Marco de Wit 17 huhtikuun, 2023

 

 

Laiton Lehti kertoi Vapan veljesten pidätyksestä ja vangitsemisesta maanpetoksesta epäiltynä.

 

Polpo mustamaalaa vapauspuolueita: Mikko ja Marko Vapa vangittuna maanpetoksesta epäiltynä!

 

 

Ikävä kyllä nyt ollaan taas nähty Suomen vapausmielisen kentän tila: Hyvin suuri osa vapausmielisistä ja varsinkin kristallipuolueen raukkamainen puheenjohtaja on puukottanut Vapan veljeksiä selkään vihjailemalla heidän ehkä ansainneen vankeutensa.

 

Haloo! Ensinnäkin kaikki ovat syyttömiä, ellei muuta todisteta. Toiseksi, vaikka Vapan veljekset olisivat jotain tunnelijärjestemiä paljastaneetkin, niin pitää muistaa monta perusfaktaa:

 

1. Vuosien toiminta

Vapan veljekset ovat useiden vuosien ajan puhuneet tunnelijärjestelmistä. Jos he oikeasti olisivat päässeet joidenkin salaisten tunnelijärjestelmien jäljille, niin taatusti tämä olisi tapahtunut askel askeleelta pitkän ajan kuluessa. Eli poliisi olisi heitä voinut varoittaa ja tarvittaessa sakottaa. Poliisi ja Supo kuitenkin antoivat heidän rauhassa tutkia tunnelijärjestelmiä useita vuosia!

 

2. Pidätettyjen tietojen julkistaminen

Heti kun Vapan perhe pidätettiin, niin lehdissä oli suuret otsikot, joilla demonisoitiin epäiltyjä ja Kristallipuoluetta. Otsikot kirkuivat jo ennen kuin vangitsemismääräystä oli ehditty edes käsitellä. Tämä on kiistaton todiste Supon ja KRP:n masinoimasta mustamaalausoperaatiosta.

 

3. Mikko Vapan vaimon vangitseminen

On täysin varmaa, ettei Mikko Vapan vaimo ole taatusti ollut aktiivisesti mukana tunnelijärjestelmien tutkimisessa. Videoistakin huomaa, että hän on ihan täysin pihalla tunnelien sijainnista. Eikä hän taatusti ole missään metsissä etsinyt jotain tunneleita. Tästä huolimatta HÄNETKIN vangittiin suoralta käsin maanpetoksesta epäiltynä!

 

4. Leimattu putinisteiksi

Vapat on ollut helppo mustamaalata putinisteiksi, koska ovat vierailleet Bäckmanin kanavalla.

 

 

 

Eiköhän ole siis täysin varmaa, että tässä ollaan tahallaan tehty kärpäsestä härkänen tai siis elefantti. Ideana on demonisoida Vapan perhe ja kaikki valtiokriittiset tahot maanpettureiksi, vaikka todellisia maanpettureita ovat tietysti Naton pilliin tanssivat natottajat!

 

 

 

53 thoughts on “Onko Vapan veljesten lavastaminen maanpetoksesta Nato-operaatio?

  1. Meilläpäin tunnelisota on kiihtynyt. Zetat ovat voitolla. Täytynee tavata Harmaiden päälikkö ja yrittää tehdä heidän kanssaan jonkinlainen sopimus. Luulen et Vapan veljesten tapauksessa on kyse jostain arkaluontoisen PV:n alueen näkyminen hetkellisesti jollain juutuupivideolla. Mut lisää vettähän saadaan myllyyn liittämällä kaikki mahdollinen veljesten toiminta tapaukseen. Mut joku on nyt osunut jossain asiassa arkaan paikkaan. Ilmeisesti folioksi toteaminen ei mediassakaan enää riitä. Vangitsemiset ovat alkaneet mielipiteen vuoksi. Tai paremminkin lisääntyneet.

  2. Veikkaan myyrät ovat johdossa. Pahoja kisaajia ovat myös peltohiiret, sisiliskot ja kyykäärmeet. Ehkä lopulta käärmeet voittavat paitsi jos sattuvat nukahtamaan talveksi lätäkköön.

 1. Suomi Gulag toiminnassa.

  Kun syyllinen tiedetään niin rikoskin löydetään.

