Marco de Wit 16 huhtikuun, 2023

 

Laiton Lehti on alusta asti sanonut, että Venäjä tulee jyräämään paljon pienemmän Ukrainan. Siis vaikka Nato ehtikin 8 vuoden ajan rakentaa Itä-Ukrainaan maailman suurimmat linnoitteet.

 

Tämän linnoiteketjun keskuksena on Bakhumut-Soledar superlinnoitus lukuisine tunneleineen. Niinpä sitten Putin päätti antaa Bakhmutin valtaamisen supersotilailleen Wagnereille. He sitten tekivätkin työtä käskettyä ja saarsivat Bakhmutin lähes kokonaan. Tämän takia kaikki asiantuntijat mukaanlukien ukrainalaiset (muttei tietenkään suomalaiset ääliönatottajat) pitivät selvänä, että Bakhmut tulee kaatumaan pian.

 

Ukrainan vastahyökkäys epäonnistui. Bakhmutin kaatuminen nyt varmaa! (Suomalaiset sotahullumpia kuin ukrainalaiset?)?

 

Suomalaiset ääliönatottajat ovat viime viikkojen aikana olleet riemuissaan, ettei Bakhmut vielä kaatunutkaan. Siinä ei kuitenkaan ole mitään hurraamista, koska ukrainalaiset vain hieman viivyttivät kaatumista lähettämällä valtavasti lisää sotilaita lihamyllyyn. Nyt ukrainalaisilla on enää vaivaiset 20% Bakhmutista samalla, kun hirttoköysi uhkaa tappaa loputkin ukrainalaiset tai jäämään MOTTIIN venäläisten vangiksi.

 

Kovimmassa paniikissa ovat tietysti Naton kouluttamat vierasjoukot, kuten Tsetseenian, Venäjän ja Valko-Venäjän oppositioiden joukot. Näille venäläiset eivät tule antamaan armoa. Kaiken kukkuraksi varsinkin tsetseenit ja valkovenäläiset tullaan lähettämään juhlapaketissa Kadyroville ja Lukashenkolle!

 

Kannattiko esim. jihadisti-tsetseenien yrittää viivästyttää kaupungin kaatumista muutamalla viikolla, jotta pääsevät lahjapaketissa Kadyrovin käsiin??

 

 

Wagnerit etenevät: Bakhmutin rautatieasema vallattu!

 

 

Lisäksi ukrainalaisten idioottimainen pyrkimys viivästyttää Bakhmutin kaatumista uhraamalla myös omia erikoisjoukkojaan johti siihen, että Venäjä lähetti OMAT erikoisjoukkonsa ja paljon laskuvarjojääkäreitä Bakhmutiin Wagnerien tueksi. Näin Ukraina vain onnistui liimaamaan yhteen Wagnerit ja Venäjän armeijan erikoisjoukot erittäin tehokkaaksi sotavoimaksi.

 

Ei siis ihme, että venäläiset etenevät nyt pikakelauksella. Eilen venäläiset saivatkin varmistettua totaalisen kontrollin Bakhmutin rautatieasemaan. Kaiken kukkuraksi venäläiset mursivat ukrainalaisten pohjoisen puolustuslinjan ja etenevät nyt kohti kaupungin eteläosia. Nyt ukrainalaisten lopullinen romahdus on hyvin lähellä.

 

 

 

Eilen Laiton Lehti ennusti, että venäläiset tulevat etenemään varsikin kohti Ukrainan viimeistä suurempaa huoltotietä.

 

 

 

Juuri näin tapahtuikin. Venäläisillä on nyt selvästi pahat mielessä eli motti on hyvin lähellä! Tämä olisi todellinen katastrofi ukrainalaisille, koska siihen mottiin jäisi noin 10 000 sotilasta ja tietysti vielä paniikissa olevat vierastaistelijat.

 

 

 

 

 

Nämä faktat ovat kuitenkin liikaa suomalaisille himonatottajille. Suomalaiskansalliseen tapaan he eivät uskalla katsoa totuutta silmiin. Niinpä yhä edelleenkin jotkut natottajat väittävät Venäjän olevan häviämässä sodan. Ja myös Bakhmutin taistelun!

 

Laiton Lehti onkin pitkään korostanut, että sotahulluus ja mielipuolinen sotapropaganda on pahimmillaan nimenomaan Suomessa. Jopa ukrainalaiset ovat totuuden perikuvia suomalaisiin verrattuna. Hyvänä esimerkkinä sympaattisen Deniksen kanava, josta kaikesta propagandasta huolimatta saa kymmenen kertaa enemmän totuuksia kuin joltain Toverilta ja Iltalehden OSINT-varastomiehiltä. (Hei, OSINT-kuulostaa tosi hienolta ja luotettavalta, kun on vielä englantiakin!)

