttaan sinisellä. Tosin pohjoinen kerrostaloalue joutui eilen venäläisten käsiin!

 

 

 

 

 

Näin tie on nyt myös auki kohti ukrainalaisten ja varsinkin vierastaistelijoiden pakoreittiä. Niille ei taatusti anneta armoa! Toki valko-venäläiset lähetetään lahjapaketissa Lukashenkolle ja tsetseenit Kadyroville.

 

 

 

 

Tässä näkyy miten ukrainalaisille jäisi sitten enää yksi huoltotie. Tosin jokin tunneli taitaa myös olla, mutta tuskin sitä pitkin voi kovasti ammuksia kuljettaa.

 

 

 

 

Ukrainalaisten taru alkaa olla Bakhmutissa lopussa!

 

 

 

 

 

21 thoughts on “Wagnerit etenevät: Bakhmutin rautatieasema vallattu!

 1. Nato-propaganda onnistui jo siinä, että Nato-huumaa onnistuttiin pitämään kunnes Suomi otettiin Natoon ja vaalien yli. Nyt amerikkalaiset ja brittiläiset Saatanan sotilaat, sekä Israelin valtio ovat saaneet vapaat kädet tuhota suomalaiset.

 2. Natottajien tajunnassa tämäkin taistelu kääntyy vähintäänkin viivytysvoitoksi ja kohta torjuntavoitoksi tai kääntyy suomalaiseen tyyliin venäläisten perinpohjaiseksi lyömiseksi ja nöyryyttämiseksi ankarissa torjuntataisteluissa. Sitten juhlitaan sankarivainajina miehiä ja naisiakin, jotka uhrattiin Bidenin ja Zelenskyn sirkuksessa neuvotteluihin ja tositoimiin kyvyttömien länsivaltojen alttarille. Mielisairaat natotrollit ovat jo juhlineet sitä, kuinka kauan tärkeiden linnoituskaupunkien valtaaminen on venäläisiltä vienyt. ”Väärin sammutettu”, kerrotaan palokunnallekin.

  Korona ja nyt Ukrainan sota ovat tarjonneet karun opetuksen ihmismielen toiminnasta ja erityisesti sen toiminnan vakavista puutteista.

  1. Marko Vapa kirjoittaa blogissaan, että ”vaaleihin lähdetään kaatamaan niin Natoa kuin EU:takin eli siis säilyttämään Suomi itsenäisenä”. Vapa kertoo olevansa koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri.

   Kun kerrot julkisesti lähteväsi kaatamaan Natoa ja EU:ta, niin voit olla varma, että he taas tarvittaessa käyttävät kaikki mahdolliset keinot tuhotaksesi sinut.

  2. Tuota paskaa HS on työntänyt jo 150 vuotta. Eikö jo mummosi valistanut sinua median vallasta?

   19.4. huhutaan iskettävän vaihtoehtomedioihin, palvelunestohyökkäyksillä. Varokaa yöllistä pidätystä 19.4. aamuyöllä. Kannattaa mennä illalla asuntoon ja jättää puhelin sinne ja poistua tuntemattomaan paikkaan kunnes Naton isku on ohi. Isku tapahtuu monessa maassa samaan aikaan.

   1. Miksi sitten jättää puhelin kopioitavaksi, kun voit pistää sen Faradayn häkkiin ja kukaan ei pysty saamaan puhelimesta yhtään mitään. Tiedustelupalvelut ja poliittinen poliisi tonkivat kämpän läpi ja pistävät vakoiluohjelmat laitteisiin.

 3. Satanistinen pahuuden amerikkalainen ja brittiläinen vihollisemme, sekä Israelin valtio tullaan lopulta murskaamaan laillisin keinoin.

  1. ”Joku kysyi häneltä: ”Herra, onko niin, että vain harvat pelastuvat?” Jeesus vastasi: ”Kilvoitelkaa päästäksenne sisään ahtaasta ovesta. Minä sanon teille: monet yrittävät mennä sisään mutta eivät siihen kykene. ”Tulee hetki, jolloin talon isäntä nousee ja sulkee oven. Kun te sitten seisotte ulkona, kolkutatte ovelle ja huudatte: ’Herra, avaa meille!’, hän vastaa: ’Keitä te olette? En tunne teitä.’ Silloin te alatte selittää: ’Mehän söimme ja joimme sinun kanssasi, ja sinä opetit meidän kaduillamme.’ Mutta hän sanoo: ’Keitä te olette? En tunne teitä. Menkää pois minun luotani, kaikki te vääryydentekijät.’ ”Siellä te itkette hammasta purren, kun näette Abrahamin ja Iisakin ja Jaakobin ja kaikki profeetat Jumalan valtakunnassa mutta huomaatte, että teidät itsenne on suljettu ulos. Idästä ja lännestä, pohjoisesta ja etelästä tulee ihmisiä, jotka käyvät aterialle Jumalan valtakunnassa.” (Luuk 13:21-29)

