Marco de Wit 18 huhtikuun, 2023

 

Geopolitiikan ja siitä suoraan seuraavan politiikan ymmärtäminen on hyvin yksinkertaista, kunhan 1. omaa riittävän ÄO:n ja on 2. ajattelee itsenäisesti ja 3. on psyykkisesti tasapainoinen realisti eli valtapoliittisissa analyyseissään seuraa varsinkin geenejä ja rahaa. Ihmiset on kuitenkin jaettu lahjakkuudeltaan kahtia matemaattisesti ja poliittisesti lahjakkaisiin. Edellistä tarvitaan luonnon ja jälkimmäistä ihmisten voittamiseen. Tämän takia jotkut ovat hyvin lahjakkaita matemattisesti, mutta hyvin lahjattomia poliittisesti ja päinvastoin.

 

Suomessa ihmiset omaavat valkoisten KORKEIMMAN ÄO:n matemaattis-teknisissä asioissa, koska pohjoisina metsästäjä-keräilijöina suomalaiset taistelivat tuhansia vuosia ensisijaisesti luontoa vastaan. Eli sama juttu kuin mongolideilla, joilla tekninen ÄO on vielä suomalaisiakin korkeampi, koska kehittyivät jäätikköalueilla. Tämän vuoksi mongolideilla on myös ns. sisään lyöty naama, koska se mahdollistaa paremman pakkaskeston, kun kasvot eivät luovuta lämpöä. Negrideillä tietysti päinvastoin, koska viidakko-olosuhteissa olemassaolon taistelu ei ole niin vaikeaa ja lisäksi kehon pitääkin päästä eroon lämmöstä ulkonevien kasvojen avulla.

 

Kaikista valkoisista suomalaiset ovat siis lahjakkaimpia teknisesti eli rakentelijoita ja remppaajia, mutta kaikista lahjattomimpia sosiaalisissa suhteissa ja varsinkin valtapolitiikassa. Loputtomien harvaan asuttujen metsien ympäröimien metsästäjä-keräilijöiden ei nimittäin tarvinnut samalla tavalla taistella maa-alueesta kuin arjalaisten eli indo-eurooppalaisten maanviljelyskansojen puhumattakaan harvoista keitaista taistelleiden paimentolaisarabien. Niinpä suomalaiset ovat poliittisesti lahjatonta eli naivia ja erittäin huijattavaa kansaa eli intiaanien ja eskimoiden kaltainen alkuasukkaista koostuva kansa, joka lopulta helposti alistuu sekä valtion että muiden kansojen vallan alle.

 

 

Evoluutiopsykologia. Osa XV. Lukija: Suomalaisten perverssi harha: Valtiouskovaisuus

 

 

Suomalaisilla on siis taipumus olla luonnontieteellisesti käteviä ja laskutaitoisia, mutta sosiaalis-poliittisesti lukutaidottomia. Toisaalta poliittiset lainalaisuudet ovat niin yksinkertaisia, että ehkä olisi mahdollista kehittää jotkut matematiikan lakien kaltaiset yksinkertaiset politiikan lait. Nämä kun sitten opettaisi älykkäille suomalaisille, niin ehkä he muuttuisivat nopeasti poliittisesti realisteiksi. Tämän takia Laiton Lehti on pyrkinyt tiivistämään offensiivisen realismin lakeja.

 

Offensiivinen realismi. Osa IX. Mearsheimer vs. Bildt -väittely ydinsodan vaarasta. (Suomi nuukataan?)

 

 

Yksi tapa selittää politiikan ja varsinkin geopolitiikan peruspointit on tehdä seuraavia kysymyksiä:

 

1. Mikä auttaa parhaiten pitämään ryhmiä kasassa?

Tietysti samanlaiset geenit. Pitkällä tähtäimellä perheet pysyvät paremmin kasassa kuin vieraat. Samoin kansat, jotka ovat geneettisesti vain laajoja perheitä. Ks. professori Richard Dawkins.