  Kallis ja pilattu maa missä vähä-älyinen ja aivopesty kansa lynkkaa vähät vapaustaistelijansa.

  1. Jep. Jos minulta kysyttäisiin, että etkö aio puolustaa isänmaatasi, niin sanoisin että puolustan viimeiseen asti itseäni, perhettäni, tätä planeettaa ja sen ihmisiä ja luontoa, mutta suomea ja suomalaisia en voi puolustaa, koska kävisivät vittu päälle. Se ”isänmaa”-sanan alkuosan isä ensimmäisenä, soittaisi paikalle joko poliisin tai pakkorokottajat tai molemmat.

   1. Nimenomaan. Suomalaisissa on joku ihmeellinen lähimmäisen vasikointi -ja Stasi-geeni. Todella kuvottava geneettinen virhe.

 2. 3. Eikö vieläkään ole vapautettu? Juu, eihän valtavirran haastajaa tietenkään päästetä pois häkistä. Kas kun ei pikkuserkkuja samalla viedä koppiin. Suomessa pidätetään sukulaisuussuhteen perusteella. Eihän tuo poikkea millään tavalla , X, Y ja Z maista. Länsimaiset vapaudet ovat urbaamilegendaa Suomi-nimisessä täivaltiossq ( Stalin).

 3. Jo puoli vuotta sitten uutisoitiin että tällaista on tutkinnassa, mutta kas kummaa kun pidätys ja vangitseminen mediateatterin kera sattuikin tapahtumaam vaalien jälkeen ettei vain tule mitään julkisuutta. Ja kun Suomi nyt on täysin USA:n asevoimien omaisuutta niin pitäähän se näyttää kuka täällä määrää.

  1. Tervetuloa Nato-Suomeen. Amerikkalaisetja brittiläiset, sekä ruotsalaiset terroristit, varkaat, pedofiilit, murhaajat ja orjakauppiaat ovat nyt levinneet Suomeen ja tuoneet täysin sairaan ja rikollisen kulttuurinsa myös Suomeen.

 4. Tuosta kohta 1. tulee mieleen, että Suomessa on vain yksi totuus kerrallaan. ”Poliisi antoi tutkia vuosia”. Ei ollut Venäjäkauhua. Liberaali viherpuna mälläsi rauhassa poliisikunnan tuella. Venäläiset saivat vapaasti ostella kiinteistöjä, mikä oli täysin järjetöntä. Olisi pitänyt olla selvät sävelet koko ajan, että molemmin puolin rajaa ostetaan, tai sitten ei osteta. Länsi eli huumassaan, että myös Ukrainan kautta Venäjä otetaan haltuun kuin varkain.
  Nyt on kaikki toisin. Tunnelijutuille oltiin unessa, kunnes alkoi Venäjävihan nosto, kun kaikki ei mennytkään liberaalisti kuin varkain NWO:n suuntaan. Onko Niinistö tässä vain keppihevonen?

  Kohta 3. Tämä nainen on tässä varmasti, kun on pitänyt yllä julkaisukanavaa. Vähän sama kuin varkaalta otetaan sorkkarauta rikoksen tekovälineenä…. juu, huono vertaus mutta kuitenkin. Hänet varmaan vaputetaan kohta. Veljeksistä uskalla sanoa.

  1. Järkeä ei voi käyttää. Politiikka elää sotkuista ja eliitille kriisi on mahdollisuus lisätä vaikutusvaltaa

 5. On kiistatonta, että puolustusvoimilla on tunneleita ja luolia, joissa on säilötään aseita ja ammuksia. Puolustuslinjoja ja bunkkereita on varmasti rakennettu ja maanalaisia yhdyskäytäviä on olemassa, mutta niin laaja tunneliverkosto, mistä Vapan veljekset puhuvat epäilyttää.

  Tunnelisota taas voisi olla peitetarina, jossa tosiasiassa vaivihkaa paljastetaan näitä armeijan tukikohtia. Eli tunnelisota onkin fantasiaa, mutta armeijan tunnelit ovat totta! Miksi supo ei ole puuttunut tähän?!!

