Marco de Wit 17 huhtikuun, 2023

 

Laiton Lehti on kohta toiminut 5 vuotta. Ensimmäisinä kuukausina lukijamäärät olivat hyvin alhaiset, mutta onneksi 2019 vaaleja ennen Yle ja Hesari alkoivat haukkumaan Laitonta Lehteä ja lukijamäärät nousivat dramaattisesti. Sen jälkeen ollaan pysytty koko ajan samalla tasolla.

 

Toisaalta kyse on sekä voitosta että häviöstä. Kyseessä on voitto, koska kaikista syytteistä, sabotaaseista ja spammihyökkäyksistä huolimatta polpo ei ole saanut lopetettua Laitonta Lehteä. Kyseessä on kuitenkin myös häviö, koska lukijamäärät ovat vuosia pysyneet samanlaisina. Kausivaihtelua tietysti on eli kesällä lukijamäärät ovat lähes puolet pienemmät, mutta talvella ne aina nousevat takaisin samaan vanhaan tasoon.

 

Olemme julkaisseet kävijämäärät aina noin puolen vuoden välein eli talven ja kesän lopussa. Tässä maaliskuun loppupuolen kävijämäärät. Huomaa, ettemme monien muiden medioiden tavoin yritä liioitella kävijämäärillä, vaan julkaisemme UNIIKKIEN kävijöiden määrät.

 

 

 

Kävijämäärät ovat ihan kohtuulliset, mutta toisaalta masentavat. Näyttää selvältä, ettei Laiton Lehti tule ikinä kunnolla puhkomaan sitä 1% kattoa. Tämä sama katto näkyy myös muissa vaihtoehtomedioissa. Se vaan nyt on niin, että vapaus- ja kansallismielisen median lukijamäärät pyörivät siinä yhden prosentin tienoilla vuodesta toiseen. Eli 99% suomalaisille riittää se valtamedian seuraaminen, vaikka maassa tapahtuisi mitä.

 

Tämä on tietysti geneettinen ilmiö. Arjalaisissa eli indo-eurooppalaisissa kansoissa toisinajattelijoiden määrä pyörii siinä 10-20% kieppeillä, mutta alkuasukasmaassa eli Suomessa se määrä on kymmenen kertaa pienempi eli 1-2%, joista siis vapaus- ja kansallismielisiä vain noin puolet eli 1 prosentti. Suomalaisten metsästäjä-keräilijätausta on tehnyt ihmisistä niin kollektivistisen konsensushenkisiä ja valtiouskovaisia, että ihmiset vaistomaisesti aina tukevat suur- eli kartellipuolueita.

 

 

Evoluutiopsykologia. Osa XV. Lukija: Suomalaisten perverssi harha: Valtiouskovaisuus

 

 

Ei siis ihme, että vapaus- ja aitokansallismieliset puolueet häviävät vaaleissa kerta toisensa jälkeen. Toisaalta se ei kuitenkaan olisi väistämätöntä, jos tehtäisiin KOLME päivänselvää palikkatason asiaa:

 

1. Suuri vaaliliitto

 • toisinajattelijat saman teltan alle Suureen vaaliliittoon
 • ehdokaslistoilla kiintiöt puolueille, kansanliikkeille ja sitoutumattomille ryhmille
 • näin saadaan se 1-1,5 % peruskannatus, joka tosin ei riitä mihinkään, vaan sitä on kasvatettava:

 

2. Valeoppositio persujen haastaminen

 • loikkarit auttavat paljastamaan persujen takinkäännöt, äänestyskoneet ja korruption
 • näin saadaan usean prosentin kannatus ja uskottava protestipuolue

 

3. Aktiivinen mediapaketti

 • vaalilehti, katutoiminta, striimaus, sometähtien verkosto ja näkyvä pj. integroitava yhdeksi mediapaketiksi
 • näin yhdistetään sekä toisinajattelijat että tavoitetaan suuri yleisö. Samalla voidaan osallistua myös presidentinvaaleihin ja saada entistä enemmän valtakunnallista näkyvyyttä myös valtamediassa.

 

 

Kannattaa muistaa, että juuri noin toimivat myös SMP ja persut, jotka rötösherroja jahtaamalla ja pientä ihmistä puolustamalla alkoivat nappaamaan varsinkin keskustalta ja demareilta ääniä nousten tunnetuksi ja uskottavaksi puolueeksi. Tällöin ihmiset eivät enää pelänneet äänensä menevän hukkaan, vaan äänestivät uutta protestipuoluetta suurin joukoin. Näin ensin SMP ja myöhemmin persut pystyivät nousemaan hyvin nopeasti tyhjästä suurpuolueeksi.

