Marco de Wit 19 huhtikuun, 2023

 

 

Suvakit itkivät ja Laiton Lehti hurrasi, kun maailman rikkain mies, Elon Musk osti Twitterin.

 

 

Viharikos: Elon Musk pelottelee julmasti Twitterin henkilökuntaa. Tunkeutui Twitterin päämajaan!

 

 

Ensi töikseen Musk antoi potkut useille sensuroiville suvakkityöntekijöille. Tämän jälkeen hän loi ”suvakkivihamielisen” eli sananvapautta kunnioittavan työympäristön, joka karkoitti loputkin suvakkityöntekijät. Nyt jäljellä on enää 20% työntekijöistä!

 

Tucker ihmettelee miten Twitter voi enää toimia niin vähillä työntekijöillä. Musk vastaa, että helposti, jos ei halua toimia suvakkiaktivistien suojatyöpaikkana!

 

 

 

 

23 thoughts on “Elon Muskin ostettua Twitterin sen työtekijöiden määrä vähentynyt 80%!

 1. Melkoinen kehittäjä eli saneeraaja. Tuo pitäisi tilata tekemään samanlainen saneeraus Suomen ja EU:n virkakoneistoon ja puoluemafian luomiin suojatyöpaikkajärjestöihin.

  1. Otetaan tuo pressaehdokkaaksi Suomeen Vapauspuolueelle. Ollaanhan muutenkin USA:n alusmaa nyt. Kohtuullista saada valita kunnon jenkki pressaksikin tänne.

 2. Suomessa taas ”kansa” verovaroin osti YLE:n ja lehdistön itseään vastaan sensuroivaksi organisaatioksi 2005 .

  Suomen hallituksen 2005 tilaama tutkimus: ”Media ja demokratia /kriittinen näkökulma.” Kertoo meilla mm. seurravaa: ”Ratkaisevassa roolissa tässä on YLE… Tärkeää on myös pienten, mutta merkittävien lehdistötukien käyttö.”

  YLE-veron suunnittelu aloitettiin välittömästi tämän tutkimuksen valmistumisen jälkeen.

  Nyt tässä ulkoa johdetussa suunitelmassa on vaihe kansan omaisuuden takavarikoimiseksi. Poliisilta valta pois EOA päätös 876/2/05 .( Poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa ..) PL 118 § Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole.

  2017 sähköinen panttikirjajärjestelmä; 2,5 miljoonaa panttikirjaa sähköiseen muotoon. Tämän jälkeen petoskilla ( ”Ei sellaisia panttikirjoja enää) jätetty panttikirjat pankkien nimiin lainan maksun jälkeen.

  EKP antaa sisäänottolainaa 7 kertaisesti tällaisista ”vapaista panttikirjoista”. Ei tarvitse, kun kaataa pankit Suomessa, niin EKP omistaa puolen Suomea.

  Tämä suunnitelma ei ole sattumus; vaan petos, jossa ”media” mukana; koska salannut kansalta sähköisen panttijärjestelmän olemassaolon !

 3. Eli vähintään 80 prosenttia työntekijöistä ei tehnyt yhtään mitään yrityksessä, vaan suojatyöpaikkalaiset vain nostivat kovia palkkoja Twitterissä.

  1. Kuin puolueherrat 18 maakuntahallinnossa. Kovempi liksa kuin ministereillä, eivätkä tee mitään hyödyllistä palkkansa eteen.

 4. Näin se markkinatalous toimii. Suvakit tekee laumalleen lisää suojatyöpaikkoja. Katsokaa esim. kaupunkien virkakoneistoa, KELA:aa tai ELY-keskuksia. Saman määrän voisi vähentää ”väliportaista” ja ”johdosta”. Työntekiöitä kuitenkin tarvitaan.

  1. Kyllä terveyspalveluissakin on paljon tyhjää. Eräs pitkäaikaistyötön kertoi olleensa työllistettynä lähihoitopalveluissa ja ilmapiiri oli karsee. paljon eli naisia esimiehinä, jotka eivät tehneet mitään muuta kuin valittivat vaikka se kuuluisi potilaiden hommiin.

