10 thoughts on “Päivän video: Uudelleenkoulutus

 1. Noita pahoja leirejä on vain vihollisvaltioissa, ei niitä ole vapaasa lännessä, eihän? Onhan.

  Ok, lännessä ihmiset pakotetaan uudelleenkoulutukseen kotonaan. Leirejä ei tarvitse erikseen perustaa. Lisäksi lännen asukkaat maksavat ns. omasta kodistaan ts. leiripaikastaan hintaa kuolemaansa saakka.

  Eikös olekin nerokas leiritysjärjestelmä? Lisäksi he maksavat viihteestä eli aivopesusta.

  Varsinaisilla leireillä kulut olisivat valtavat valtiolle ja lisäksi kaikki tajuavat, että leireillä tehdään käännytystä ja aivopesua. Hienovarainen suostuttava hiljainen aivopesu on parasta. Aivopestävä tuntee olevansa hyödyllinen kansalainen eli osakas järjestelmässä ja on ONNELLINEN.

  On niin helppoo olla onnellinen, menee vaan virran mukana.

  1. Korjaan, menee Uusivirran mukana, kuten Zanna.

   Syrjähypyt on saatava kulukorvauksiin. Se on SDP: n ehto hallitukseen. Oma etu ensin, sillä oman kansan etu on haitallista ajattelua omille eduille. Jep jep, kyllä Sauli opettaa.

 2. Amerikkalaisilla ja brittiläisillä on aina ollut historian sairaampia leirejä. Sotien jälkeen he pistivät satoja tuhansia saksalaisia sotavankeja kuolemanleireille ilman ruokaa ja vettä, sekä tahallaan tappoivat heitä nälkään. Yhdysvaltojen satanistien johtaja harmitteli tuolloin, että he eivät tapa tarpeeksi nopeasti saksalaisia. Samoin japanilaisia pistettiin valtavia määriä omille leireilleen.

  Amerikkalaiset ja brittiläiset ovat aina olleet täysin kyvytön orja -ja huumekauppiaiden, terroristien, varkaiden ja murhaajien jälkeläisten loiskansa, jonka elinehto on rajoittaa normaalia kilpailua, tuhota terveitä ja normaaleja ihmisiä keinolla millä hyvänsä, sekä pitää orjia, jotka tuottavat heidän lihavan elintasonsa ja helpon elämänsä. Muuten he eivät ole koskaan selviytyneet ilman isäntäeläintä ja helppoa ympäristöä, sekä avoimessa kilpailussa muita vastaan.

 3. Oi kallis Suomenmaa, sä menit saastaan lankeemaan…

  Aatteiden levittäminen;

  Yleisimpiä tapoja ovat opetusmateriaalien kautta tapahtuva opetus ja keskustelu, vierailuluennot ja -puheet sekä opiskelijoiden osallistuminen erilaisiin tempauksiin ja kampanjoihin.

  Koulutuspolitiikassa on aina mukana poliittisia päätöksiä ja näkemyksiä. Koulutuksen tarkoitus ja sisältö ovat aina yhteiskunnallisia kysymyksiä, ja siksi poliittinen vaikuttaminen on luonnollista, mutta luonnotonta ja vain haitallinen pääsee koulun sisällöksi.

  Levitetään huomaamatta useita aatteita, jotka voivat olla haitallisia tai vaarallisia, varsinkin jos ne levitetään kouluissa tai muussa yhteiskunnallisessa kontekstissa.

  Summasummarum; Koulu aivopesee.

 4. No niin, natottajat. Wagnerin johtaja tarjoaa teille reilua mahdollisuutta todistaa suuret sotilaalliset kyvykkyytenne reilussa kaksintaistelussa viimeiseen mieheen. 500 ukkoa molemmin puolin kisaamaan.

  Jep jep. Lähteekö Sauli johtamaan ja Pekka luomaan taisteluhenkeä sekä toverinne Pekka tiedustelemaan. Ja varmaan Jussikin on mukana, kun hän tykkää kovasti ruutiaseista.

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009526276.html

 5. Tuo AJANKUVA tekee PAHAA, vaikka NATSI -ympäristö ”leiri” oli nippa nappa karrikointia ilmestymisaikanaan. NYT tuo TODELLISUUS kumpuaa aivan SAMASTA pahuuden PAHIMMASTA ilmentymästä kuin piirroselokuvan ulkoiset kehykset ovat lainatut!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*