Marco de Wit 18 huhtikuun, 2023

 

 

 

Laiton Lehti on epäillyt, että Vapan veljesten vangitseminen maanpetoksesta epäiltynä on Supon, KRP:n ja Naton yhteisoperaatio.

 

Onko Vapan veljesten lavastaminen maanpetoksesta Nato-operaatio?

 

 

Laiton Lehti ei tietystikään ole yhtään yllättynyt polpon eli poliittisen poliisin toiminnasta. Vielä vähemmän se on yllättynyt, että vapaus- ja kansallismieliset ja jopa Kristallipuolue näyttävät hylänneen Vapan veljekset. Monet ovat jopa puukottaneet heitä selkään pitämällä heitä automaattisesti syyllisinä.

 

Kaikista vähiten Laiton Lehti on kuitenkin yllättynyt, että persut ovat jo valmiina lynkkaamaan Vapan veljekset. Huvittava esimerkki tästä on yhden persun reaktio Laittoman Lehden juttuun. Se on niin farssitasoa, että sitä tuskin on tarvetta sen enempää perata. Se kuitenkin hyvin kuvastaa suomalaisen persumiehen ajattelun tasoa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

25 thoughts on “Persujuntti iski jälleen: Polpo ei ikinä vainoaisi Vapan veljeksiä ja Kristallipuoluetta!

 1. Valitettavasti POLPO:n isku Vapan veljeksiä kohtaan voi olla osa heidän pakottamistaan SUPO:n urkkijoiksi!

  Mikäli olette missanneet, niin kaikki länsimaissa viime vuosina viritellyt vallanpitäjiä vastustavat aktivistiryhmittymien juonet paljastuvat juuri ennen suunnitelmien toteuttamista. Näin on käynyt jo moneen otteeseen ainakin USA:ssa, Saksassa ja Ranskassa. Käytännössä nuo suunnitelmat pysähtyvät aina siihen että joku radikaalijärjestön johdossa oleva onkin ollut yllättäen POLPO:n agentti tai informantti, joka on jotenkin kiristetty raportoimaan radikaalijärjestön juonet POLPO:lle.

  Muistetaan esimerkiksi miten USA:ssa oli tekeillä jokin kuvernöörin sieppaussuunitelma, jonka pääasiallisina suunnittelijoina ja toteuttajina oli liuta FBI:n agentteja ja informantteja. Samoin oli kaikissa näissä Broud Boys ryhmittymissä. Ja samoin käy aina Saksassa äärioikeiston ja sekopää-vallankumouksellisten juonien ja pari kuukautta sitten sama Ranskassa.

  On myös täysin loogista että kun POLPO tunnistaa jonkin porukan ryhtyvän poliittisiksi aktivisteiksi, niin POLPO yrittää ensiksi soluttautua heidän joukkoonsa toimintaan sitoutuvina hyvinä jäseninä, tavoitellen silti jatkuvasti pääsyä järjestön suurempiin suunnitelmiin. Ei siis ole agentille millään tavoin mielekästä pysytellä aktivistijärjestössä ruohonjuuritasolle, koska tuolloin ne salaiset suunnitelmat eivät ehkä koskaan tule kyseisen POLPO-agentin ulottuville. Mutta jos agentti pääsee järjestössä johtajaksi tai edes hallituspaikalle, niin POLPO voi olla varma siitä että he saavat tietoonsa kaiken mitä on tekeillä. Yksinkertaisesti siitä syystä että missään järjestössä ei tehdä mitään isoa ilman johtoportaan hyväksyntää.

  Toisaalta jos järjestöä johtaa joku itsevaltias POMO, joka ei suostu väistymään syrjään eikä päästä agenttia halituspaikalle, niin POLPO ottaa käyttöön ties mitä jurisisia, taloudellisia, sosiaalisia kiristyskeinoja jotka sallivat POMON jatkamisen järjestönsä johdossa pomoilemassa, edellyttäen kuitenkin että informantiksi pakotettu järjestön POMO raportoi järjestössään puuhastelluista laittomuuksista suoraan POLPO:lle. Ja tämän takia yksikään ”äärioikeiston” salaliitto ei ikinä ehdi missään edetä toteuttamispisteseen saakka – ei yksikään!