  Ensin komea Erdogan paljasti, että Suomi kuhisee kurditerroristeja ja sitten Vapan veljekset paljastivat maanalaisia puolustulinjoja, niin ei mikään ihme, että täysin vätysmäinen supo on nyt hyvin raivoissaan!

  Vapan veljesten laatima tunnelikartta google mapsiin oli looginen ja mielenkiintoinen. Kysymys kuuluu, että mitä siellä armeijan tunneleissa on? ydinaseita ja bioaseita?!!

  Mitä mieltä mahtaa olla Venäjä kun se kuulee Suomen valmistautuneen jo vuosikymmenien ajan sotaan heitä vastaan? Alkaako denazifiointi?!!

  1. Jos tunnelijärjestelmä olisikin totta, sehän olisi loistava juttu puolustuksen kannalta. Kenelle ja miksi Vapat sitten ovat kuvanneet jotain tunnelijuttuja? Ei tunneleita voi lähiasukkaiden tietämättä kaivaa ja näkyyhän niiden rahoitus valtion läpinäkyvässä budjetissa. Eli mitään tunneleita ei ole olemassa.

   1. Pelkästään Helsingissä on paljon tunneleita. Kysymys on siitä, että mitä niissä on tai mitä tunneleihin aiotaan säilöä? Tunneleita voidaan käyttää erinomaisesti sissisodan kaltaisissa olosuhteissa, jossa vihollisen selustaan kyetään tekemään tehokasta vastarintaa.

    Eduskuntatalon alapuolella on bunkkeri kriisiolojen varalle ja todennäköisesti sieltä lähtee yhdyskäytäviä Helsingin tunneleihin.

    Vuosaaren sataman yhteydessä oleva kehä-3:sen tunneli on mielenkiintoinen, koska se on hyvin tuore ja siellä on varmasti rakennusvaiheessa otettu huomioon sen käyttö kriisitilanteissa. Itsessään Vuosaaren satama on logistiikkakeskus, josta aseita on jo mennyt kumpaankin suuntaan. Vuosaaren tunneli on kunnon pommisuoja ja sinne mahtuu tarvittaessa paljon aseita, jotka saadaan tarvittaessa nopeasti käyttöön.

 6. Tämä operaatio ”VAPA” toteuttaa ikiaikaista agendaa ”Katso ketä ei saa arvostella ja tiedät kuka hallitsee”.

  Tämä sama toteutuu tällä hetkellä joka puolella Suomea. Bonnier-media toteuttaa valaapitävien käskyjä kuin hovin jäsenet vaikka sen nimenomaan pitäisi tuoda epäkohtia hallinnosta julki. Tässä maassa 150 000 ihmistä pitää viittämiljoonaa panttivankeinaan.

  XXX:ssä sanottiin aikoinaan hyvin (viittaan alkavaan NATO-sotaamme) ”Jos haluat että pelastan maan, niin ole varma että pidän siitä sellaisena kuin se on”. Ehkäpä juuri tästä syystä niin moni on palauttanut sotilaspassinsa.

  1. Vitut palautan Se on hävinnyt samoin kuin tunnuslevy ja halu auttaa millään tavoin reikäpäitä. Kuolen mieluummin periaatteen vuoksi.

 7. Siis kyllä tämä säikäytti. Vaikka tiedänkin etten tee mitään rikollista, niin ensimmäisenä tulee mieleen Stalinin vainot. Kun nuo viedään ja en vastusta, niin seuraavaksi viedään sitten jo läheisempiä ja jos en sittenkään vastusta niin kun minua tullaan hakemaan niin ei ole enää ketään jäljellä puolustamassa itseäni.

  Nyt todellakin eletään tällaista aikaa jolloin kuka tahansa saatetaan pidättää väärien mielipiteiden takia.

  Vasallivaltio-suomesta on tullut ajatteleville ihmisille vaarallinen paikka. Tietysti totuuden puhumisestakin luultavasti joutuu vielä vankilaan, kuten Vasallistatuksen paljastamisesta. Sehän voi olla valtion petos kertoa Vasallivaltio-suomen olevan USA.n, NATO.n, WHO.n ja EU.n vasallivaltio. Onhan se suomen puolustusvoimien NATO asiakirja salaa tallennettu USA.n haltuun.

