Marco de Wit 19 huhtikuun, 2023

 

 

Sisällysluettelo:

Osa 1
Johdanto
1. Puheenjohtaja Ossi Tiihonen Uusimaalta
2. Ensimmäinen varapuheenjohtaja Heli Rämäkkö ja vaalipäällikkö Jyri Poltto Etelä-Pohjanmaalta

Osa 2
3. Toinen varapuheenjohtaja Niko Kauko Hämeestä
4. Kolmas varapuheenjohtaja Pekka Timonen Savo-Karjalasta

Osa 3
5. Puoluesihteeri ja hallituksen jäsen Cia Grönberg Espoosta
6. Vanessa Olsen, Olli Posti ja Simo Ruoho Helsingistä

Osa 4

6. Puolue puhdistettava putinisteista ja vapaamuurareista

7. Persuilijat kuriin toimintasuunnitelmalla

 

 

Johdanto:

Laiton Lehti on vuosia toitottanut, että vapaus- ja aitokansallismielisten olisi HELPPO päästä eduskuntaan kolmen askeleen triplastrategialla:

 

1. Aktiivinen mediapaketti

 • vaalilehti, katutoiminta, striimaus, sometähtien verkosto, näkyvä pj.

 

2. Suuri vaaliliitto

 • ehdokaslistoilla kiintiöt puolueille, kansanliikkeille, yhdistyksille ja sitoutumattomille ryhmille

 

3. Valeoppositio persujen haastaminen

 • loikkarit auttavat paljastamaan takinkäännöt, äänestyskoneet ja korruption

 

 

Tätä vaalistrategiaa ei ole kuitenkaan koskaan toteutettu, koska persumyyrät ovat sen estäneet vaali toisensa jälkeen. Törkein persumyyrä on tietysti persujen entinen kansanedustaja James Hirvisaari, joka onnistui sabotoimaan vapaus- ja aitokansallismielisiä peräti kolmissa eduskuntavaaleissa eli ensin Muutospuolueen (2015), Reformin (2019) ja sitten lopulta VKK:n (2022/23) yhtenä johtohahmona.

 

Harva kuitenkaan uskoi Laittoman Lehden varoituksia ja todisteluita. Hirvisaarihan on niin leppoisa mies ja muusikkokin! Onneksi muutama viikko sitten Hirvisaari ihan itse paljasti itsensä sionistiseksi natottajaksi! Kertoo aika paljon vapaus- ja aitokansallismielisen kentän tilasta, ettei tähänkään kiistattomaan todisteeseen petturuudesta kukaan johtava aktivisti ole mitenkään reagoinut. Ihan kuin suomalaisessa vapaus- ja aitokansallismielisessä kentässä olisi lupa myyräillä.

 

 

Myyrien valtakunta. Osa XXII: Petturuuden huippu: Muutos / Reformi / VKK / Ikipersu -päämyyrä James Hirvisaari fanittaa Natoa!

 

 

James Hirvisaari yritti myös estää Vapauden Liiton luomisen, mutta ei siinä sabotaasissaan onneksi täysin onnistunut. Näin Vapauden Liitto pääsi vaaleihin. Tosin se ei laatinut kunnon Suurta vaaliliittoa eli ei juuri kerännyt listoilleen yhdistysten, kansanliikkeiden ja aktivistiryhmien edustajia. Lisäksi Vapauden Liitto ei luonut ehdokkaitaan tukevaa mediapakettia mielenosoituksineen, striimeineen, someverkostoineen ja vaalilehtineen.

 

Jo ennen vaaleja Laiton Lehti oli pakotettu valittamaan Vapauden Liiton surkeasta mediakampanjasta. Tai siis sen puutteesta. Vapauden Liiton oma kanavakin oli ihan farssitasolla.

 

Jytkyn resepti: Suuri vaaliliitto ja asiajulkisuutta! Heräteltävä kansaa totuudella eikä alatyylisyydellä!!

 

 

Kaiken kukkuraksi Vapauden Liitto ei edes yrittänyt haastaa valeoppositio persuja. Eli petti juuri niissä kolmessa tärkeimmässä vaalistrategisessa asiassa!

