15 thoughts on “Päivän kuva: Piikki

 1. Saisko tästä myös videon. Saiko haittavaikutuksia? Toinen vaihtoehto olisi viedä tuo paha riistokapitalisti rypemään Donbasin mutahautoihin loppuun asti.

  1. Koronarokotustodis­tus ei ole saatavilla
   Koronarokotustodistus ei ole saatavilla seuraavasta syystä:

   sinua ei ole rokotettu

   Jippii ne eivät ole (EHKÄ!) rokottaneet minua!! Ne eivät ole niin sic!kejä kuin Te molot Marcoineen päivineen kuvitteletta…jumalauta Aimo Sonni, nyt järki käteen, tuo on fake tai oikeastaan hjuumor-kuva. Oletteko vain iditiootti vai myyrä!?

 2. Tämä kuva tuottanee iloa samoille ihmisille, joiden mielestä on ensiluokkaisen tärkeää saada Suomeen lisää poliiseja ja sosiaalityöntekijöitä hyysäämään ”pakolaisten” ja muiden ulkomaalaisten alati kasvavaa määrää maassamme.

 3. Bill Gates on TODENNÄKÖISESTI ottanut COVID-19-rokotteen, kuten hän on useissa julkisissa lausunnoissaan suositellut ihmisiä tekemään. Gates on ollut vahvasti mukana COVID-19-tautiin liittyvässä tutkimus- ja rokotekehitystyössä Bill and Melinda Gates Foundationin kautta, ja hän on julkaissut useita lausuntoja ja artikkeleita, joissa hän on korostanut rokotusten tärkeyttä pandemian torjunnassa.
  Mutta nämä lausunnot ovat henkilökohtainen terveys ja rokotuspäätökset ovat yksityisiä asioita, onko Gates todella ottanut COVID-19-rokotteen vai ei?, sen tietää vain yksi Usalainen.

  1. Oletko Äkäslompolo niitä, jotka eivät vieläkään ymmärrä termin ”verrokkiryhmä” merkitystä?

   On suorastaan huvittavaa katsella ihmisten arvuutteluja siitä, miksi jotkut sairastuvat ja jotkut eivät. Miksi piikit vaikuttavat toisiin ja toisiin eivät.

   Yhtä mielenkiintoista on, mihin katosivat ne muutaman vuoden takaiset lukuisat mainokset ja kalasteluyritykset DNA- ja perintötekijätutkimuksia varten… Miksiköhän?

   Jos pitäisi arvata, niin puoli-hollantilainen palstan pitäjä on varmuudella selvitellyt omaa geeniperintöään. Asia, johon todellinen suomalainen juntti ei ikinä aikaansa tuhlaisi. Suomalainen juntti TIETÄÄ edustavansa ainutlaatuista, jaloa sukuperimää joka nykyisin on maailmassa vainottujen listan kärkipäässä…

   1. En ymmärrä mitä haet takaa, mutta DNA-proteiini vaikuttaa koronapiikin (SARS-CoV-2 viruksen S-proteiinin) tehoavuuteen. DNA-proteiineja on ihmisen kehossa ja ne voivat sitoa S-proteiiniin, mikä estää viruksen tunkeutumisen soluihin. Eli olisi pitänyt tutkia ihmisen DNA ennen pistelyä tai vaihtoehtoisesti lisätä se piikkiin. Ja mRNA:n stabiilisuus todeta. Niin paljon muitakin tekijöitä. Älä ikinä mene heti uuteen hupilaitteeseen, katso ensin kun muut mahdollisesti loukkaantuvat/kuolevat, valitettavasti. Sitten kun on aikaa kulunut, tehty ja nähty viat voit mennä.

   2. Itse olen lähettänyt viralliseen tutkimukseen Esko Ahon paikkaan, josta tuli maitojunalla takaisin, vereni. Jos jotain ilmenee, ilmoittaa, ihan virallinen, saa 20 lahjakortin kauppaan haluamaan kolmeen vaihtoehtoon, 2017 oli vuosi.

   3. Jokaisella on omanlainen immuniteettijärjestelmä eli onko Marco selvittänyt ettei hänen kannata ottaa ja sitten halusi etteivät muutkaan, vai mitä ajat takaa?

 4. Itse olen lähettänyt viralliseen tutkimukseen Esko Ahon paikkaan, josta hän tuli maitojunalla takaisin, vereni. Jos jotain ilmenee, ilmoittaa, ihan virallinen, saa 20 lahjakortin kauppaan haluamaan kolmeen vaihtoehtoon, 2017 oli vuosi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*