 

Denis myöntää tässäkin alla olevassa videossa ihan avoimesti, että ukrainalaiset tullaan Bakhmutissa jyräämään. Toki silti hän yrittää vähätellä venäläisten etenemistä monenlaisin huvittavin cut out -teorioin ja retoorisin kikoin. Tästä huolimatta Denis ei koskaan suomalaisten propagandistien tavoin suoraan kiistä faktoja ja elämän tosiasioita.

 

Kannattaa muistaa, että ukrainalaiset ovat arjalaista eli indo-eurooppalaista maanviljelyskansaa ihan samalla tavalla kuin germaanitkin. He osaavat huijata paljon paremmin kuin metsästäjä-keräilijäkansaa olevat alkuasukkaat eli suomalaiset. Tämä arjalainen huijaaminen tapahtuu aina spinnaamalla eikä emävalheilla. (Btw, Riikka Purra tykkää kutsua itseään Spin doctoriksi eli ruotsinkieltä fanittavan toimittajaperheen vesana hänkin osaa arjalaisen spinnaamisen, joka tietysti uppoaa persujuntteihin ihan täysillä.)

 

Päinvastoin kuin metsästäjä-keräilijöiden kollektiivinen kunnia, niin arjalaisilla on individuaalinen kunnia, joka estää emävalheet ja täysin harhaiset puheet. Paradoksaalisesti juuri tämän takia he ovatkin niin taitavan tekopyhiä huijaajia ja propagandisteja pystyen hämäämään varsinkin suomalaisia alkuasukkaita.

 

 

 

 

19 thoughts on “Ukrainalaisetkin myöntävät: Bakhmut kaatuu pian!

 1. Toveri tuhoaa ja hajottaa Venäjän kahdessa viikossa! Niin hän itse sanoo. Ääliösuomalaiset tietysti uskovat ja lähtevät pillipiiparin mukaan. Yllytyshullut idiootit, aprillipäivä meni jo!

  1. TODELLINEN TESTI ON VIELÄ HIMONATOTTAJILLE EDESSÄ KARJALAN METSISSÄ OSA2.SIELLÄ PÄÄSEE VIELÄ PÄTEMÄÄN JA RYSSÄVIHAA TOTEUTTAMAAN.

   1. Itse olen lupautunut kantamaan suomalaisten arkkuja.
    Siviilitehtävissä siis vuodesta 2022.
    Entinen spolle.

 2. Sodasta koitetaan tehdä viihdettä ja eihän kai sitten Suomi Venäjä sotakaan paljoo ko maiden lätkämatsista eroa.

 3. Honor Magic 5 Lite 5G – Super vai ei super? PASKAA TUUTISTA MEDIAN viimeisin otsikko. Eikö maanpetturilla ole enää mitään sanottavaa kuin esim(Mutupaskaa) Ukrainan voitokkaista hyökkäyksistä Venäjää kohtaan Twitterin luotettavista lähteistä. Ja Paven aisuri SysiMusta nazipelle MikkiHiiren julkinen ulostus jossa myöntää olevansa Spedelle sukua : https://twitter.com/Miki_Sileoni/status/1646070500882276352?cxt=HHwWgICzhceZgtgtAAAA
  (Otetaan uudestaan kun vähän mokasin ensimmäisellä kerralla)
  Tää jätkä mitään muuta osaakaan kuin mokata.
  Ja sitten Kansallismielisten SUPERMYYRÄ ”Kääpiö”KORHONEN.
  https://twitter.com/Juha_Korh2/status/1646848923791654912?cxt=HHwWgICw1d2X5NotAAAA
  Tuli ns:jännä kakka housunpunttiin?
  https://twitter.com/Juha_Korh2/status/1646132037374361600?cxt=HHwWgIC20bmXntgtAAAA
  Miksi SuperMyyrä haluaa ihmisten paljastavan itsensä?
  https://twitter.com/Juha_Korh2/status/1644754788393861127?cxt=HHwWjoC2jYHxq9MtAAAA
  Tarvittaessa olen suojelupoliisin käytettävissä.
  Mitä nää jätkät on oikein vetäny. Mulle Kans.

 4. https://twitter.com/JarnoLim/status/1647471873653874688?cxt=HHwWgICx6Ze8_9wtAAAA
  https://twitter.com/MikaAaltola/status/1647468617662074881?cxt=HHwWgsDQ5dT-_dwtAAAA
  On nää neroja.
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009521774.html
  Kun et enää mitään muuta keksi niin laita koko sivun kokoisia valokuvia ja selitä ne tunteisiin vetoavasti. Ainoa sotauutinen aamulta.
  Ja sitten Ilta-Läjältä: https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/9435695b-e455-4c18-8a2d-68e6e241c31f
  Voi voi kun tuo Slava Ukraine ei oikein enää sytytä. Totaalinen romahdus mediapoolilla.

  1. Käpykaartilainen Limnell puhuu ”Ukrainan mahdollisesta vastahyökkäyksestä”, mutta todellisuudessa valenatsit ovat kärsineet massiivisia tappioita Bahmutin lihamyllyssä ja tämän lisäksi menettäneet alueita. Tässä on suvakeille pohdittavaa!