 

Persujen sensuroima TOP 10 vihaprofessorin lista!

 

 

2. Mitkä ryhmät ovat tehokkaimpia toimijoita geopolitiikassa?

Tietysti korkeimman sosiaalisen ÄO:n omaavat ryhmät eli juutalaiset ja germaanit/waspit. Ks. professori Richard Lynn.

 

Uusin ÄO maailmankartta!

 

 

3. Miten älykkäät ryhmät voivat hallita muita ryhmiä?

Tietysti rahalla eli luomalla monopolistinen rahakone vähimmäisvarantopankki- ja petrodollarijärjestelmällä. Näin valtaeliitti voi luoda rahaa itselleen tyhjästä ja voi 1. aivopestä kansan valtamedialla 2. lahjoa eli ostaa suurimman osan oppositiosta, 3. tuhota lopun kotimaisesta ja kansainvälisestä oppositiosta rahakoneen rahoittamalla poliisi- ja sotavaltiolla. Ks. professori Murray Rothbard ja Peter Schiff.

 

Valtakartta. Osa V. Peter Schiff: USA:lla on parasiittinen talous, josta Venäjä ja Kiina irtaantumassa!

 

 

4. Ketkä johtavat juutalaiseliittiä ja wasp-eliittiä?

Tietysti Rothschildien ja Rockefellerien dynastiat eli valtaeliitti on jakautunut eliittijuutalaisiin ja eliittiwaspeihin. Tämä on niin päivänselvää, että luonnollisesti tiedustelupalvelut pyrkivät totuutta sensuroimaan samaan aikaan, kun harhauttavat ihmisiä levittämällä älyttömiä paavi- ja illuminaattiteorioita.

 

Tuskin on sattuma, että myös Suomessa KAIKKI johtavat vapaus- ja kansallismieliset aktivistit puhuvat paavista, WEF:stä ja illuminaatista paljon enemmän kuin pankkiireista ja sionisteista. Nämä aktivistit ovat selvästi joko myyriä tai niiden hyödyllisiä idiootteja.

 

Kuka hallitsee maailmaa: Pankkiirit, sionistit, paavi vai vapaamuurarit? Supo levittää paavi- ja vapaamuurariteoriaa!

 

 

5. Ketkä johtavat USA:n ulkopolitiikkaa?

Rothschildit ja Rockefellerit yhdessä. Tosin Rothschildien johtamat sionistit ovat päässeet niskan päälle halliten pitkälle USA:n ulkopolitiikkaa, jonka päämääräksi on tullut saartaa ja tuhota Israelia ja sitä rahoittavaa petrodollarijärjestelmää uhkaavat Venäjä ja Kiina. Ks. professori Mearsheimer.

 

Professori Mearsheimer: Ukrainan sodassa ei ole geopoliittista järkeä. (Paitsi sionisteille!)

 

 

Rockefellereille Venäjän ja Kiinan saartaminen sopi siihen asti, että saatiin Ukrainan sodan varjolla tuhottua Nordstream ja kaapattua Euroopan energiamarkkinat Rockefellereille. Tämän nyt saavutettuaan Rockefellerit eivät halua enää jatkaa sotaa päinvastoin kuin Rothschildit, jotka haluavat saada juutalaisoligarkit takaisin valtaan Venäjälle, jotta Venäjä vetäytyisi myös Syyriasta ja Lähi-Idästä. Juutalaisoligarkit ovat valmiita vaikka rajoitettuun ydinsotaan Itä-Euroopassa ja Taiwanissa kaataakseen ”anti-semiittiset” Venäjän ja Kiinan. Tämän takia juutalaisoligarkkien pitkälle dominoima valtamedia on niin sotahullu.

 

 

Unz.com julkaisi pääsivullaan Laittoman Lehden World War Jew? -jutun! Joutui heti hyökkäyksen kohteeksi?