 

Tuolla kolmen askeleen strategialla on siis HELPPO tulla suureksi puolueeksi. Jostain syystä Vapauden Liitto ei kuitenkaan suostunut tuota maagista kolmen askeleen reseptiä toistamaan. Itse asiassa persujen lisäksi lähes koko vapaus- ja kansallismielinen kenttä on kiukkuinen, että Laiton Lehti kehtaa vuodesta toiseen vaatia valeoppositio persujen paljastamista ja haastamista.

 

Ihan totta. Vapaus- ja kansallismielisessä kentässä ylivoimainen osa aktivisteista ja KAIKKI järjestöjen johtahenkilöt ovat sitä miltä, ettei persuja pidä tosissaan paljastaa ja haastaa vennamolaisella tyylillä, vaan tehdä sovinnollista yhteistyötä!

 

 

Top 7 Vapauden Liiton vaalistrategian virhettä. Korjattavissa presidentinvaaleihin osallistumalla?

 

 

Totta kai Nato ja Supo tajuavat kaiken, joten kolmen askeleen strategian toteuttamisen estämiseksi vapaus- ja kansallismielisiin piireihin on lähetetty paljon myyriä. Samalla polpo myös kampittaa pätevimpiä toimijoita, jotta järjestöjen valta jää persuilijoille, jotka eivät suostu persuja haastamaan. Näin Nato ja Supo varmistavat, etteivät toisinajattelijat ikinä pysty oikeasti haastamaan natottavaa valtaeliittiä.

 

 

Myyrien valtakunta. Osa XXIV: Miksi Vapauden Liitto kärsi vaalitappion? 1. Nollaehdokkaat 2. Persumyyrät

 

16 thoughts on “Supo ja valeoppositio persut onnessaan: Laittoman Lehden lukijamäärät jämähtäneet!

 1. Varmaan yksi syy alhaisiin lukijamääriin on, että moni ei edelleenkään tiedä vaihtoehtomedioista.

  1. Onhan LL:n sisällön linjakin ja provokatiivinen tyyli marginaalista jo valtavirrasta poikkeavienkin joukossa. Ei LL mielestäni pyrikään olemaan jotain mitä jarttaisiin TW:ssä ja FB:ssa kaikkien frendien nähtäväksi silloinkaan jos sensuuria ei olisi.
   Tottakai lukijamäätä on rajallinen kun tämä linja on valittu. Se on minulle ok. MDW määrittää LL:n tarkoituksen ja sen mukaisen stratrgian. Hyvä niin ja kiitokset.

  1. Persut paljasti todellisen luonteensa silloin kun itsekin autoin rahallisesti thaimaassa jumiin jätettyä kaveria. Kuhnuri-Jussi ei tehnyt mitään vaikka muistaakseni joku siihen verekseen vetosikin.

 2. Totuuden etsintään ei taviksilla ole kiinnostusta. Vain petsujen kannattajista voi saada kunnolla äänestäjiä. Mutta kun katsoo vaalituloksia vaalipiireittäin, eniten ääniä saavat tunnetut ehdokkaat. Suomalaiselle on noloa äänestää sellaista joka ei mene läpi. Ja on käsite ”hukkaan mennyt ääni”.

 3. Mun mielestä Laitonlehti voisi myös tehdä printtimateriaalia, jota lehden lukijat voisivat jakaa eteenpäin. Tarkoitan flaijereita tai pamfletteja joissa jonkin yhden asian pääkohdat, uhkakuvat ja tarkoitusperät on esitelty. Aihepiireinä voisi olla WHO pandemaisopimus, NATO, Digitaalinen ID jne. Esitteen pitäisi sopia A4 pohjaan.

 4. Olin v.1994 yksi Vapaan Suomen Liitto rp:n (VSL) Pohjois-Hämeen-piirin perustajista Tampereella. Tavoitteemme oli menestyä seuraavan vuoden kevään EK-vaaleissa. Perustimme sitten vaalien alla toimiston keskeiselle paikalle, kävijöitä riitti ja jaettiin asiapitoista tiedotusta/materiaalia, ehdokaslistamme oli hyvä ja järjestimme kampanjointia keskusteluin jne.. Puoluettamme johti Helsingin yliop. dosentti fil.tri Ilkka Hakalehto (H:gin kaup.valt.jäsen).