  Käytännössä ainut tapa toteuttaa mitä lie radikalismia on siis tehdä sitä yksin, koska jos haet mukaan radikaalikavereita, niin joku löytämistäsi uusista ystävistäsi toimittaa sinut vielä linnaan. Ja itseasiassa nuo POLPO:n kaverit ovat niitä jotka jatkuvasti seulovat internettiä esiintyen jihadisteina, uusnatseina, huume- ja asekauppiaina ja ties minkälaisina vallankumouksellisina. Ja aika ajoin he löytävät ressukoita kiedottavaksi ympärilleen johonkin feikki-salaliittoon. Tämän takia islamisti valtio ja Al Kaitalaisetkin taisivat lopettaa ryhmätyöt ja keskittyivät Lone Wolf iskuihin minne lie.

  1. Kyllä! Kun laskee kaikkien pidätettyjen nimien numeraaliset arvot yhteen, niin tulee aika monessa luvuksi 33, 32 tai 34. Tuskin on sattumaa. Taitaa ”kaukolämpö- ja viemäriputket” olla oikeasti SuPon huumekauppiaiden kohtaamispaikkoja.

  2. Peitenimi, salainen henkilötietorekusteri, viestiyhteydet, tyrannian heikot kohdat, pelko on suurin vihollinen. sanoo:

   Tästä on John Bruce Campbell varoitellut toistuvasti. Poliisit soluttautuvat järjestöihin ja liikkeisiin. Ja ilmiantajia riittää.

   Silti, meidän on pakko yrittää muodostaa aktiivisia pienryhmiä mikäli halutaan iskeä tyranniaa vastaan kovemmin.

   Se on tiedossa jo nyt että todennäköisesti yksikään poliisi tai viranomainen ei joudu tuomiolle vaikka olisi mihin laittomuuksiin syyllistynyt.

   Ja lopetetaan jo vihdoin ikuinen jauhanta siitä että jotain suurempaa heräämistä tapahtuisi. Tai jos onkin tapahtunut niin missä näkyy. Toiminta ja teot loistavat poissaolollaan.

   Jopa Vapan veljeksillä vaikuttaa olevan passiivinen iänikuinen odottelu ohjeistuksena että miten tässä tilanteessa pitäisi toimia.

   Yhden miehen sissisodalla tai vain passiivisella odottelulla ei kyllä muuteta tilannetta paremmaksi.

   Kukaan ei jaksa loputonta, pitkävetistä analysointia. Se ei innosta tai motivoi kun huomataan että mitään konkreettista ei tapahdu. Se uuvuttaa lopulta koko liikkeen. On turhauttavaa puhua ja puhua, ja huomata että mitään ei tapahdu.

   Tälläkin hetkellä rikollinen eliitti juonii mitä hirvittävämpiä tekoja meitä vastaan, ja ilmeisesti toimenpanee ne hyvin pian.

   Ja mitä me teemme.

   Järjestämme toisillemme pieniä käteenvetämis seminaareja, joista saa itsetyydytystä.

   Katsokaa missä tilanteessa ollaan nyt.

   Toisinajattelijoita, ei edes toisinajattelijoita vaan aktiivisia, kriittisiä ihmisiä kiikutetaan vankilaan tai pakkohoitoon.

   Omalta osaltani vähennän nyt rajusti osallistumista keskusteluihin ja kommentointia.

   NYT ON TOIMITTAVA.

   1. Mielenkiintoisia pointteja, eli
    a) tiedät/tiedostat/uskot että poliisit soluttautuvat kaikkiin järjestöihin ja liikkeisiin ja muutenkin kaikki nuo järjestöt ovat pullollaan ilmiantajia
    b) väität että meidän on silti pakko yrittää muodostaa aktiivisia pienryhmiä, jos joku joskus vaikka haluaisi iskeä jonkinlaista tyranniaksi miellettyä vastaan
    c) tiedät että mitään heräämistä ei tule tapahtumaan
    d) ja tiedät että mitään ei oikeasti ole koskaan tapahtunut ja koska toiminta ja teot loistavat poissaolollaan, niin todennäköisesti ei tule myöskään tapahtumaan.
    e) ja kerrot että loputonta, pitkävetistä analysointia on turha jatkaa koska se vain uuvuttaa kaikki eikä johda mihinkään
    f) samoin kerrot että yhden miehen sissisota tai vain passiivinen odottelu ovat vääriä keinoja

    …ja lopuksi karjaiset että…
    g) NYT ON TOIMITTAVA.

    eli summa summarum… mikään ei siis kannata paitsi käteenvetämisseminaarit, joista saa sentään itsetyydytystä.