 

 

6. Miten Sudan liittyy tähän kaikkeen?

Yksinkertaista. Sudan ei suostu Venäjän ja Kiinan saartoon, vaan on päinvastoin antanut niille käytettävksi satamia geostrategisesti tärkeältä Punaiselta mereltä. Niinpä sitten USA ja varsinkin sionistit yrittävät kaataa Sudanin hallituksen ja ajaa maan kaaokseen samalla tavalla kuin yrittivät kaataa Venäjän liittolaisen Etiopian, jossa USA tuki tigrejä.

 

Tämän takia alla olevassa BBC:n videossa USA:n juutalainen ulkoministeri ja tämän neekerimarionetti selittävät haluavansa ”demokratiaa” Sudaniin. Toisin sanoen sotilasjuntan pitää luopua vallastaan, jotta USA pääsee järjestämään värivallankumouksen. Samaan aikaan USA ei halua demokratiaa eli enemmistövaltaa Etiopiaan, vaan siellä on tukenut tigre-separatisteja, jotka ovat alle 7% väestöstä. USA/Israel tukevat aina joko ”demokratiaa” tai ”moniarvoisuutta” sen mukaan kenet haluavat valtaan.

 

 

 

 

Ihan oikeasti länsimaat ajavat Afrikan maita kaaokseen kahdesta syystä:

 

1. Nostaakseen öljyn ja raaka-aineiden hintoja

Rockefellerit ovat valmiita ajamaan minkä tahansa maan totaaliseen kaaokseen estääkseen sitä tuottamasta paljon öljyä ja muita raaka-aineita. Sellainenhan nimittäin ”dumppaisi” mm. öljyn hintaa. Tämän takia Rockefellerit olivat ihan innoissaan tuhoamassa esim. Irakia ja Libyaa.

 

2. Saartaakseen Venäjää ja Kiinaa

Rothschildit ovat valmiita ajamaan minkä tahansa maan totaaliseen kaaokseen estääkseen sitä liittoutumasta tai edes toimimasta yhteistyössä Venäjän ja Kiinan kanssa sen enempää taloudellisesti kuin millään muuallakaan tavalla. Tämän takia Rothschildit olivat ihan innoissaan ajamassa Syyriaa sisällissotaan samoin kuin lukuisia muita maita Libanonista, Syyrian, Iraniin, Afganistaniin, Jemeniin ja Sudaniin. Samaan aikaan Venäjä ja Kiina puolestaan pyrkivät stabilioimaan noita maita ja luomaan rauhaa.

 

Valtakartta. Osa IV: U$rael perääntymässä Syyriasta häntä kinttujen välissä?

 

 

Erityisen tärkeää Israelille on tuhota Shia-puolikuu ja kaikki sen kanssa yhteistyössä olevat. Israel siis pelkää, että myös Sudan liittoutuu Venäjän ja Kiinan kanssa samalla solmien suhteet myös Shia-puolikuuhun eli näin ikäänkuin pidentäen puolikuun alaosaa Jemenistä, Ethiopiaan, Eritreaan ja Sudaniin. Israelin ja Rothschildien mukaan he ovat ”saarrettu”, kun eivät pysty hallitsemaan koko maailmaa ja rakentamaan yhä enemmän siirtokuntia palestiinalaisten maille.

 

Ihme ja kumma yksi Ylen toimittajakin melkein paljasti koko tämän kuvion. Tosin hän tietysti esitti asian käänteisenä eli suurien ja pahojen shiiojen olevan muka se uhka pienille ja kilteille sionisteille, islamisteille ja U$Sraelille.

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Länsimaat ovat siis edelleen siirtomaaherroja, jotka pyrkivät alistamaan alkuasukkaat keinolla millä hyvänsä. Toki tätä helpottaa afrikkalaisten keskimääräisesti alhainen ÄO, mutta ei se niin alhainen ole, etteikö Afrikka voisi Venäjän ja Kiinan tuella nousta todella rauhalliseksi ja vauraaksi maanosaksi. Afrikka on valtavan suuri maanosa, jossa on suunnattomat määrät raaka-aineita. Sillä ei tarvitsisi edes olla mitään korkean ÄO:n teollisuutta, koska sen raaka-ainevaratkin riittäisivät tekemään siitä suht vauraan maanosan.