 8. Ei ole NATO-operaatio. Veljekset ja heitä ennen muut harrastajat ovat kuvanneet ja kartoittaneet tunneleita; niiden sisäänmenoaukkoja, tuuletusaukkoja jne. Tässä ei ole mitään laitonta. Tunnelien, viemärien, hylättyjen rakennusten jne. tutkiminen on suosittu harrastus ja esim. aiheelle omistautuneita YouTube-kanavia on paljon. Veljekset ovat kuvanneet myös salaisia tunneleita. Mitkä näistä tunneleista ovat salaisia? Siinäpä hyvä kysymys. Jos menet kadulle huutamaan sanoja sanakirjasta aakkosjärjestyksessä, niin jossakin vaiheessa tulet kiellettyihin sanoihin ja poliisi tulee puuttumaan tekoosi. Tai jos poltat kirjoja aakkosjärjestyksessä, niin jossakin vaiheessa poltat kirjan, jota ei saa polttaa. Jos veljekset ovat kuvanneet sotilasalueita, niin sen jokainen tietää olevan kiellettyä. Sotilasalueet ovat merkattu varoituskyltillä, jossa on tekstiä ja symboli, jossa kameran päälle vedetty henkselit.

  1. >   … niin jossakin vaiheessa …

   Hy­vä huo­mio

   Val­ti­on pi­täi­si jul­kais­ta lu­et­te­lo sa­lai­sis­ta tun­ne­leis­ta ja nii­den si­jain­nis­ta, et­tä kan­sa­lai­set osai­si­vat va­roa nii­den pal­jas­ta­mis­ta.
   –    Mut­ta asi­aan käy­dään kä­sik­si pe­ri­aat­teel­la «olet syyl­li­nen, el­let pys­ty to­dis­ta­maan it­se­äsi syyt­tö­mäk­si».

   Kai­ken­lai­sen tie­don, tie­don tal­len­nus­vä­li­nei­den hal­lus­sa­pi­to ja tie­don ke­rää­mi­nen kiel­le­tään an­ka­ran ran­gais­tuk­sen uhal­la
   –    ja DeepS­ta­te esi­kat­se­lee [Mic­ro­sof­tin oh­jel­mia käyt­tä­en] jo­kai­sen vi­de­on en­nen kuin an­taa lu­van sen jul­kai­se­mi­seen.
   –    Tä­mä kaik­ki ta­pah­tuu se­kun­nin mur­to-osis­sa, jo­ten käyt­tä­jän kan­nal­ta ti­lan­ne näyt­tää sil­tä kuin hän oli­si va­paa en­nak­ko­sen­suu­ris­ta.

 9. Nato on nyt pääsemäisillään suomalaisen graniitin suojiin, jonne kinzhalit eivät yllä. Porautumisen himo on valtava ja kotimaan petturit ja nato-parittajat kiimassa myös. Tämmöistä on järkyttävää edes katsella.

 10. ”Heti kun Vapan perhe pidätettiin, niin lehdissä oli suuret otsikot, joilla demonisoitiin epäiltyjä ja Kristallipuoluetta. Otsikot kirkuivat jo ennen kuin vangitsemismääräystä oli ehditty edes käsitellä. Tämä on kiistaton todiste Supon ja KRP:n masinoimasta mustamaalausoperaatiosta.”

  Jaa, että kristallireikiparantajahomeopaattilättypössyttelijöitä mustamaalataan? Voi ei. Ensi vaaleissa tulee varmasti romahdus heidän kannatukselleen. Ja minä kun meinasin näitä liberaalituulipölypiraattilsdvirpojia niin kovin äänestää.

 11. Mikä päivä on 1.3.2024? Varmuudella lauta-Sauli häipyy Mäntyniemestä. Sota-Zauli on myös sotahullu, kehuu Suomen armeijan uutta hyppymiinaa ”hyppykaveriksi” ja aselahjoituksia Ukrainaan ”saahan niilläkin jotain aikaiseksi”. Suomen armeijan hyppymiinaa on kehitetty v. 2017 eikä valmista tule.

  Ette ehkä tiedäkään vielä Kuinka sotahullu Sauli on. Silmätkin punaiset ja pursuvat ulos päästä. Selvä merkki, kuten Michael Monroella. Reservin luutnantti, silti luulee olevansa jokin suuri sotapäällikkö.