    Höpsistä, valitettavasti olen poliittisideologisesti ja juridisesti estynyt avaamasta ajatustesi aivosolmua. Totean vain raamattua mukaillen, että se jolla ymmärrys on laskekoon itse kylmän viileästi, omassa rauhassaan ja toivottavasti korkean IQ:n omaavassa mielessään parhaan arvionsa pedon luvusta ja siitä missä ja minne mennään.

    1. Olisit aivan turhan kommentin sijasta tehnyt jotain hyödyllistä. Omalla esimerkillä opastanut ja neuvonut miten toimitaan.

     Ei ole mitään muuta syytä toimettomuudelle kuin tekosyy.

     Ja aivan oikein, NYT ON TOIMINNAN AIKA. LL on ihan ok julkaisu. Mutta muutos ei tule roikkumalla netissä suuren osan elämästään saamatta aikaiseksi mitään. Suurin osa on nahjuksia ja pelkureita.

     Meidän tärkein tehtävä on vastata kaikin käytettävissä olevin keinoin niitä terrori ja vahingoittamistoimia vastaan joiden kohteena olemme.

     Harjoitellaan turvallista viestintää. Rakennetaan tukikohtia. Tehdään monia muitakin asioita. Pienryhmä on vähemmän altis joutua viranomaisten soluttamaksi. Hankkikaa kaikkea mitä tarvitaan toimintaa varten mahdollisuuksien mukaan.

     Mökissä ei tarvitse mököttää, vaan harjoitellaan ja valmistaudutaan.

     1. Liberalismiin kuuluu yleinen oppi siitä että lähtökohtaisesti varsin suurtakin tyraniaa ja vääryyttä pitää vain koittaa kestää, eikä ainakaan kapinaan tai sisällissotaan saa ikinä ryhtyä. Ja jos ei kestä menossa mukana, eikä muuta keksi tai voi, niin sitten voi ainakin lähteä muille maille – vaikka pakolaiseksi.

      Kaikenlaiset kapinaryhmät on täysin hoopoja ja palvelevat vain tyrannian otteen vahvistamista. Lähtökohtaisesti on siis parempi istua mökissä juomassa kaljaa ja kiroilla itsekseen, kuin puuhailla jotain vastarintaliikettä. Vastarintaliikkeistä pääsee kiroilemaan linnaan eikä siellä ole edes kaljaa.

     2. Niimpä. Nykyään vaan netissä jauhetaan paskaa. Toistetaan asioita. Ei kehitä.

   2. Kyllä. Pitää soluttautua kaikkiin suvakkien virkoihin ja järjestelmiin ja aloitettava järkevä VASTAMYYRÄTOIMINTA. Niistä hommista maksetaan hyvin ja kiinnijäämisriski on yksi miljoonasta.

  3. Alkaa vaarallinen jakso. Seuraavan 24 tunnin aikana pidätetään Nato-realisteja ja prosenttiliikkeen edustajia . Kyberhyökkäyksiä tulee tube-kanaville ja vaihtoehtoismedioihin.

 2. Perseenmyyjä persut -tuo maailman järjestelmäuskovaisin ”oppositiopuolue” 😀

  Meitä kaikkia kusetetaan. Persut ovat vihonviimeisiä jotka ymmärtävät tulleensa kusetetuiksi. Ehkä etulinjan luotisade saa vihdoin epäilemään että tuliko se mitä tilattiin tai saatiinko Suomi takaisin kuten luvattiin.

  Tuskin kuitenkaan. Päätä seinään katkeraan loppuun asti! Hyvä persut!🙈

 3. Ihmetellä täytyy monien selkärangattomuutta tässä asiassa, nyt kun pitäisi tukea antaa ja kyseenalaistaa täysin älytön kiinniotto niin liian moni on hiljaa tai lyö puukkoa selkään.

  1. Perussuomalaiset puolueen politiikassa korostuu kansallismielisyys ja tiukka maahanmuuttopolitiikka. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että puolue ajaa Suomen itsenäisyyden ja kulttuurin puolustamista, rajojen valvontaa ja turvapaikkapolitiikan tiukentamista.

  2. Pitikin äänestää perssutia Immosta Ollipoikaa kun lopetti ja oli ihan down jo ennen vaaleja, tiesin liian myöhään. Joku mase iskeny.

 4. Raukkamaista Lyytikäiseltä lähteä tuomitsemaan omiaan tällaisessa asiassa. Luulin hänen olevan sen verran kyseenalaistavampi järjestelmää kohtaan ettei lähde heti mukaan johonkin polpon ja median teatteriin, kun kukaan ei tiedä vielä tarkkaan mitään.