 

Tämän faktan ymmärtämistä on heikentänyt länsimaiden ja varsinkin juutalaisten ja germaanien todella tehokas propaganda, jossa länsimaat esitetään aina suurina ja mahtavina. Jopa maailmankarttakin on valjastettu länsimaiden propagandaan. Tässä on se oikea maailmankartta.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Afrikalla on siis valtava kasvupotentiaali. Se voisi olla koko maailman ja varsinkin Kiinan raaka-ainevarasto. Jos Itä ja Etelä liittoutuvat, niin se voittaa helposti lännen, kuten Laiton Lehti on jo vuosia todistellut.

 

Itä vs. länsi. Kumpi voittaa? PPP ratkaisee!

 

 

Lisäksi on tärkeä muistaa, että vaikka afrikkalaisten keskimääräinen ÄO onkin valkoisia selvästi alempi mm. siirtomaaisäntien kiellettyä moniavioisuuden, niin negridien genotyyppinen mielenterveys ja realismi on kuitenkin keskimäärin valtavasti parempi kuin valkoisten. Eli hyvässä ympäristössä negridit olisivat valtavasti realistisempia kuin mitä valkoiset. Valkoisilla nimittäin loppui luonnonvalinta jo noin 200 vuotta sitten mikä on valtavasti lisännyt fyysisiä ja psyykkisiä mutaatioita ja muita mielisairauksia feminismistä suvakismiin, kun taas afrikkalaisilla tätä genotyyppistä degeneraatiota ei ole tapahtunut.

 

Tämän vuoksi on esimerkiksi vaikeampi aivopestä afrikkalaisia kulttuurimarxisteiksi varsinkin, kun negrideillä on keskimääräistä paljon korkeampi itseluottamus eli heitä on vaikea huijata toistuvasti. Koitappa sarjahuijata neekeriä esim. puhumalla homoista tai monista sukupuolista, niin näet miten käy. Niinpä U$raelin on mahdotonta aivopestä afrikkalaisia sionisteiksi ja suvakeiksi. Tämäkin on yksi syy miksi länsi haluaa ajaa Afrikan kaaokseen.

 

Toki Venäjä ja Kiina ovat myös suurvaltoja, jotka ajattelevat vain omaa etuaan. Niiden intressissä on kuitenkin rauhoittaa Afrikan konfliktit ja saada sieltä sekä taloudellisia että sotilaallisia liittolaisia. Itse asiassa Venäjälle ja varsinkin Kiinalle riittäisi, että Afrikan maat ovat puolueettomia ja vauraita maita, jotka tuottavat paljon raaka-aineita. Venäjälle ja Kiinalle tärkeintä on nyt Afrikan rauha ja hyvinvointi, kun taas länsi – Suomi mukaanlukien – tekee parhaansa levittääkseen sotaa ja kaaosta kaikkialle Lähi-Itään ja Afrikkaan.

 

 

 

27 thoughts on “Valtakartta. Osa VI. Sudanin sisällissota Rothschildien operaatio?

 1. Venäjä ja Kiina myös yhtä lailla haluavat hyötyä Afrikan luonnonvaroista, koska mustat afrikkalaiset alistuvat aina isompien ja älykkäämpien maiden palvelukseen, kun eivät kykene itse ylläpitämään toimivaa yhteiskuntaa. Maat pysyvät siellä pystyssä joko ankarien diktaattorien tai ulkomaisten joukkojen tukemien sotilasjunttien ansiosta, mutta itse yhteiskunnat ovat köyhiä, ryöstettyjä ja täynnä brutaalia alkuasukaskulttuuria ja sisäisiä heimosotia.