  Suomi on huolissaan ettei sodan aikana Israel myy ammuksia ja tarvikkeita tulevaan korkeaan ilmatorjuntaohusjärjestelmään. Sitten olisi asejärjestelmät, mutta ei saisikaannohjuksia niihin.

  Tähän asti ilmaa on torjuttu vihreällä siirtymällä ja hysterialla. Ollaan siirrytty uuteen vaiheeseen, mutta kyllä kansa kiltisti maksaa kaiken korkojen kanssa.

  1. Paitsi jos Suomi on saatu sitä ennen sotatilaan niin Sauli valitaan suoraan kolmannelle kaudelle eduskunnan säätämällä poikkeuslailla

   1. Eli Sauli edistää kaikin tavoin salassa Suomen menemistä sotiin täysillä. Eipä yllätys, kun tuntee tyypin. Sitä paitsi onhan hänellä 98% täysi tuki! Kyllä se nyt kannattaa iskeä, kun rauta on kuumaa. Juristin helppo elämä…

 12. Mietin sitä, onko kyse sittenkin eliitin turvallisuuden vaarantamisesta. SSS:n mukaan kolmikko olisi esittänyt, että kaikki maailman parlamenttitalot on yhdistetty toisiinsa tunneleilla. Tämä tarkoittaa sitä, että joku, olipa se sitten ulkoinen vihollinen tai nouseva kansa voi hiippailla tunnelia pitkin eduskuntataloonkin.

  Jos maanpetos koskisi vehkeilyä ulkoisen vihollisen kanssa, miksi kolmikko on saanut julkaista tietoja ja karttoja sosiaalisessa mediassa jo vuosia. Tiedon välittämisen viholliselle luulisi tapahtuvan salassa. On tietysti mahdollista, että sota valkohattujen ja liskoihmisten välillä ja tunneleihin kätketyt lapset ovat peitetarina, joilla toiminta on naamioitunut tai naamioitu niin, että se ei ns normaalia ihmistä kiinnosta. Myös minä kuulin tunnelbustereista ensimmäisen kerran.

  On myös huomioitava, etteivät kaikki yksityiskohdat ole vielä tiedossa. Jopa se, mikä tarkalleen ottaen on epäilty maanpetos on epäselvää. Toki, vaikka Suomi on nyt natossa, vastaa se omasta puolustuksesta itse. Tässä mielessä sotilasalaisuuksien paljastaminen maksaa ensikädessä suomalaisten henkiä. Toisaalta samaan aikaan vapaana ovat tahot, jotka ovat sallineet maan myynnit strategisten tukikohtien lähettyviltä. Käsittelemättä ovat edelleen valtiopetoksen tuntomerkit täyttävät Suomen juoniminen EU:hun vv 1994 – 1995 sekä natoon vv 2022 – 2023. Kieltämättä turvallisuuden vaarantamista tarkastellaan nykyisin varsin yksipuolisesti läntisestä näkökulmasta päästäen suurimmat rikolliset kuin koira veräjästä.

   1. Ei tule viruksia ja mouseja vastaan kuin fyysisesti, ainakin niissä tunneleissa. Mahdotonta että kaikki, vaan kaikki pääpaikkojen isoimmat virkatalot.

   2. Ihan ei tuo kommentti auennut. Tarkoititko, miksi ihmisiä harhautetaan tunneleilla? Olen miettinyt samaa. Jo vuosia sitten, kun Me kansa – sivulla alkoivat julkaisut, joiden mukaan operaatio tunnelilasten vapauttamiseksi oli niillä näppäimillä alkamassa, tuli mieleeni, että mikäs sen parempi paikka ihmisten katseen kääntämiseksi kuin maanalainen. Maan alle ei näe. Tunneli tuo mieleen jotain pimeää, pelottavaa, kosteaa. Jotain, joka voi romahtaa niskaan, jossa voi vaania kaikenlaisia hirviöitä, jonne voi eksyä. Jo lapsena saduissa tunneleissa ja luolissa tapahtui yleensä pahoja asioita. Jos on asunut luolan, kaivoksen tai viemäriputken lähellä, vanhemmat varmasti varoittivat menemästä lähelle ja tarina tiesi varmasti jonkun eksyneen ym. Minusta tuntuu, että tunnelit valittiin QAnonin ja kumppaneiden tarinaan juuri siksi, että ihmiset mielellään jättävät niihin menemisen kouliintuneille erikoisjoukoille.