  Niin vain kävi ettei menestystä tullut missään vaalipiirissä mutta sitävastoin Persut saivat tuolloin äkkinousun Tony Halmeen ja Timo Soinin äänivyöryillä. Seuraavissa EK-vaaleissa meillä oli jo valtakunnallisesti leviävä ”Vapaa-Suomi”-lehti ja kattavat vaalijulisteet, töitä tehtiin myös jalkautettuina ja rahaa paloi… -Ei menestystä siitäkään huolimatta että meille tuli ihmisiä muistakin puolueista ja teimme kampanjointia eri pienpuolueiden, mm:ssa SKP:n kanssa ?

  Tultiin kaudelle 2011 ja sen EK-vaaleihin uudella nimellä Itsenäisyyspuolue (IPU). -Paljon oli jälleen tehty ja puhuttu ja oltu näkyvillä erityisesti edesmenneen Ilkka Hakalehdon seuraajan Antti Pesosen ansiosta -Ei EK-paikkaa ? Presidentin vaaleihin meiltä osallistuivat niin ikään Ilkka Hakalehto ja hist.dosentti, ent. ulkoministerimme Keijo Korhonen -Molemmat ehdottoman päteviä mutta ”valtavalemedia” osasi tehtävänsä ja niin heidänkin osalleen tuli jäädä lähihistoriamme hämärään.

  -Kaikesta kirjoittamisesta huolimatta politiikka on kuluttava, häilyvä, kiittämätön ja vain joillekin suosiollinen laji jossa pätevyydelle on muodostunut toisarvoinen seikka. -Voisin kirjoittaa pitkäänkin kokemuksistani tuossa lajissa -myös hyvistä sellaisista, mutta toivon jo tämän puhuttelevan lukijaa ? -Mitä työtä teetkin, pyri tekemään se hyvin, ole rehellinen ja pyri oikeaan ja hyvään lähimmäistesi kanssa, pidä ihanteita, kunnioita ja pyri noudattamaan kristillisiä arvojamme… -Kuulut silloin voittajiin !

  1. Hyvä puheenvuoro. 2011 jälkeen tajusin suomalaisen psyykkeen todella kriittisen tilan ja turha poliittinen toiveikkuus on kaikonnut. Jos kansalaisten kollektiivinen psyyke olisi ollut välttävänkin kypsä VSL-IPU olisi noussut eduskuntaan silloin aikoja sitten. Se oli kuitenkin yhdistävä eikä yhden joukon liike. Itsenäisyys ensin, muut asiat perässä.

   Keskittykäämme siis ensisijaisesti ns. henkiseen, ikuiseen. Muu on toissijaista sillä maailma pysyy hulluna. Oikealla asenteelka voimme olla valona toisillemme ja itsellemmekin, jalostua tässä tulen keskellä.

  2. Kiitos erittäin mielenkiintoisesta kommentista. Näitä juttuja takavuosien politiikasta lukisi mielellään lisääkin. Isänmaallista liikehdintää on paljon, mutta jostain syystä vaaleissa tuo ei näy juuri ollenkaan, mutta valeoppositio Persut kyllä kerää ääniä. Väkisinhän tuo kysymyksiä herättää että onko vaalit ollut pitkään aikaan rehelliset?

 5. Järjestä gallupeita. Kukaan muu ei niitä tule järjestämään, koska kukaan muu ei halua että oikea demokratia olisi suomessa. Olisit ainoa.

  Demokratia tulee sanoista ”kansan tahto”.

  Kukaan ei ole 100 vuoteen koskaan kysynyt kansan tahtoa gallupeilla.

 6. Välillä on normaaleissaKIN oloissa hiljaisempia aikoja ja NYT sortokoneiston noustressa täyteen VALTAANSA on tosi asia ja ulkoinen syy kuten se, että ”sattuneesta syystä” YLIKUOLLEISUUS vaikuttaa tännekin. Sillä, jos kesän 1944 NEUVOSTOLIITON suurhyökkäyksenkin ja sitäkin NYT suuremmat ”KAATUNEIDEN” määrät ovat kirstuissa. SE näkyy aivan samalla tavalla kuin nuorten miesten puuttumisena kylänraiteilta ja kirkonkyliltä! Mikään EI ole turhaa niin kauan kuin pyörät pyörivät ja TOTARITARISMISSA ”vuoden toimittaja palkinto” on KESKITYSLEIRI tai vetoaminen ”perhesyihin”. Vain myötäilevät PESREEN nuolijat nuolevat omat ahterinsa kuin kissat ja koiratkin tekevät! Ja muuta tunnusta he eivät kaipaakaan, sillä heidn suuri PÖYHKEYTENSÄ estää sen KAIKKEIN parhaimman palkinnon. Eli suoraan kansojen syvien rivien keskuudesta nousseen kiitoksen, jota ei voi saada kuin REHELLISTÄ TYÖTÄ TEKEMÄLLÄ!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*