 2. USA:n miehitysajan jälkeen itsenäistyneen Afganistanin teknillinen instituutti esitteli vähän aikaa sitten maan ensimmäisen oman superauton Entop Mada 9:n.

  1. Talebaanit näyttivät muillekin kuinka amerikkalainen, brittiläinen ja ruotsalainen vihollinen voidaan ajaa ulos maistamme ja pistää vastuuseen, sekä miten me emme oikeasti tarvitse tätä hullujen, sadistien ja rikollisten saastaa keskuuteemme. He ovat vain täysin kyvytöntä, sairasta ja laiskaa orja -ja huumekauppiaiden, terroristien, varkaiden, huijarien ja murhaajien saastaa. Ei mitään muuta.

   1. Afgaanit ovat kovia, itsenäisiä äijiä, jotka menestyvät kaikissa toimissaan. Allah siunaa heidän toimia.

 3. Yksinkertaisin selitysmalli on yleensä paras ja geopolitiikassa kannattaa unohtaa kaikenlaiset yliluonnolliset jutut aina, jos saatavilla on yksinkertainen malli, jossa seurataan rahan, tai kuten Marco toteaa, geenien voimaa. Ei tarvitse hurahtaa mielisairaisiin litteän maan malleihin, Maltan ritareihin, Moolokin palvontaan tai mihinkään sellaiseen. Tietenkin voi ajatella niin, että ne piirit, joilla on mielettömät määrät rahaa hallussaan, tuhlaavat ne eriskummallisilla tavoilla, perustavat salaseuroja, ostavat itselleen lapsia seksiobjekteiksi jne, jne… Eriskummalliset ja rikolliset tavat voivat olla rahapiirien suosima keino sitoa ulkopuolisia vaikuttajia omiin projekteihin. Pääsääntöisesti miljardöörisuvut itse elävät kuitenkin kurinalaista elämää, jotta pysyvät terässä ja pystyvät ajamaan läpi operaatioitaan sukupolvesta toiseen.

  Toisaalta suomalaiset on lumottu niin syvälle punavihreään hörhöajatteluun, että jopa illuminaatteihin tai litteään maahan uskominen olisi niille edistysaskel. Punavihreä lumous ja USA:n syvävaltion henkiseksi orjaksi antautuminen olisi hajotettava keinolla millä hyvänsä. Toistaiseksi näyttää siltä, että suomalaiset ajautuvat päivä päivältä syvemmälle omaan harhamaailmaansa, jossa USA:n banksterimafia natoineen ja cee-ii-aineen on heidän jumalansa ja Venäjä paholainen. Tällaisen maailmankuvan omaksunut nato-agentti aiheuttaa kanssakansalaisessa inhoa, pelkoa ja myötähäpeää.

 4. Donald Trump: Olen parasta mitä Israelille on KOSKAAN tapahtunut ja olisin sitä.

  Donald Trump Syyrialle: Haluamme öljyn. Antakaa öljy. Öljy on meidän. Olemme turvanneet öljyn.

  Ymmärtääksesi kaiken amerikkalaisista ja brittiläisistä, he ovat orja -ja huumekauppiaiden, terroristien, varkaiden, huijareiden ja murhaajien kyvyttömiä jälkeläisiä, joille on aina ollut elinehto elää muista ja orjien työstä helpossa ympäristössään. He eivät selviydy ilman muiden elättämistä ja orjiensa työtä.

  Amerikkalaiset ja brittiläiset ovat kyvytöntä sekarotuista, sairasta ja laiskaa saastaa, joka ei koskaan selviydy avoimesta, rehellisestä ja aidosta kilpailusta, jonka takia heidän elinehto on keinolla millä hyvänsä rajoittaa kilpailua, koska muuten heidät tuhotaan hyvin nopeasti. Siinä kaikki! Hyvin yksinkertaista. Kaikki on pelkkää valhetta, teeskentelyä ja rikollisuutta.