 

Myyrien valtakunta. Osa XXIV: Miksi Vapauden Liitto kärsi vaalitappion? 1. Nollaehdokkaat 2. Nollamedia 3. Persumyyrät

 

 

Epäilyä persumyyräilystä on lisännyt Vapauden Liiton hallituksen kokoonpano.

 

Kuvassa linkki Vapauden Liiton sivuille

 

 

Vapauden Liiton hallitus on selvästi persuloikkarien hallitus. Toisaalta tämä on ymmärrettävää, koska jokaisella noista pesuloikkareista olisi ollut hyvä mahdollisuus saada monia tuhansia ääniä ja näin siivittää Vapauden Liitto vaalivoittoon monissa maakunnissa. Tosin VAIN, jos olisivat tehneet kunnon mediakampanjan ja uskaltaneet haastaa persut.

 

Jostain syystä sitä mediakampanjaa ja haastamista ei kuitenkaan koskaan tapahtunut. Miksei? Yritetään selvittää käymällä läpi Vapauden Liiton hallituksen jäsenten taustoja ja vaalistrategiaa. Ehkä näin toisaalta ehkäistään loputonta myyräilyä ja toisaalta saadaan Vapauden Liiton terminaalisen naivit jäsenet heräämään ja vaatimaan johdolta kunnon vaalistrategiaa ja kirjallista toimintasuunnitelmaa.

 

 

1. Puheenjohtaja Ossi Tiihonen Uusimaalta

Tiihonen sai erittäin tärkeää valtakunnan tason julkisuutta haastaessaan Riikka Purran persujen 2021 puheenjohtajavaaleissa. Jostain syystä Tiihonen ei kuitenkaan sitten loppujen lopuksi järjestänyt kunnon pj-kampanjaa. Kaikkien yllätykseksi hän ei persujen puoluekokouksessa valittanut äänestyskoneista eikä edes pj-vaaliväittelyssä haastanut Purraa. Niinpä sitten Laiton Lehti toivoi, että eduskuntavaaleissa Tiihonen lopulta haastaisi Purran ja persut. Näin ei kuitenkaan taaskaan käynyt. Syy on mysteeri.

 

Mysteeri on sitäkin suurempi, koska Tiihosella oli ihan oikea mahdollisuus päästä Uudeltamaalta eduskuntaan, JOS olisi kampanjoinut aktiivisesti ja näkyvästi haastanut persut. Laiton Lehti ei kertakaikkiaan voi ymmärtää miksei Tiihonen näin tehnyt. Mitä hänen päässään liikkui? Oliko hän liian itsevarma Tähtiliikettä johtaneen Väyrysen siirryttyä pienpuoluekentästä takaisin Keskustaan ja Kansalaispuoluetta johtaneiden Kattelus-Kilpeläisten siirryttyä NYT:iin? Pienpuoluekenttä jäi siis täysin Tiihoselle, kun seonneesta Anostakaan ei enää ollut kilpailijaksi. Ehkäpä tämän takia Tiihonen vaalivalvojaisissa yhdessä Ruohon kanssa harhaisesti lähes loppuun asti uskoi vähintään yhteen läpimenijään eli kiven kovaan uskoivat Tiihosen pääsevän läpi. Ylpeys kävi lankeemuksen edellä!

 

Oliko Tiihonen ihan oikeasti totaalisen epäpätevä? Uskoiko hän omaan ja jees-miestensä propagandaan? Tämä on mahdollista, koska Tiihonen nähtävästi kuvitteli persujen koronatyrannian ja sotahulluuden AUTOMAATTISESTI lisäävän entisestään vapaus- ja aitokansallismielisten aluevaaleissa alkanutta nostetta.

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

On siis kaksi vaihtoehtoa: Joko Tiihonen on persumyyrä tai sitten hän astui insinööriluonteille tyypilliseen ansaan: Kuvitteli trendin jatkuvan automaattisesti. Joka tapauksessa harhoillaan, pelisilmän puutteellaan ja löysäilyllään Tiihonen tuhosi oman kampanjansakin ihan itse.

