5 thoughts on “Oikeus -sarjakuva

 1. Ei vaadi, koska KAIKKI PUOLUEET OVAT SOSIALISTIPUOLUEITA. Sosialismiin ei sovi yksilön omatoimivuus. Ajatusputki vie kohdusta hautaan.

  1. Varsinkin pienpuolueen on oltava jonkinlainen läpileikkaus kansan kollektiivisesta psyykkeestä jos sen olemassaolon idea on muuttaa politiikkaa missä päätöksiä tehdään.
   Siksi ne ovat eriasteisen sosialistisia täällä Sopulin Tasavallassa.
   Jos puolueen olemassaolon idea on tuoda filosofista ymmärrystä ja syväeettisyyttä (sosiaalidemokratiahan on näennäiseettisyyttä) ymmärtäen ettei vallan kahvaan päästä tässä elämässä, vaan vaikutuksen logiikka on olla pienenä kivenä valtion kengässä, niin ok hyvä niin. Ehkä omille ajatuksille saa lisähuomiota. Äänestäjä arvioi sitten missä järjestyksessä kannattaa marssia tavotettaan kohti.
   Kynä taitaa olla vahvin ase ideasodassa. Parlamentarismi on kuitenkin oma pelinsä, se on nimenomaan pelailua siksikin kun äänestäjämassat ovat ehdollistettuja ja omia väliytömiä etuja haluavia laumoja jota myös pitää kosiskella.

   Kai sitä on nähty sosialistienkin kannattavan totuuskomissioita ympäri maailmaa. Ihmisten on vain ensin tajuttava että heitä on sorrettu, kuten sisällissodissa tai kansanmurhissa. Ylipäätään tavis ei oikein tajua politiikkaa, harhautuksia ja todellisuuskuvien harhaa.

   Minäkään en ole vapaa harhoista, mutta olen jo murtanut itseni läpi monen aikaisemman luulon. Siinä se ero. Jatkuva uskallus rehellisesti kyseenalaistaa ja punnita onko sittenkin väärässä suunnassa.

 2. Ehkä kansan täytyisi ruveta pitämään oikeuden-istuntoja live stearmina aina perjantai-iltaisin. Ja laittaa tuomiolle kaikki kansamme lakeja rikkovat henkilöt. No, politikoista voisi aloittaa. Www-nimeksi vaikka ”Suomi-tuomio”. Ei muuta kuin kokoamaan oikeus, syyttäjä, puolustaja ja sitten henkilöistä pahvikuvia. Ja tiedotteet kansainvälisille medioille.

  Ohitetaan se oikeuskansleri kun se on niin plitisoitunut ettei se tee mitään.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*