   1. Tuo on aivan totta, eikä niillä ole koskaan kiire mihinkään se on myytti. Esim, kaupunki jossa asun kun menet ns ”kiirevastaanottoon” näät, että siellä on etanoita töissä. Ay-asioista vaan höpöttävät keskenään.

 5. Vois joku sanoa, kun yle ei lähtenyt, että heittää vittuun sen mätäläjän sieltä. Kettu kun yritin katsoa ykösen ohjelmaa algoritmeistä, ni eiköhän se menny neekeröinniksi koko v…. ohjelma!

 6. Ja homma toimii siltikin. Turhia tai suorastaan haitallisia ovat nuo suvakit.

 7. Twitter on ylimielisen valemedia valetileineen ja valehtelijoineen, älkää uskoko kuin Wikipediaa, YAHOOta ja YLEä, joka on twitterissä.

 8. Ne tulevat säilymään ikuisesti, vain kiirastuli ne tuhotkoon maan päältä niin kuin koko maan pallon tulikuumaksi tekevi.
  kuittailitko hyvässä uskossa?
  Jokainen on erittelevä jokaisen viestinsä viat ja turhuuden ikuisuuden kirkkaassa valossa korkealta kiirastulivuoren rinteeltä. Silloin tulevat paratiisista alas postauksensa nopeammin sovittaneet pikkulintuina ja perhosina, tulevat jotta voisivat olla variksia ja nauraa. Myrkkyä, tuokaa myrkkyä! Syö kirjasi, enkeli sanoo, ja Twitter-käyttäjä syö ja saa vatsakipuja vähemmän tai enemmän, jokaiselle postiensa mukaan. Sen on oltava totta, sillä olen väsynyt ja uni on tulossa, se on totta! Ah, unta…viimein kansa käy lepoon.

 9. Laittomalle Lehdellekin on yritetty pitkään kertoa, että ”älykkäät” ja ”herrat” eivät tiedä mistään mitään. Mitään ”auktoriteetteja” ei kannata koskaan uskoa, totella ja kuunnella.

  1. Oliko Paasikivi kovempi? Kekkonen vain kukkuloilla kekkuloi. Paasikivi osasi kaikkia kuutta eurooppalaista valtakieltä, mutta EI ENGLANTIA YHTÄÄN. HIENO MIES! Keskusteli sujuvasti Stalininkin kanssa venäjäksi.

 10. https://yle.fi/a/74-20027857

  Pari kymmentä vuotta sitten suvakkien luontoon päästämät minkit ja ketut jne. murhaavat lintuja ja muita eläimiä. Näille kettutytöille olisi pitänyt heti antaa laillinen ***************** tuomioistuimessa laillisen tuomion jälkeen.

  1. Metsäkanalinnut ovat hävinneet. Minne? Kettutyttöjen luontoon päästämien kettujen ja minkkien suuhun. Supikoirakin on vieraslajin peto.

   Varjele Herra meitä vihreiltä ”luonnonsuojelijoilta”.

 11. Niinpä niin. Niin YKSINKERTAISTA se on! Paasikivestä VS: Kekkosesta sen verran puhuttiin ennen PAASIKIVEN KEKKOSEN linjasta! Paasikiven mielestä Kekkonen oli ainoa, jota edes saattoi kuvitella jatkamaan ulkopolitiikkaa Neuvostoliitin kanssa. Kaksi erilaista ihmistä kahdelta erilaiselta aikakaudelta. Mutta molemmilla on omat saavutuksensa ja jos Kekkosen ”kekkuloi” niin tekipä sen niin, ettei Suuri ja Mahtava Neuvostolliitto ottanut Suomea Neuvostotasavallakseen, Joka tapauksessa kahden presidentin valtakausi huolimattaerilaisine kansaiväliusine kriiseineen olin suomalaisille TURVALLISTA ja RAUHALLISTA aikaa, jolloin ulkopolitiikasta vastaavaan presidenttiin saattoi LUOTTAA yhtä paljon kuin Neuvostoliittokin luotti Suomeen.

 12. ” maailman rikkain mies, Elon Musk ”

  Kaiken se Marco uskoo…

  Tunnetusti Marco uskoo myös ydinaseisiin…

  Hullu-hollantilainen se on!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*