 

 

Vihafakta: Vapauden Liiton pj. Ossi Tiihonen olisi päässyt eduskuntaan, JOS olisi yrittänyt tosissaan!

 

 

Erityisen törkeää oli, ettei Tiihonen puheenjohtajana järjestänyt sen enempää vaalilehteä, mielenosoituksia kuin kunnon somekampanjaakaan. Itse asiassa hän ei käyttänyt edes omaa kanavaansa! Katsoppas alla olevaa Tiihosen kanavaa. Siellä on vain 9 videota ja niistäkin suurin osa parin vuoden takaisia persujen pj-vaalien videoita. Yhtään striimiäkään ei ole eduskuntavaalikampanjan ajalta!

 

Toinen outo asia on myös, että jo persujen pj-vaalien aikaan Tiihonen meni sekä Johan Bäckmanin että putinistisen Toimittajaliiton Juha Korhosen haastateltavaksi. Tämä oli katastrofaalinen virhe, jota Laiton Lehti ihmetteli moneen otteeseen. Bäckmanhan on täysi putinisti ja Korhonen puolestaan on äärimmäisen vihattu ja epäluotettava pyörittyään ensin natsien ja sitten putinistien järjestöissä lähtien lopulta aina ovet paukkuen.

 

Bäckman onneksi jäi VKK:een, mutta Tiihonen jatkoi eduskuntavaaleihin asti läheistä yhteistyötä Korhosen kanssa näin synnyttäen valtavasti hämmennystä, epäilyksiä ja passiivisuutta Vapauden Liiton kannattajapiireissä. Onneksi Korhonen näyttää nyt lähteneen ovet paukkuen myös Vapauden Liiton piiristä. Hän uhkaa jälleen ”paljastaa kaiken” ja jälleen hän myös vihjailee olevansa yhteistyössä polpon kanssa. Tosin tämä ei ole yllätys, koska Korhonen jo pari vuotta sitten vaati poliisia sulkemaan myös Laittoman Lehden.

 

 

Myyrien valtakunta. Osa XI. Vapauden Liitto antaa Juha Korhosen sabotoida vaaliliiton vaalikampanjan!?!

 

 

Hirvisaari, Bäckman, Huuhtanen ja Korhonen ovat hyviä esimerkkejä siitä miten voit sikailla ja sabotoida kuinka paljon tahansa ja kukaan ei reagoi mitenkään. Päinvastoin. Pääset sabotoimaan entistä enemmän vapaus- ja kansallismieliseen kenttään ja jopa Vapauden Liiton johtopiireihin. Joko naivismi on sairaalloisella tasolla tai sitten kenttä on täynnä myyriä.

 

Toki on olemassa yksi viatonkin selitys: Tiihonen ja muu puoluejohto ovat niin passiivisia ja surkeita itsensä ja puolueensa mainostajia, että ottavat vastaan apua mistä ja keltä tahansa. Pienpuoluepolitiikan piirissä nyt vaan on valtava puute energisen aktiivisista ihmisistä. Tosin tämäkään ei täysin selitä miksei Tiihonen striimaillut itseään kanavalleen kertaakaan.

 

 

 

 

 

 

2. Ensimmäinen varapuheenjohtaja Heli Rämäkkö ja vaalipäällikkö Jyri Poltto Etelä-Pohjanmaalta

Heli Rämäkkö on varmaan Suomen näkymättömin varapuheenjohtaja. Hän ei näy edes Vapauden Liiton omalla pienellä kanavalla. Tästä huolimatta Laittomalla Lehdellä oli suuret odotukset Rämäköstä. Hän ei nimittäin näytä omaavan persumenneisyyttä tai ainakaan ilmiselvää sellaista. Tämä olisi mahdollistanut persujen haastamisen monellakin tavalla varsinkin, kun Pia Kattelus-Kilpeläisen syrjintä paljasti Pohjanmaan persujen korruption ja herätti suurta tyytymättömyyttä kansallismielisissä persupiireissä.

 

Arto Luukkanen Nato-agentti? Persut jatkaa Piia Kattelus-Kilpeläisen vainoa oikeuden kiellosta huolimatta!