  1. Pakkorako nuoleskella, muttei USA ole Israelin siirtokuntien lisääm…valtaamisista myönteisiä. Sekarotuisuus alkoi vanhan ajan orja kulttuurista, ei saanut lisääntyä mutta ei voinut vastustaa heikkogeeniset varmaa naista ja haitaksi kävi ja käy kun olemme niiden orjia Suomessakin syyttä. Vaihtui osapuolet kun idiotismi valtasi järjen. Britteihin ottaa pahiten kun ei osavaltioita.

 5. Yhdessä me vihdoin murskaamme amerikkalaiset, brittiläiset ja ruotsalaiset vihollisemme ilman armoa ja ilman ehtoja.

  1. Miten yhdessä ja miksi ruotsalaiset?, siellähän on paljon rauhallista suomalaista kuten sukuani joka käy täällä. Eikä kaikki juutalaiset nenät varsinkaan täällä päin ole vihollisia.

 6. Sudan on itsenäinen valtio, jolla on oma hallintonsa ja joka tekee päätöksiä kansallisten etujensa pohjalta. Israelin ja Rothschildin ei ole oikeutettua tai laillista hallita toista valtiota.

  Sudan on myös tärkeä geopoliittinen alue, joka sijaitsee lähellä monia tärkeitä resursseja ja kauttakulkureittejä.

  Öljy on tärkeä tekijä Sudanin taloudessa ja kansallisessa turvallisuudessa, ja sen vienti on keskeinen osa maan taloutta.

  Israelilla ei ole merkittävää öljyntarvetta, sillä se on vahvasti riippuvainen öljyn tuonnista muista maista. Israelin hallituksen huolenaiheiden voidaan kuitenkin sanoa liittyvän enemmän alueen vakauden turvaamiseen ja vaikutusvaltaan alueella, kuin suoranaisesti öljyyn.

  1. Oletko vain idiootti vai tietoisesti myyrä? Israelin etujen ajaminen ei rajoitu mihinkään pienelle alueelle, vaan se on kiistattomasti maailmanlaajuista, sekä sionistit pyrkivät lisäämään kaikkien maiden tukea sionisteille ja Israelille, sekä hyökkäämään sionistien vihollisia vastaan ja eristämään ne.

  2. Se jolla on ase, määrää. Se on rasististen amerikkalaisten ja brittiläisten eläinten näkökulmasta aivan sama mitä Sudanissa asuva neekeri on asiasta mieltä, kun amerikkalainen ja brittiläinen osoittaa neekeriä aseella ohimolle ja käskee ”Rahat tänne. Me haluamme rahat ja öljyn. Öljy on meidän.”.

 7. Rockefellerien vaikutusvalta on kuitenkin viime vuosikymmeninä vähentynyt, ja he eivät enää nauti samanlaista taloudellista ja poliittista valtaa kuin aiemmin. Perheen jäsenet ovat kuitenkin edelleen aktiivisia liikemiehiä ja filantrooppeja.

 8. Jokainen amerikkalainen ja brittiläinen on orja -ja huumekauppiaiden, terroristien, varkaan, huijarin ja murhaajan jälkeläinen, jolla on täysin sairas, epärehellinen ja laiska orja -ja huumekauppiaiden, terroristien ja varkaiden kulttuuri. Amerikkalaiset vielä ympärileikkaavat itsensä. Hyi vittu mitä sairaita ihmisiä.

 9. Amerikkalainen ja brittiläinen sairas eläin ei omaa minkäänlaista edes teoreettista moraalia, vaan kaikki keinot ovat sallittuja ja tarkoitus pyhittää keinot. He ovatkin helpossa ympäristössä ja kehittynyt sekarotuinen orja -ja huumekauppiaiden, terroristien, varkaiden, huijareiden ja murhaajien, sekä raiskaajien kansa. Tämä näkyy koko heidän historiansa ajan.