 5. https://pt-media.org/2023/04/17/ilmastoaktivistit-tuhosivat-snooker-pelipoydan-kesken-mm-pelin/
  Huomatkaa ”Mari”lle lähetetty kommentti: Ei millään pahalla, mutta miksi sä puhut aina itestäs kolmannessa persoonassa?
  Kuka tämä virheetöntä Suomea suoltava ihminen on. Ei ainakaan profiilikuvassa esiintyvä ”Marisol Aquilar” . Mediapoolin Toimittaja? PolPon kätyri? Isänmaallisten kenttään ujuttautunut myyrä? Joka tekee lahjoituksia kirjoittamalleen saitille.
  Eikö tämänkaltaiset feikkitilit herätä Tajukankaalla olevaa suvakkitoimittajaa joka teeskentelee olevansa isänmaallinen vaikka on rintamakarkuri.
  Esimerkki soluttautumisesta.

 6. Nyt on hyvää viihdettä. Noin vuosi sitten lähetetty. Johan Bäckman haastattelee Vapan veljeksiä. Kohta noin 1 tunti 19 minuuttia satoja kilometrejä tunneleita rajaseudulla, MITÄ SANOO RAJAUPSEERI MIKKO KÄRNÄ?

  Koko Suomen väestö saadaan muutaman tunnin hälytyksellä suojaan tunneleihin, ruokaa tuotetaan tunneleissa seuraavat sata vuotta. Kunnanhallitusten puheenjohtajat antavat käskyn evakuoida väestö tunneleihin, kukaan muu ei tiedä niistä. Saulinkaan natsat eivät riitä, mutta kun Paavo Väyrynen sanoo jotain sitten kansa uskoo ja seuraa.

  Eipä voi kiistää etteikö Vapat paljasta ”vähän liikaa”. Kaivosyhtiöt ovat Puolustusvoimien peiteyhtiöitä jne…
  Pitää myös muistaa ettei Suomen salaiset asiat kuulu Natolle eikä USA:lle ym.

  https://www.youtube.com/watch?v=Ea-RVI9jxmY

  1. Tottakai kuuluu kun USA tuo Suomen kautta Viroon panssareita ja kaikkea. Suomesta kunnon Paseja Ansseille Ukrainaan, niin ei tarvi korttia lyödä, vaan vallata takaisit Bahmut!! Wuuuuh wäääh!. Esinahattomaksi koko Ukraina vielä. Kyllä sitten HETKINEN! on raivona ja leikkauttaa eskarin pois. Muista! Bahmut’s foreskin is free!

 7. https://www.youtube.com/watch?v=Ea-RVI9jxmY

  Kohta 1 tunti 45 min: ” menette vaikka pyörällä omalla paikkakunnalla tunnelin suulle, menette Google mapsiin, otatte kuvan ja lähetätte meille”.

  Todistusaineistoa turvallisuusasioiden paljastamisesta. Samoin videon alussa oli selvä viittaus vakoilutoimintaan. Pojilla päällä Kiinan kommunistisen puolueen pusakat! Siis… Nytkö vasta Supo heräsi?

  1. Henkilö, joka paljastaa puolustusvoimien salassa pidettävän asian, syyllistyy rikokseen. Salassapitovelvollisuuden rikkomisesta voidaan tuomita sakkoa tai vankeutta enintään kahdeksi vuodeksi.
   Terv. Supo, PolPo ja poliisi- ja puolustusvoimat
   PS. Me emme nuku, ”selvitämme” selvän asian vaalien jälkeen pidättämällä, jottei ole nokan koputtamista eli syyttämistä vaalien alla olevasta poliittisesta väliintulosta.

 8. Marco liian menneeseen katsova, taaksepäin kääntyvä kuin se olisi nykyaikaa politiikassa ja rahamarkkinoilla. Liikaa edistyksellistä luuloa nykyisestä teknologiasta joka olisi ihmisten hallintaan käytössä, katulamput ym. seuraa jne. Lukijat uskovat, eivätkä edes äänestä, koska sekin on järjestetty, kaikissa ollaan myyrän työtä tekemässä, teknologiaa myöten. Kaikki puolueet on mätiä. Ei silti hyväksy tai kerro rodusta eri maiden että esim Britannia on täynnä haittaihmisiä (~90%) jne.

 9. Juntteja, hah, perusjuntteja ehkä.
  PS. en kerro puoluetaustaani, mutta tilasin juuri setin ”vaimonhakkaajapaitoja” ja uusin Sovinisti-lehden tilaukseni. Jussina poltan kokossani puita ja mielipide-ilmastoa tuhoavia LAITON LEHDEN?:n sivuja.

