Marco de Wit 18 huhtikuun, 2023

 

Suvakit ovat strategisesti ihailtavia, koska he ymmärtävät keskustan siirtämisen taidon. Tähän liittyy myös sanasota eli esim kuningatar-sanan käyttö. Tällainen tietysti uppoaa suomalaisiin erittäin tehokkaasti minkä takia kaikista länsimaista juuri Suomessa on ollut vähiten protesteja mielisairasta ja satanistista lasten seksualisointia vastaan.

 

 

11 thoughts on “Päivän kuva: Drag Devil

 1. WHO:n suun­ni­tel­ma­na on ro­kot­taa KO­KO MAA­PAL­LON VÄ­ES­TÖ yh­del­lä ker­taa.
  –   WHO, Gro Brundt­land, the Plan to le­ave no one un­jab­bed using un­tes­ted 100 day vac­ci­nes, and how por­tab­le vac­ci­ne fac­to­ries will al­low the en­ti­re hu­man herd to be jab­bed si­mul­ta­ne­ous­ly – but with what?
  –   https://archive.is/VQ1TQ

  … käyt­tä­en mo­bii­le­ja ro­ko­te­teh­tai­ta, jot­ka mah­tu­vat yh­teen kul­je­tus­kont­tiin.

  Fau­cin ka­ve­ri
  –   Gro Har­len Brundt­land on pää­pi­ru.

  1. Näyttää kun on minipantsit ja saahan sitä leveyttä kun siirtää rasvaa, vielä korsetti ja kylkiluut ruttuun niin päärynä, avot.

   1. Juu, ei kerta homoa tee eikä laivavaimo. Mutta ennenkuin katson etupuolta niin jos tuollainen takapuoli vilahtaa ohi niin kyllä minä siihen kiinnitän huomiota. Sitten etupuoli ja ”se oli sitten siinä”.

    Täytyy sanoa että harvalla naisellakaan on noin nätti takapuoli ja reidet.

    Onko meitä petetty??

 2. Ei viattomia lapsia saisi altistaa kun on herkässä ihmisoppi-iässä ja silloin mitä nuorempi sen haitallisempi. Viattomien lapsien päivänä pitää tehdä drag-vastaisku, kertoen aivopesusta, sillä se on jo liikaa monille taviksillekin. Pelastakaa lapset ilmastolla ahdistamiselta ja seksuaalistamishulluilta!! Antakaa lasten elää ahdistumatta ja seksiä, ja seksuaalisuutta tyrkyttämättä!!

   1. Älä ihmeessä kerro! 🤢
    Kekkosen aikaan ei ollut ”ruotsalaisia” suomalaisia, Haavistokin oli saunakaapissa kaljapullon kanssa.

 3. Feikkikuva? Ei ja pahempaa siellä myöskin;

  https://twitter.com/uhler_jon/status/1583313203521794048

  Seksirikollisten hoitoryhmieni miehet tietävät, mitä täällä tapahtuu. Voitko arvata, miksi he kutsuvat tätä?…

  …He rakastavat kuvata itseään vain joukkona hauskanpitoa rakastavia herkkiä miehiä, jotka haluavat vain ”rakastaa kaikkia lapsia”. Loppujen lopuksi he sanovat: ”Rakkaus on rakkautta” ja ”Rakkaus ei tiedä ikää”.
  Mutta mikä on todellisuus?
  Muistatko tämän San Franciscon homokuoron videon?…

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*