 10. Amerikkalaiset, brittiläiset ja ruotsalaiset orjaisännät ja terroristit ovat historian sairaimpia, kuvottavimpia ja rikollisimpia eläimiä. Neekerit ovat täysin oikeassa tästä rikollisesta orjaisäntien, huumekauppiaiden, terroristien, varkaiden ja huijareiden saastasta. He eivät koskaan saaneetkaan pysyvää valtaa neekereiden maissa, vaan he yrittävät koko ajan pelata ja säilyttää valtaansa neekerien maissa.

 11. Rothschildit ovat olleet myös merkittäviä filantrooppeja, ja he ovat lahjoittaneet varoja moniin hyväntekeväisyyskohteisiin ympäri maailmaa.

  Vaikka Rothschildien valta on viime vuosikymmeninä hieman vähentynyt, he ovat edelleen yksi maailman vaikutusvaltaisimmista suvuista ja vaikuttavat edelleen monilla eri aloilla.
  Bill Gateskin on filantrooppi, win-win sellainen. Oman alan hyvänt…sijoittaja.

 12. Suvakit saivat raivokohtauksen, kun Sudan teki sopimuksen Venäjän kanssa laivastotukikohdan rakentamisesta punaisenmeren rannalle. Nyt Sudanissa onkin sitten sisällissota.

  Esinahattomien ja heidän liitolaisten taktiikka on saattaa jokin alue kaaokseen ja sitten he saapuvat paikalle tuomaan ”vapautta ja demokratiaa”. Kaaosta ei edes haluta selvittää, vaan hallita ja käyttää poikkeustilaa omien päämäärien saavuttamiseksi. Tämä nähtiin erittäin hyvin koronatyrannian aikana. Luojan kiitos, että denazifikaatio alkoi ja nyt esinahattomilla ja suvakeilla on muuta mietittävää, kuin koronatyrannian jalostus ja kansan orjuuttaminen!

 13. Se jolla on ase, määrää. Se on rasististen amerikkalaisten ja brittiläisten eläinten näkökulmasta aivan sama mitä Sudanissa asuva neekeri on asiasta mieltä, kun amerikkalainen ja brittiläinen osoittaa neekeriä aseella ohimolle ja käskee ”Rahat tänne. Me haluamme rahat ja öljyn. Öljy on meidän.”.

 14. Amerikkalaiset ja brittiläiset rikolliset ovat aina eläneet orjien ja riistettyjen työstä. Lähi-itäläisille, neekereille ja muille he pistävät aina aseen ohimolle ja toteavat heille ”Rahat tai henki. Haluamme rahat ja öljyn. Öljy on meidän. Kaasu on meidän. Kaikki on meidän.”. Tämä on heidän suuri salaisuutensa, josta Laiton Lehtikään ei uskalla kirjoittaa. Tästä heidän lihava elintasonsa on peräisin.

  1. Kestohelmi oli paras, olikohan sen äiti simpukka, ainakin hän tuli sieltä. Äiti ponnisti helmisimpukkaa ja huusi: Eeemiiiiiillll!!!!

 15. LÄNSI on maailman SYÖPÄ ja juutalaisuus on TAE sille, että tuo ETNINEN ryhmä noudattipa se Jumalan tahi paholaisen synagoogaa. Maailman ITSEOIKEUTETTUNA valtiaana sillä EI ole KRISTINUSKON taakkaa ajatella lähimmäistään vaan VAIN ITSEÄÄN ja vain ITSEÄÄN. Ja olipa se väärinkäyttöä tai EI. Mutta se on uskonnon ja etnisen kulttuurinsa parasta ”KIRKONMENOA” kahvia, ryöstää ja PETTÄÄÄ kaikki itselleen välittämättä MUISTA veipä heiltä kaiken maallisen omaisuuden tai HENGEN palon tuntematta pistoakaan omantunnossaan vaan sen SUUREN RIEMUN, jota myös kansallissosialistidsen saksan natsit, jotka repivät jok ikisen kultahampaan maattoman kansan suusta kuolemanleireillä, joka oli niin väärin, niin väärin… tuolloin!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*