 

 

Rämäkkö ei kuitenkaan ollenkaan haastanut persuja. Tosin ehkä se ei ollut edes mahdollista, koska Rämäkön pohjanmaalainen yhteistyökumppani Jyri Poltto oli tullut persuista ja niiden kunnanvaltuustoryhmästä. Poltolla on hyvin tärkeä asema Vapauden Liitossa, koska hän on sekä hallituksen jäsen että peräti vaalipäällikkö.

 

Laiton Lehti on jo aiemmin epäillyt, ettei Poltto taatusti uskalla tosissaan haastaa persuja, koska joutuu heidän kanssaan töitä tekemään kunnanvaltuustossa ja yrittäjänä pienellä paikkakunnalla on muutenkin hankalassa asemassa. Pitäisi olla ihan selvää, ettei Polton kaltainen henkilö voi missään nimessä toimia puolueen vaalipäällikkönä, ellei sitten ideana olekin pitää persuihin hyvät välit.

 

 

Kuvassa linkki Ilkka-Pohjalaisen juttuun

 

 

Polton sovitteleva vaalistrategia oli tietysti katastrofi sekä koko Suomessa että myös Vaasan vaalipiirissä, vaikka siellä erittäin pidetty Rämäkkö yritti vetää vaalivankkureita. Alla näkyy miten ääniä tuli todella vähän kaikille muille ehdokkaille. Rämäkkö sai paljon enemmän ääniä kuin kaikki muut ehdokkaat yhteensä. Tämä siitä huolimatta, että prosentuaalisesti Rämäkön äänimäärä romahti verrattuna aluevaaleihin. (Vaasan vaalipiiri 2,3 kertaa suurempi eduskuntavaaleissa kuin Etelä-Pohjanmaan vaalipiiri aluevaaleissa.)

 

Vapauden Liitolla oli ERITTÄIN hyvä markkinarako Pohjanmaalla, mutta ei pystynyt sitä käyttämään, kun ei suostunut aktiiviseen mediavaikuttamiseen ja persujen haastamiseen.

 

 

Kuvassa linkki tulospalveluun

 

 

Tässä Rämäkön kanava. Siellä ei ole yhtään striimiä. Videoita on vain muutama ja niillä on surkean vähän katsojia. Vielä järkyttävämpää on, ettei Rämäkkö koskaan käyttänyt kanavaansa tukeakseen muita ehdokkaita, vaikka hänen tehtävänään oli vetää Pohjanmaan vaalivankkureita.

 

 

 

Jatkuu huomenna osassa II.

 

Onko Vapauden Liiton hallitus persukriitikkojen, persuilijoiden vai persumyyrien hallussa? Osa II.

25 thoughts on “Onko Vapauden Liiton hallitus persukriitikkojen, persuilijoiden vai persumyyrien hallussa? Osa I.

 1. Suurinosa 200 kansanedustajasta on täysin tuntemattomia henkilöitä, ihmeellistä miten niille kuitenkin löytyy vuodesta toiseen ne tuhannet kannattajat mutta maan profiloituneimmat ruohojuuritason kampanjoita ihmisten parissa ja somessa tekevät , eniten asialleen omistautuneet saavat aina tyyliin luokkaa 100 ääntä

  1. Puolueen kannalta oleellisille palasille hankitaan kannatus julkisuudella, verkostoilla, rahalla ja suosituksin. Toisia puoluekoneisto suosii ja toiset se hylkää. Vaalit on puolueiden jäsenten keskeinen valtataistelu ja kilpaleikki sekä myös tuolileikkiä puolueille. Kaikelle ulkopuoliselle häiriölle kynnykset on pyritty tekemään niin korkeiksi kuin mahdollista ja tietysti kansanäänestyksiä ja pelkästään jo kuntalaisäänestyksiä vältellään kuin ruttoa koska valta ei ole silloin maksimaalisesti poliitikkojen käsissä.