 4. Oliko ikivanhan verivihollistemme brittiläisten, amerikkalaisten ja Israelin valtion tarkoitus käyttää Saksaa ja Suomea proxyinään Venäjää ja Neuvostoliittoa vastaan? Samaa ovat tehneet ruotsalaiset vihollisemme.

  1. Miksi kysyt? Vastaus on valittu ja tyhmäksi jalostettu kaksijalkainen tunnelilammaskansa. Rokotelampaatkin uskovat tunneleihin.

   Ei väliä, totuus on että suomalainen EI KYKENE RAKENTAMAAN TUNNELEITA.

   Rakentaako naapurisi tunnelia? Olkaa nyt tarkkana ja käräyttäkää heti. Poliisi menee hakemaan yöllä moiset ketkut. Saat hyvän mielen ja rauhan. HÄN ON MYYRÄ, kirjaimellisesti.

    1. Jumala on kieltänyt homoseksuaalisuden harjoittamisen ja transsukupuolisen käytöksen. Homoseksuaalisuuden harjoittajat eivät tule perimään Jumalan valtakuntaa.

     1 Kor 6:9 Ettekö tiedä, että vääryydentekijät eivät saa omakseen Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö! Jumalan valtakunnan perillisiä eivät ole siveettömyyden harjoittajat eivätkä epäjumalien palvelijat, eivät avionrikkojat, eivät miesten kanssa makaavat miehet,

     3 Moos 18:22 Älä makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, sillä se on kauhistuttava teko.

     5 Moos 22:5 ”Nainen ei saa pitää yllään mitään miehen asuun kuuluvaa, eikä mies saa pukeutua naisen vaatteisiin. Jokainen, joka niin tekee, on iljetys Herralle, teidän Jumalallenne.

     Matt 5:17 ”Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan. En minä ole tullut kumoamaan, vaan toteuttamaan.
     18 Totisesti: laista ei häviä yksikään kirjain, ei pieninkään piirto, ennen kuin taivas ja maa katoavat, ennen kuin kaikki on tapahtunut.
     19 Sitä, joka jättää laista pois yhdenkin käskyn, vaikkapa kaikkein vähäisimmän, ja siten opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa vähäisimmäksi. Mutta sitä, joka noudattaa lakia ja niin opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa suureksi.
     20 Minä sanon teille: ellette te noudata Jumalan tahtoa paljon paremmin kuin lainopettajat ja fariseukset, te ette pääse taivasten valtakuntaan.

     1 Tim 1:8 Me tiedämme, että laki on hyvä, jos sitä käytetään lain mukaisesti.
     9 Tiedämme myös, ettei lakia ole säädetty vanhurskaan takia vaan lainrikkojien ja kurittomien, jumalattomien ja syntisten, rienaajien, epähurskaiden ja saastaisten, isän- ja äidintappajien, murhaajien,
     10 haureellisten ja homoseksuaalisuuden harjoittajien, ihmiskauppiaiden, valehtelijoiden, valansa rikkojien ja kaiken muun takia, mikä on vastoin tervettä oppia,
     11 jota minulle uskottu autuaan Jumalan kirkkauden evankeliumi opettaa.

 5. TÄRKEIN sääntö ELÄMÄSSÄ!: ÄLÄ sekaannu toisten PERHERIITOIHIN, vaikka joskus jopa se voi HITSATA riitakumppanit niin YHTEEN, että SAAT ITSE TURPAASI!!! Kansallinen PUOLUEETTOMUUSPOLITIIKKA on PARAS ratkaisu pienille valtioille, jos ovat sellaisen suurvallan naapurina, joka EI ole DEMOKRATIAN mallioppilas vaan noudattaa MARXIMIS-LENINISMIÄ. Niin, että sen aika kuluu OMIEN kansalaisten LAHTAAMISSSA ja niille VALEHTELEMISESSA. Mutta voi niitä, jotka ovat liian lähellä KORKEITA HYVEITÄ ja KIILTÄVÄÄ JULKISIVUA, mutta takapihalta tuuli tuo kokonaisten RAATOKASOJEN imelän hajun.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*