8 thoughts on “Päivän kuva

 1. Kiina ampui varoituslaukauksen Bideniä kohti
  –    Cathay Bank Reveals Biden Crime Family’s Activities
  –    https://archive.is/xPyVP

  Re­pub­li­kaa­nit ryh­tyi­vät et­si­mään to­dis­tei­ta Bi­de­nin ma­fi­aper­heen ri­kol­li­ses­ta toi­min­nas­ta ja ky­syi­vät tie­to­ja pan­keil­ta.
  –    Kaik­ki kiel­täy­tyi­vät yh­teis­toi­min­nas­ta pait­si yk­si:
  –    Kii­na­lai­so­mis­tuk­ses­sa ole­va Cat­hay Bank.

  Mer­kil­le­pan­ta­vaa on, et­tä Cat­hay Bank ei luo­vut­ta­nut to­dis­tei­ta, jot­ka koh­dis­tu­vat suo­raan Joe Bi­de­nin toi­min­taan.
  –    Vain lu­kui­sia lä­hi­pii­rin hen­ki­löi­tä pal­jas­tet­tiin
  –    vaik­ka Kii­nan hal­lus­sa ai­van var­mas­ti on to­dis­tei­ta suo­raan Joe Bi­de­nä vas­taan.

  On vain ajan ky­sy­mys, mil­loin li­sää ras­kaut­ta­via to­dis­tei­ta tu­lee jul­ki­suu­teen.
  –    Täs­sä­kö syy Tik­Tok-lain kii­reel­li­sel­le sää­tä­mi­sel­le:
  –    To­taa­li­nen in­for­maa­tio-Ber­lii­nin-muu­ri Kii­nan ja USA:n vä­lil­le.

  1. SAMALLA TIKTOK:n varjolla kongressilla ja viranomaisilla on TÄYSI valtuutus käydä yksittäisten netin käyttäjien KIMPPUUN, jotka kirujoittava ”VÄÄRIÄ” mielipiteitä eli ARVOSTELEE vallanpitäjiä tai käy ”EPÄPYHILLÄ” sivustoilla eli GLOBALISMIA, YK:ta, KORONA + WHO + LÄÄKETEOLLISUUTTA +DEMOKRAATEJA arvostelevia puhumattakaan KANNATTMALLA MAGA Republikaaneja!!!

 2. USA päästää siirtolaisia maahan, jotta heidät voidaan pakottaa USA:n asevelvollisina tykinruuaksi kolmanteen maailmansotaan.
  –    The Coming Draft of 2024?
  –    http://archive.today/fuRBk

  Näin tapahtuu, jos historia toistaa itseään.
  –    Vuoden 1863 armeijan pakko-otot koskivat myös ulkomaalaisia;
  –    varakkaat henkilöt vapautuivat armeijasta maksua vastaan.

  Tapettavaksi «rintamalla» lähetetään ensimmäisenä tietenkin
  –    henkilöt, joilla on «vihollisen» geeniperimä.
  –    Siis kiinalaiset, Venäläiset, jne

  Mega-tasolla lienee kyse
  –    Etelä-Amerikan amerikkalaistamisesta samaa menettelyä käyttäen miten Pohjois-Amerikka otettiin valkoisen miehen omistukseen:
  –    tapaamalla alkuperäisväestö.

 3. Pedonluku. Alkujaan 616, ihmiset olivat vielä kaukana oppimisesta ja 666 laitettiin tilalle. Lukekaa kirja ”tanssii Saatanan kanssa” by London.
  Hyi saatana kun aattelee niitä aikoja kun luin tuon, kaveri käski lainata tuppu kirjastosta ja uskoi jo 15 vuotiaasta, ainoa tosi ”palvova” moiseen jota tiedän, ei pelleilly kuten ”kaikki”, varsinkin tv:ssä.
  Sitten Jumalaankin luottaen ja myöhemmin pelkästään.
  Ei sovi varsinkaan vähänkään hullulle;

  https://www.liekkikustannus.fi/epages/liekkikustannus.mobile/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2015120908/Products/21909&Locale=fi_FI

  Kirja on tosikertomus nuoresta naisesta, Audreysta, joka eksyy Lontoon ja ihmismielen pimeälle puolelle.

  1. TÄYTTÄ ASIAA! OPPOSITION vainot ja KANSALLISMIELISTEN eliminoiti ALKAA, sillä NE voimat, jotka tietävät olevansa LOPPUNSA edellä käyvät yhä RAAEMMIKSI ja SORTAVIMMIKSI aivan kuten saatanakin päästää KAIKEN PAHUUTENSA irti VILLITÄKSEEN ihmisiä tietäessään sen, että SENKIN päivät ovat pian luetut! TUPPURAINEN ihaili jo ennen NATO-jäsemnyyttä jsillä, että SITTEN voidaan käydä todenteolla KANSALLISMIELISTEN kimppuun. Aivän kuten RAPPIO LÄNSI projisoi kaiken PAHUUTENSA Venäjän niskaan. Samalla tavalla GLOBALISTIT ajavat syyn koko MAAILMASSA aiheuttamastaan EPÄJÄRJESTYKSISTÄ ja matalamielisistä SIODISTA kansallismielisten syyksi, koska tuo niin MITÄTÖN, mutta sitäkin HENKEVÄMPI ja TERVESIELUISEMPI sekä OIKEUTTA rakastava ihmisryhmä ja AATESUUNTA on kokonaisen MAAILMAN ELÄMÄNMUODON pahin uhka! Ja ne todelliset PERSKARVAT, jotka tämän takia SYYHYÄVÄT eivät ole MAAILMAN vaan GLOBALISTIEN ikioma PERÄKUTKA!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*