 2. Tiesin että tässä järjestelmässä on jotain mätää mutta nämä vaalit kyllä avasivat silmät oikein kunnolla, vaikka Vapauden Liiton kampanja oli huono niin silti ihmetyttää miten jossain TikTokissa esiintyvät politiikasta varsin vähän tietävät saavat tuhansia ääniä mutta monet sellaiset jotka jotain tietää saavat vain 50-150 ääntä.

  1. Limaiset äänestyskoneet ”laskivat” äänet? Persujen menestys ihmetyttää eniten. Kaiken järjen mukaan heidän äänimäärän olisi pitänyt laskea, mutta kävikin toisin päin!

   1. Ja paskat, nousta koska nyt ei ole mikään matuaalto ja sen jälkeinen kuntaäänestys, eikä jytky, eikä Halla-aho kiihotus Ukrainaan pätemys. Kun olisi pitänyt olla alussa ylivoimainen ja kokoomus tulla rinnalle Spedejen jäädessä jo alussa, mutta Marille annettiin varmat alkuäänet. Aina vaihtelee niin kuin muotiliikunta, mutta vähemmän.

  2. No siellä oli nettilääkärinä kauan ollut, niin sai ääniä, ei tarvinut muuta tehdä. Kaikki on käytettävä mitä on, ei saa lusmuilla ja kuvitella liikoja.

  3. Ihmiset ovat kyllä suurimmaksi osaksi ihan pihalla ja sellainen hauska iloinen medianäkyvyys tuo kannatusta kuin myös katteettomat iskut lupaukset. Tosin epäilen myös suuresti vaalien rehellisyyttä.

 3. ”Onneksi Korhonen näyttää nyt lähteneen ovet paukkuen myös Vapauden Liiton piiristä. Hän uhkaa jälleen ”paljastaa kaiken” ja jälleen hän myös vihjailee olevansa yhteistyössä polpon kanssa.”

  Eikös Korhosella pitänyt viime sunnuntaina olla joku livelähetys Miki Sileonin kanssa jossa hän paljastaa kaiken mm. Kavoniuksesta, Bäckmanista ja Jukka Davidsonista? Oliko tuota lähetystä ollenkaan vai jäikö tämäkin vain satunnaiseksi öyhöttämiseksi?

  1. https://twitter.com/Juha_Korh2/status/1646848923791654912?cxt=HHwWgICw1d2X5NotAAAA
   Sunnuntain lähetys siirretään eteenpäin, kun tuolla on kai nyt vähän tilannetta päällä. En tiiä mistä tossa on kyse.
   Voi Juha kun et tiiä mistä kyse, mutta tiiät kaiken VKK:sta, Davidssonista, Kavoniuksesta, Bäckmanista, Reformista, Venäjän rahoittamista miekkareista jne. Ja torvea soittaa Mikki-Hiiri Merihädässä ((Otetaan uudestaan kun vähän mokasin ensimmäisellä kerralla). Monesko kerta tää oli kun mokaat? Urpo ja Turpo vauhdissa.

  2. Varmaan samanlainen sileonin ”nyt tuhoan nuo ihmiset” -video kuin se pallopäähomo kosti heiskasen kanssa tehty ”tuhoan janus putkosen” -video.

  3. Piti olla, muttakun pienpuolueissa on meinaajat. Ajattelen, meinaan, meinasin sanoa… Ajattelin tehdä, rupesin meinaamaan.

 4. Eihän kukaan ole koskaan kuullutkaan tommosista kanavista. Ne on vain tehty näön vuoksi ja täytetty muutamalla tyhjänpäiväsellä videolla joskus. Ei minkäänlaista kanssakäymistä äänestäjän kanssa koko puolueella muuten kun twitterissä.

 5. vaalilehtinen, katutoiminta on vieläkin tärkeänpää, pääsee suoraan kyseleen, striimaus ehdoton jo katutoiminnasta, sometähtien verkosto (päämedia julkkikset liian isoja, isoille puolueille menijöitä nykyään vaan ja alkaa olla kulahtanutta, pitää osatakin, ei vaan ”Halmeilla”), päämediallekin näkyvä pj. Pitäisi tiedottaa idioottipuolueille että kaikki tulisi yhteen, ei muuten pääse kukaan, eikä tule näkyville puolueet.