   Käpykaartilainen Aaltola taas hokee ”oikeudenmukaisesta sääntöperäisestä maailmanjärjestyksestä”. Maa toisensa jälkeen on haistattanut paskat näille ”säännöille” ja tämä näkyy siinä, että dollarista luovutaan kansainvälisessä kaupassa. Tämä on saanut akun ja suvakit täydellisen raivon valtaan!

    1. Suvakkien täydellinen raivo johtaa siihen, että suvakki raivopäissään kastroroi itsensä hedelmäveitsellä, jolla suvakki irroittaa itsestänsä rusinaksi kutistuneet ”hippulat”!!!

     Tämän jälkeen suvakin raivo laantuu ja järjestys palautuu!

 5. Mistäs minä juuri luin että yksin bakhmutissa on kuollut jo 200 000 Ukrainan puolella taistellutta joista noin 35 000 on ”kateissa”. Ja lisää miehiä lähetetään sinne koko ajan. Mahtaa sielä jo löyhkätä melkoisesti.

  Ja kurkatkaapa vaikka wikipediasta (joo tosi luotettava lähde) kuinka paljon rautaa on Ukrainalle jo annettu mutta mitään ne ei ole saaneet sillä aikaiseksi. Ihan hirveä määrä materiaalia. Ja koko ajan Zelnsky vaatii lisää ja Zanna antaa omastaankin.

 6. Brittiläiset ja amerikkalaiset taas ovat sekarotuinen kulkurikansa, jossa taas on vain osa valkoista ja osa on pohjois-afrikkalaista ja lähi-itäläistä verta. Brittiläiset ja amerikkalaiset ovat myös osittain juutalaisia.

 7. Wagnerin johtaja on alkanut nynnyilemään ja sanonut että Venäjän pitäisi nyt keskittyä alueidensa vahvistamiseen. No ei todellakaan!

 8. Ajatelkaapa ”IHA ITE”, mitä KÄKIKELLO natottajat merkitsevät SILLOIN kuin Suomi on TULESSA eli omat PERSKARVAT!!! Edes JSP:tä ei tarvita kun YLTIÖ-HULLUUS halitsee ilmatilaa niin, ettei ellet ole KUOLLUT. Niin olet vielä ”taistelukykyinen ”venäjä avusteisessa Suomen ITSEMURHASSA! Sotia Ei voiteta pelkästään TAPPAMALLA tai TAPATTAMALLA vaan omien TAPPIOIDEN pitämistä mahdollisemman pienenä ja korkeatasoisella lääkintämiehillä ja kenttäsairaaloilla aina kotirintaman sairaaloilla! Sillä kansakunta, joka EI huolehdi sotilaistaan haavoittuessa EI kauaa omista TAISTELUMORAALIA, sillä vain siitä huolehtiva valtio ansaisee niiden kunnioituksen ja uhrivalmiuden. Jotka EIVÄT laita enempää kuin vähempää kuin AINUTKETAISEN ELÄMÄNSÄ vapauden, itsenäisyyden, elämänmuotonsa, uskontonsa ja JOPA oman hallituksensa olemassaolon takeeksi tuonnemitenkin! Joku saatanasta lähtöisin oleva ISOJEN KIRJAIMIEN sekamelska EI edes yhdenkään vuodatetun VERITIPAN arvoinen!!!

 9. Putin on kumipää, ei kelpaa edes huoltokonppaniaan, C -miehiin kuuluu.

  Venäjä ottaa sähköiset rekisterit käyttöön. Kukaan ei pääse pakoon liikekannallepanoa.

  Nyt sen tajusin, KGB on vakoillut pitkään suomalaista virkakoneistoa. KGB ottaa nyt mallia Suomen viranomaistoiminnasta! Kaikki oikeudet ja pakoreitit pois ja kansa maksaa. On tämä samanlaista kaikkialla. Sota on rauhaa!

 10. Ei siinä ookkaan menny ku lähemmäs vuosi. Taitaa tulla 9-10kk täyteen ennen kun tää Marcon Bakhmut megasuperromahdus saavuttaa edes sen ”bakhmut menetetään” osan.

 11. Oletteko muuten nähneet mitään kuvamateriaalia haavoittuneista sotasairaalassa tai kenttäsairaalasss. Ukrainan tai Venäjän puolelta. Sotaa on käyty nyt yli vuosi, eikä vieläkään näy mitään haavoittuneita missään. Outo sota.

  1. Varmaan molemmin puolin tappavat sekä omia että vieraita. Ihmisen henki on halpa niissä oloissa. Kummallakaan on tuskin mitään resurssseja tai intoa pahimmin loukkaantuneita kuljettaa hoitoon. Kuula kalloon vaan ja pois kärsimästä. Sopii molempien kulttuureihin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*