    Toisaalta internet on loppujen lopuksi vain sanoja. Vanha sananlasku sanoo: ”Ei haukku haavaa tee, jos ei vihainen koira puraise”. Sanat ovat kokeneet jo kuluneen 50 v aikana valtaisan inflaation, mikä näkyy kielen kovenemisena ja pehmentävien elementtien häviämisenä. Myös QAnonin kaltaiset harhautukset ovat kaivaneet maata oikeidenkin paljastusten alta. Eliitti pelkää eniten konkreettista vallankunousta ja hengen, vallan ja omaisuuden menetystä sen pyörteissä.

    Sellainen tuntuma kuitenkin on, että maanpetossyytteissä tunneleiden paljastamisessa on jotakin todellistakin ja vakavampaa takana. Ainakin otteet ovat koventuneet. Kun en tunne itse tunneleita sen kummemmin. Ehkä kolmikko on sitten onnistunut löytämään oikeita sotilaalliseen käyttöön tarkoitettuja tunneleita, jotka voivat kulkea tai haarautua vähemmän salaisesta tunnelista ym. Sotilasalueelle tunkeutuminen luvatta kai on ollut aina kiellettyä ja RUK:in käyneenä veljesten olisi kyllä pitänyt se tietää.

  1. Tuo peitetarina-huomio on hyvä. Itse totesin tässä parin viime vuoden aikana, että itse asiassa paras tapa rauhoittaa ihmiset ja huojentaa nekin henkilöt, jotka ovat luonnostaan epäluuloisempia, on mainita joku taikasana tyyliin ”juutalaiset” (toiseksi paras), ”salainen”, ”ylikansalliset yritykset”, ”vapaamuurarit” (paras), ”israel”, ”bill gates”, ”CIA” ja niin edelleen.

   Ihmiset rentoutuvat välittömästi ja unohtavat koko aiheen. ”Ai kato, eihän tässä sitten mitään hätää ollutkaan. Mikä helpotus. Minä olin jo alkanut pikkuisen tuumia, että onkohan se rokote sittenkään turvallinen ja tarpeellinen, mutta kyse olikin vain siitä, että joku uskoo vapaamuurareiden olemassaoloon tai väittää, että juutalaiset voivat tehdä pahaa. Eli rokote on varmasti turvallinen.”

   Valtion pitäisi ehdottomasti käyttää tätä strategiaa. Mitään propagandaa ei edes tarvita.

   Lähestymistapa 1: ”huikamala hirveä voijettä, kaikki kuolee italiassa NYT, äkkiä rokote ettet kuole” -> 60% ihmisistä ottaa rokotteen
   Lähestymistapa 2: ”rokote on turvallinen ja tutkittu ja voi kuinka laadukas, valkotakkiset ihmiset ovat tehneet sen” -> 80% ihmisistä ottaa rokotteen
   Lähestymistapa 3: ”*v-vapaamuurarit!*” -> 100% ihmisistä ottaa rokotteen, koska olisihan se hirvittävän noloa uskoa vapaamuurarien olemassaoloon

   Kun rokotuskampanja oli vasta aluillaan, omat kaverini näkivät ylessä uutisen, jossa kerrottiin että joku salaliitto-foliohattu oli tehnyt videon, jossa sanottiin että rokotteessa on mikrosiru. Ja näytettiin kuva, jossa pöydällä on pikku radiopuhelin. No, kaverini kerta kaikkiaan riehaantuivat. ”Hä-hä-hää! Tuohan on radiopuhelin! Ilmiselvä radiopuhelin! Ei se edes mahdu rokotteeseen! Kuinka jotkut voivatkaan olla niin tyhmiä että menevät lankaan… noloa! HAH!” Ja menivät ottamaan rokotteen suorastaan vihaisina ja ylpeinä. Joopa joo, jotkut menevät helposti lankaan (epäilen edelleen, että 95% suomalaisista ei tajua, mitä tässä tarinassa oikeastaan tapahtui).