  Summa summarun: Vittu tää politiikka on perseestä!

  1. Nyhvertäjien, selkäänpuukottajien ja vasikoijien maa. Ja tietty kuivien molottajainsinöörien (tiihonen) ja tulehduksesta tulipunaisina hehkuvien painonnostajien (turtiainen).

 6. Ainoa hyvä oli, että persut vei keskustalta ja akun sydän itkee hiljaa🎵, niin paljon se sattuu, näen keskustan tyhjäksi jääneen
  Niin paljon se sattuu, yhteen keskustan ääneen…🎶

  1. Itse en näe kovinkaan paljon hyvää valeoppositio Persujen menestyksessä mutta huonoja asioita sitäkin enemmän.

 7. Itse päätätte mitä teette, olen vain viestintuoja.. 18.4.
  https://www.youtube.com/watch?v=fDmUO_T6CUU

  Ano Turtiainen, n. 5 min.: – Miten muka maapallo kiertää aurinkoa, kun maapallo luotiin ensin.- Maapallo ei ole pallo…
  – Jos atomipommi räjähtää Pohjanmerellä, siitä seuraa jättitsunami ja Etelä-Suomi peittyy veden alle. – Uskovaiset. lähtekää pois Helsingistä…

  https://keskustelu.suomi24.fi/t/16890475/mika-on-ano-turtiaisen-sotilasarvo

 8. Ei ole mitenkään sattumaa, että monet varmuudella poliisien tietolähteiksi tiedetyistä henkilöistä kiertävät kerta toisensa jälkeen joka ryhmässä ja pääsevät niiden johtoon. Mutta kannattaa kiinnittää enemmän huomiota siihen kuka nämä varmuudella poliisien vasikoiksi tiedetyt henkilöt päästävät ryhmien ja liikkeiden johtoon! Eivät he sinne itsestään ilmesty. Poliisilla on omia likaisten töiden erityismiehiä ja naisia, jotka tarpeen tullen päästetään tositoimiin.

 9. Älykkäät ja vahvat Naton neekerisotilaat tulevat nyt kovaa vauhtia Suomeen. Suomen valkoiset huorat ovat jo valmiiksi haarat levällään neekereille, sillä naiset tietävät mistä hyvää perimää saa. Naiset ovat vahvan ja hyvän perimän turvaajia. Suomi tuleekin olemaan suomalaisten valkoisten huorien ja älykkäiden neekerimiesten yhteinen maa! Kyllä nainen tietää, että neekereiltä ne lapset kannattaa hankkia.

 10. Mitä lopputulosta odotit, kun CIA:n rahoittamat, tukemat ja kouluttamat persut hyppivät kerta toisensa jälkeen uuteen ryhmään ja liikkeeseen?

 11. https://youtu.be/mOHbDbEi0dQ

  Kuinka tavalliset amerikkalaiset ja tavalliset brittiläiset murhaavat, ryöstävät ja raiskaavat muilta helppoa elintasoa ja lihavaa elämää vuosikymmenestä ja vuosisadasta toiseen. Helppoa se on ollut elää helpossa ympäristössä, jossa ruoka kasvaa kuin itsestään ja ryhmän ihmiset ovat niin täysin sairaita, rikollisia ja häikäilemättömiä, että he vain ottavat kaikilta muilta helpon elämän ja lihavan elintason. Amerikkalaisten johtajakin sen sanoi suoraan: Öljy on meidän. Antakaa öljy. Olemme turvanneet öljyn. Ja amerikkalaiset ja brittiläiset taputtivat johtajilleen. Rikollisten johtajat välittivät hyviä uutisia kansalaisilleen, he olivat juuri ryöstäneet lisää öljyä ja se on heidän. Lihava ja helppo elämä jatkuu vielä monta vuotta.

 12. ”Korhonen puolestaan on äärimmäisen vihattu ja epäluotettava pyörittyään ensin natsien ja sitten putinistien järjestöissä lähtien lopulta aina ovet paukkuen.”

  Ymmärrä hyvä mies että kaikki ei ole Mearsheimerillä selitettävissä!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*