6 thoughts on “Hämähäkkimies -sarjakuva

 1. VAROKAA MIEHET! Käyttääkö naisesi estrogeeniä?

  Estrogeeni siirtyy naisesta lemmikkeihin ja jopa MIEHEEN! Löytyi syy miksi kaikki miehet ovat muuttuneet NEIDEIKSI! Syy on fyysinen ja liittyy estrogeenin siirtymiseen kontaktin kautta.

  Ilmankos muslimit pitävät miehet ja naiset erillään. Suurta viisautta taas. Miehistä tulee kyvyttömiä mihinkään naisten seurassa…

  Älkää ainakaan enää nuolko naista!
  https://www.iltalehti.fi/perheartikkelit/a/4ebbe666-6600-4674-a3a8-992870c018a2

 2. Musta Mannerheim, musta presidentti, musta faarao, musta naamio, musta pää, musta surma, musta tuntuu, musta rastas, musta lainen, musta pekka…naispääministeri, naisasialiike (suffraivoajat), naistenpäivä, naistenoikeudet, naiskentelu…

  ”Taistelu naisten äänioikeuden puolesta oli Britanniassa väkivaltainen. Suffragetit rikkoivat ikkunoita, sytyttivät tulipaloja ja asettivat pommeja.”

 3. Mustat orjat, virhe, alkuihmisten sivistys, virhe, lähi-idän öljysota, virhe, naisten äänioikeus, virhe, LL, virhe.

   1. Ai­na jos­sain on jo­ku, jo­ka tun­tee si­nut / mi­nut / ke­net ta­han­sa.

    Kos­ka ano­nyy­mi kom­men­toin­ti on sal­lit­tu Lai­ton­Leh­ti’ssä, niin sii­tä seu­raa, et­tä
    –    KAI­KEN­LAI­NEN kom­men­toi­jien hen­ki­löl­li­syy­del­lä spe­ku­loin­ti tai ar­vuut­te­lu on kiel­let­ty.
    –    Sel­lai­nen kom­men­toin­ti is­kee suo­raan ano­nyy­miu­den yti­meen ja saat­taa kar­kot­taa kom­men­toi­jia pois,
    –    ai­na­kin se va­hin­goit­taa leh­den mai­net­ta paik­ka­na, jos­sa voi kom­men­toi­da ano­nyy­mis­ti.

   2. Marco sanoi ettei saa, vai saako, mielellään käytän uutta nimeä, koska olen jättänyt madonluvut. Ehkä nytten juon viinaa, mutta on saunapäivä ja ihan sama mikä simapäivä, otan iisisti tälleen. Yksinäinen pitkätie kun ei muut ymmärrä. En mitään juoppoa halua tuohon räkimää, että hähhahhoo ääliö, asiatonta ja paskaa, mä luen iltiksen ja krooh…nukahtaa ilman mitään tietoa mistään. Väistän olemassa olevan, elävän ruumiinsa, ajatellen, voi voi. Sitten selvänä: Mitä paskaa yritit eilen ja kaikki me äänestettii vasemmistoa, tulehan tupakille.
    En polta, en jaksa, mutta kun tulee vaalit niin sitten…no täytyy myöntää että on niin humalainen tuossa että vituttaa ..pitääkö sitä pyöriä ja hyöriä kun vittu istuu ja juttelee, mielellään järkeviä. Tietenkin tyhmiä, mutta sitten on ihan potentiaalisia jotka vaan menevät viinoissa ihan pröts, harvoin että voi keskustella ja järkevä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*