   1. Hyviä huomioita. Olen itsekin pohtinut tuota, että ns salaliittoteoriat toimivat kahteen suuntaan. Minusta ihmisiä pidettiin ”pandemian” aikana ikäänkuin kahden tulen välissä. ”Jos et ota rokotetta, voit kuolla tai sairastua vakavasti. Jos olet oireeton kantaja tai sairastat koronan, voit tartuttaa muita, jotka saattavat kuolla tai sairastua vakavasti”. ”Jos otat rokotteen, voit kuolla tai sairastua vakavasti. Jos olet onnekas, sinuun ainakin istutetaan mikrosiru tai sinusta tehdäön vähintään grafeenioksidin avulla elävä 5G-masto”. Epävirallinen pelkokerroinennätys muistiini.

   2. Varmaan säikähdät, kun vastaan tuleekin tyyppi jolle mikään propaganda ei mene läpi! Syytäkin pelätä.

    Siirrä sellaiset kaverit entisten joukkoon. Ei niistä ole ikinä sinulle mitään apua missään. Pulkassa vedettäviä paskoja.

  1. Ei pääse kun ei järkeä, Suomi on täynnä järvialueita ja kai tiedätte miksi Viroon tehdä ajateltiin tunneli, ei tavallisia vaan sotaa varten.

 13. https://www.youtube.com/watch?v=J8WZDwKFegQ

  Erikoislähetys, Johan Bäckman 14.4.
  Suomi 4.4. Natoon. 11.4. Vapojen pidätys, 14.4. vangitsemisoikeudenkäynti. Kohta noin 1:44,00 min, Suomi on jo Naton aluetta, täällä on Naton lait voimassa, Natoa ei saa arvostella eikä pilkata.

  KYLLÄ SAA, se on suomalaisen oikeus Suomessa ja missä tahansa. Kaikki vieraiden valtojen joukot ovat suomalaisen vihollisia. Myös niitä hyysäävät ja niiltä etuja saavat.

 14. Kes­kus­te­lu maan­pe­tok­sis­ta on ryöp­säh­tä­nyt jul­ki­suu­teen:
  –    Syyl­lis­tyi­vät­kö pre­si­dent­ti, vir­ka­kun­ta ja kan­sa­ne­dus­ta­jat maan­pe­tok­seen an­tau­tu­mal­la eh­doit­ta vie­raal­le so­ta­voi­mal­le?

  Kes­kus­te­lu täs­tä pi­ti saa­da lop­pu­maan,
  –    niin­pä syn­ti­pu­kit nos­tet­tiin esiin ja täy­del­tä lai­dal­ta oh­ja­taan maan­pe­tos­kes­kus­te­lu muu­ta­maan yk­si­löön.

  Syy­tet­ty­jen on tur­ha odot­taa oi­keut­ta,
  –    kos­ka tuo­mi­ot on jo pää­tet­ty en­nen pi­dät­tä­mi­siä.

 15. Veljekset ovat naamioineet tunnelikarttojen tiedottamisen naurettavien arvelujen ja väitteiden taakse. Tätä eivät pöljät tajua.

 16. Jos tunnelien tutkiminen on maanpetoksellista toimintaa, niin miksi polpolla , supolla ja puolustusvoimilla kesti 5v ilmaista se näille hepuille jotka ovat alusta asti tehneet tuota julkisesti ja pitäneet jopa seminaareja?

  Tuo tekee minusta asiasta
  1)Raukkamaisen
  2)Osoittaa ettei asia ole niin merkittävä koska teoreettinen vahinko on jo tapahtunut ja saanut pahentua 5v ajan

  Eli eiköhän kyse ole vaan sotaan valmistuvan maan propagandasta, tätä tulee jatkossa lisää

 17. Suomalaiset auktoriteettisokeat lampaat ajattelevat aina, että ”Herrat tietävät, herrat tietävät. Kyllä herrat tietävät. Pitää totella herroja.”, ”Säännöt ovat sääntöjä. Pitää noudattaa sääntöjä.”, ”Ei mitään riskejä tämän asian suhteen. Luottamus hyvä, kontrolli parempi!” ja ”No, kyllä se varmaan on sitten jotain tehnyt, kun poliisikin sitä nyt tutkii.”.