 10. Uskoisin, että puolustusvoimat on kaivanut Suomessa tunneleita jo silliin, kun maa oli puolueeton ja itsenäinen. Sotilassalaisuuksia on ollut jo Ruotsin vallan aikana ja Venäjän vallan aikana. Nyt ollaan natossa, mutta tilanteet ovat historian saatossa muuttuneet ja ehkei natokaan ole ikuinen. Ehkä jonakin päivänä olemme jälleen itsenäinen maa ja puolustusvoimat puolustavat suomalaisia. Ja vaikka olemme natossa, on maamme puolustaminen suomalaisten harteilla ja jos joudumme sotaan, kuolee meitä suomalaisia. Minusta nämä tunnelit on kaivettu meidän turvallisuutta ajatellen ja niiden paljastaminen vaarantaa meidän henkemme. Minusta kansallismielisen liikkeen tulisi panostaa siihen, että meillä olisi jälleen itsenäisyyteen ja puolueettomuuteen tähtäävä hallinto ja sen turvana tehtävänsä vastuullisesti hoitava maanpuolustus. Ymmärrän toki, että ihmisten motiivia puolustaa maata heikentää se, että hallinto on ollut korruptoitunutta, heikkoa ja osaamatonta ja itsenäisyys on menetetty EU:lle ja nyt natolle.

  Tuon Aimo Miehen jakaman videon alussa veljekset toteavat ihan suoraan paljastavansa puolustusvoimien salaisuuksia. Toki olisi Suomen oikeuskäytännön mukaista ensin tutkia asia kunnolla. Olen itse kiinnostunut myös henkisistä asioista, mutta vierastan ajatusta henkisyyteen perustuvasta puolueesta ja tämä tapaus osoittaa, että realiteetit, käytännön ymmärrys ja järjen käyttö on hakoteillä. Toki politiikkaa voi toteuttaa henkisistä arvoista käsin.

  Sinänsä tuon persun kommentti on kyllä tökerö. Jos veljekset todetaan syyllisiksi, kompromettoivat he kyllä itsensä. Kaikissa puolueissa on ollut ja on yhä mustia lampaita, ja puolueet sen kun porskuttavat. Toki ihmisillä on taipumus yhdistellä asioita negatiivisella tavalla, mutta uskoisin, että kristallipuoluetta kohtaan on ollut muutenkin ennakkoluuloja.

 11. Saamani lukemusten perusteella LUOLISSA ja muissa viemäreissä ovat KUVANNEET myös julkishallinnon viranomaiset eli kaupungin sektorin virkamiehet ja julkaiseet videoita nettiin. Poliisin ja SUPO:n toimintakulttuuri noudattaa hyvää Neukku tapaa Stalinin ”demokraattisessa kuritusvaltiossa”, jossa ENSIN raahattiin mielekäs ”rikoksentekijä”, jonka jälkeen ”huligaanille” KEKSITTIIN rikos, jonka tämä oli aivan OMAA KATALUUTTAAN tehnyt ”TYÖLÄISTEN PARATIISIA” vastaan eli ”KANSAA” vastaan. Mikä ASETTAA valtion ÄÄÄÄÄÄÄÄRRRRRIMÄISEEN vaaraan ja KUILUN reunalle enemmän, vaikkapa tuo NATO:on liityminen, joka on kuin HUNAJATA Venäjän YLIÄÄNIYDINOHJUKSILLE!!!

  Eli kaksi liki ”PERÄKAMMARIN POIKAA”, jotka rähmivät pimeissä viemäriverkostoissa ovat ISOMPI turvallisuusuhka kuin maan poliittinen johto, joka DESPOOTTISESTI päättää laittaa SUOMI-MIEHET sodan LIHAMYLLYYN teuraaksi. Vainn DIKTATUURISSA hallinto PELKÄÄ hallintoalamaisiaan SYYSTÄ, ettei se NOUDATA kansansa TAHTOA vaan etsii ITSELLEEN hyvää sitoutumalla NWO:n ja YK:N KOMMUNISTISELLE agendalle, joka tietää SORTOA, MURHAA, PAKKOA ja MAANPÄÄLLISTÄ HELVETTIÄ niille pienille ihmisille, joille tämä maailma on tarkoitettukin!!! Vain RAUKAT käyvät pienempiensä kimppuun syystä, että heidän asiansa on HUONO ja FALSKIUTTA täynnänsä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*