14 thoughts on “Päivän video: Äiti tietää

 1. Hieno muslimimies. Muslimitkin muka eivät arvosta naista. Eivät huonoa naista, mutta omaa äitiä. ARVOT KOHDILLAAN TAAS, oikeasti.

  Länsimaisten arvojen mukaan kasvatetut nussivat kaikki rahansa h…an perseeseen.

 2. Tuossa videossa sanottiin että mies haki avioeroa vaimostaan. No, mitäs pienistä.

  Ainakin muija jäi tyhjän lompsansa kanssa kadulle myymään itseään seuraavalle.

  1. Musliminainen ei myy itseään eikä muita Taas väärä harhaluulo.

   Vain länsimaisilla arvoilla varustettu myy itseään ja kenet tahansa. Tuleeko joku poseeraava lesbojen kasvattama bilettäjä tai helpon elämän juristi mieleen?

  2. Japanilaisen vankilan aikataulu. 6.45 herätys 7.00 Aamu tarkastus, aamupala 8.00 Töihin 10.00 Voimistelutauko, puhuminen sallittua. 10.30 Töihin. Yksinkertainen olen lesbo.

  3. Japanilaisen vankilan aikataulu. 6.45 herätys 7.00 Aamu tarkastus, aamupala 8.00 Töihin 10.00 Voimistelutauko, puhuminen sallittua.

 3. Varsinkin Suomessa melkein kaikki naiset ovat pelkkiä rahan perässä juoksevia huoria. Suomalaiselle naiselle mies on vain pelkkä pankkitili, ei mitään muuta. Suomalainen valkoinen huora taas on pelkkä materialistinen rahan perässä oleva arvoton katuhuora.

 4. Hyvä äiti tietää suurimman osan naisista olevan pelkkiä uskottomia ja materialistisia huoria. Vain hyvin pieni osa naisista ja hyvin pieni osa miehistä on kunnollisia avioliittokumppaneita ja vanhempia.

 5. Miehen EI pidä ÄRSYTTÄÄ vaimoaan puhumalla alati ÄIDISTÄÄN vaan siirtää koko OMAISUUTENSA Äitinsä omistikseen! Ja ”KAIKKI” ovat TYYTYVÄISIÄ! JA kas, Kohta kaikki NAISET haluvt kuulla 24/7 miehensä ÄIDISTÄ ja jopa saada selville aivan ITSE tehtyjen LIHAPULLIEN reseptinkin!!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*