  1. No siis jos poliisi olisi suomessa korruptoitunut, niin kyllähän poliisi tutkisi pikimmiten sitä poliisin korruptiota. Ja jos eduskunta olisi korruptoitunut, niin eduskunta kyllä hoitaisi eduskunnasta korruptiopoliitikot pois. Ja jos ylen todettaisiin valehdelleen, niin ylellä olisi asiasta kiireellinen erikoisuutislähetys.

   suomi ei kato ole mikään Kiina tai Venäjä, joissa toimii monitasoinen, riippumaton, tehokas valtiollinen korruptionvastainen järjestelmä. Sen puuttuminenhan jo todistaa, että suomessa ei voi olla korruptiota.

 18. Ollaan hyvin lähellä sitä, että jo Naton verkostojen ja operaatioiden tutkiminen katsotaan ”maanpetokseksi”, vaikka maanpetturit ovat itse vallalla ja vainoavat sekarotuisten amerikkalaisten ja brittiläisten vihollistemme kanssa Suomen oikeaa valkoista kansaa.

 19. HÄLYTYS!

  Nyt naton neekerit ja homot tulevat aseiden kanssa Suomeen! https://t.me/readovkaworld/7137

  Laitetaanko naton neekerit ja homot kenties armeijan salaisiin tunneleihin odottamaan suurhyökkäystä?!!

  Jos vaikka Helsingissä tulee vastaan nato-neekeri, niin kannattaa aina muistuttaa: ”hey nato-nigger! go suck a dick like Obama!” ja tähän perään ”remember! this is not your country, you filthy nato-nigger!”

  Jos nato-neekeri villiintyy tästä asiallisesta nuhtelusta, niin tässä vaiheessa kannattaa tarjota tunkeutujalle banaani. On tiedossa, että banaani rauhoittaa villiintyneen natottajan!

 20. Huomaa miten orjakansan suomalainen on heti valtion ja miehittäjän puolella ja ajattelee, että kyllä herrat tietävät, kyllä se varmasti on jotain tehnyt, kun herrat tutkivat!

 21. ÖÖÖÖHHHHH…. Niin,,,, DEMOKRATIAA PUKAAA. Nimittäin NISKALAUKAUS demokratiaa, joka merkitsee NATO alusmaan kansalisille KANSALLISSOSIALISTISESTA Saksasta ”Uudelle Mantereelle”, – joka tuli ”PELASTAMAAN” wanhaa maailmaa” – rahdattujen ”armahdettujen” Pahuutensa ansiosta. Tehdyn ”tuotekehittelyn” tuloksena luomaan sen mitä tuolloiset demokratiat tekivät v. 1945 Saksalle. Eli saattamaan maansa myyneiden pettureiden kansansa KOTIMAAN tilaan”SAKSA VUONNA NOLLA”!!! Mutta PAHUUS ei KOSKAAN voita sillä sillekin on säädetty aika, jonka kuluttua umpeen. Sitä palvelleet voimat menettävä6t KAIKEN sen mitä ovat vääryydellä ja julmuudella ryöstäneet. Sillä JUMALAN VIHA on ankara ja ARMOTON, jota EI voi yksikään ihminen kuvata. Ja ne, jotka sen ovat päälleen vetäneet. Eivät ole enää milloinkaan kykeneviä siitä edes kertomaan, sillä EI ENÄÄ OLE!!! Se VALTA, joka VÄÄRYYDELLÄ otetaan, sitä myös vääryydellä YLLÄPIDETÄÄN. Ja niille, joille oikeus ja hyvyys on RIKKARUOHOA. Eivät nämä voi koskaan levätä PAHUUDEN RYYTIMAAN kanssa vaan tuo kuin kirous helle (oikeus ja hyvyys). EI milloinkkan lakkaa nousemasta maasta ja kukoistamasta kuin saastuttamasta heidän kieroutunutta ja irvokasta ”kasvimaataan”. Ja kuten entinen toimittaja totesi luomumaata kääntäessä lapiolla: ”Tämähän ottaa selkään!!!”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*