Marco de Wit 20 huhtikuun, 2023

 

 

Sisällysluettelo:

Osa 1
Johdanto
1. Puheenjohtaja Ossi Tiihonen Uusimaalta
2. Ensimmäinen varapuheenjohtaja Heli Rämäkkö ja vaalipäällikkö Jyri Poltto Etelä-Pohjanmaalta

Osa 2
3. Toinen varapuheenjohtaja Niko Kauko Hämeestä
4. Kolmas varapuheenjohtaja Pekka Timonen Savo-Karjalasta

Osa 3
5. Puoluesihteeri ja hallituksen jäsen Cia Grönberg Espoosta
6. Vanessa Olsen, Olli Posti ja Simo Ruoho Helsingistä

Osa 4

6. Puolue puhdistettava putinisteista ja vapaamuurareista

7. Persuilijat kuriin toimintasuunnitelmalla

 

 

 

 

Eilen julkaistiin osa I:

 

Onko Vapauden Liiton hallitus persukriitikkojen, persuilijoiden vai persumyyrien hallussa? Osa I.

 

 

Tässä osa II:

 

3. Toinen varapuheenjohtaja Niko Kauko Hämeestä

Niko Kauko loikkasi persuista heti aluevaalien jälkeen, kun VKK oli kovassa nosteessa. Aiemmin hän ei halunnut loikata persuista muihin aitokansallisempiin puolueisiin, koska ei luottanut niiden menestykseen. Sitten kun Kauko tajusi Turtiaisen tahallaan tuhoavan VKK:n vaalimenestyksen, niin Kauko loikkasi toistamiseen eli Vapauden Liittoon.

 

 

 

Niko Kauko on kuuluisa vaatimattomuudestaan ja sovittelevasta asenteestaan. Tosin ehkä tämänkään takia hän ei myöskään suostu pitämään ääntä puolueestaan tai edes omasta vaaliehdokkuudestaan puhumattakaan, että haastaisi persuja. Tämä arkailu näkyi selvästi myös vaalituloksessa.

 

Toki Kauko sai monien persuihin pettyneiden äänet, mutta se ei kuitenkaan juuri auttanut, koska Kaukosta kovin moni persu ei ollut kuullut. Lisäksi hyvin moni Vapauden Liiton potentiaalinen äänestäjä tietysti äänesti persuja, koska ei ollut ylipäätään kuullut Vapauden Liitosta tai pelkäsi äänensä menevän ”hukkaan”, jos äänestää vaatimatonta ja hiljaista puoluetta.

 

 

Kuvassa linkki tulospalveluun

 

 

Hämeen vaalipiirin vaalituloksessa oli kuitenkin yksi valopilkku nimittäin Pasi Viherahon äänisaalis. Hän sai äänensä lähinnä persuilta, koska on vuosia tubettanut persuja kiinnostavista aiheista. Tämän näkee myös hänen ääniensä jakautumisesta eli ennakkoäänet ovat lähes samat kuin vaalipäivän äänet eli äänestäjät olivat tavallisia ei-salaliitto ihmisiä, jotka ovat pidempään seuranneet Viherahon kanavaa. Jos Viheraho pystyy saamaan useamman sata ääntä PELKÄSTÄÄN aktiivisella tubettamisella, niin taatusti pystyvät muutkin ehdokkaat varsinkin, jos sitten vielä hieman kampanjoivat muillakin tavoilla.

 

Tätäkin Laiton Lehti on sanonut vuosia: Kaikki aktiivisella tubettamisella nimensä brändänneet saavat väkisinkin pari sataa ääntä eli pystyvät tekemään sen KAIKISTA tärkeimmän asian: Saavuttamaan oman äänikiintiönsä ehdokaslistalla. Ehdokaslistat on siis ehdottomasti laitettava täyteen tubettajia tai vaihtoehtoisesti jokaisesta ehdokkaasta tehtävä aktiivitubettaja. Tämän jälkeen sitten puolueen kanava antaa tubettaville ehdokkaille julkisuutta vaalilehdellä ja puolueen kanavalla puheenjohtajan johdolla samalla mediapaketin luoden ja persuja haastaen.

 

Tämä on satavarma tapa moninkertaistaa äänisaalis ja saada listalta joku läpi eduskuntaan varsinkin Uusimaalla! Ikävä kyllä Vapauden Liitto ei tehnyt mitään tällaista eikä edes striimannut juuri lainkaan. Syynä tähän voi olla, että Vapauden Liiton johtoporukka eli hallituksen jäsenet ovat surkeita striimajia, joilla on käsittämättömän pienet kanavat. Alla Niko Kaukon kanava, joka on vieläkin surkeampi kuin Tiihosen ja Rämätön kanavat.

 

Huomaa myös miten Kaukokaan ei suostu käyttämään kanavaansa muiden ehdokkaiden tukemiseen, vaikka maakunnan kärkinimenä ja varapuheenjohtajana se oli hänen nimenomainen tehtävänsä. Sen sijaan Kauko keskittyi valittamaan, ettei valtamedia huomaa häntä ja Vapauden Liittoa.

 

 

Kuvassa linkki Niko Kaukon kanavalle

 

 

Niko Kauko on huvittava esimerkki perisuomalaisesta, joka jatkuvasti puhuu PASSIIVISSA ja yleisellä tasolla. Asiat vain tapahtuvat. Valtamedia ei huomaa. Tukipaketit tapahtuvat. Ihmisiä huijataan. Niko Kaukon maailmassa ei ole yksilöhyviksiä ja yksilöpahiksia, vaan vastuu työnnetään abstrakteille kategorioille ja kaukaisille instituutioille.

 

Kauko ihmettelee miksei valtamedia huomaa. Kaukolle on ihan vieras ajatus, että pistäisi valtamedian huomaamaan. Siitähän voisi sitä paitsi tulla mainehaitta. Siis varsinkin valtamediassa.

 

Kauko myös ihmettelee mikseivät vapaus- ja aitokansallismieliset persut mieluummin äänestä Vapauden Liittoa. Siis vaikka Kauko ja Vapauden Liitto ovat jo selittäneet miten Vapauden Liitto eroaa persuista.

 

Haloo! Jos selität Kaukon tyyliin: ”Mikä merkittävä ero Vapauden Liiton ja perussuomalaisten välillä on”, niin puhut PASSIIVISSA ja hyvin abstraktilla tasolla. Ei kukaan edes jaksa sellaista videota katsoa. Ihme, että se sai edes 48 katselukertaa. Massoille pitää selittää aktiivimuodossa hyvä-paha akselilla tyyliin: ”Natoagentit vallanneet persut äänestyskoneilla!?!” Tai edes: ”Miksi persut tuhoamassa Suomen itsenäisyyttä?” tai ”Miksi persuilla on äänestyskoneet?” (Ai niin, nähtävästi Kaukon mukaan persujen äänestyskoneetkin ovat vain väärinkäsitysten summa eikä niistä saa puhua.)

 

Kaukolle ajatus, että itse muokkaisi poliittista ympäristöä tuomitsemalla ja paljastamalla pahikset on liian aggressiivinen. Pahoja ihmisiä ei oikeasti ole olemassa, vaan perusongelmana ovat tietämättömyys ja väärinkäsitykset. Kaukolle vennamolainen strategia rötösherrajahteineen on se suurin kauhistus. Asiathan vain tapahtuvat ja nimenomaan passiivissa.

 

ISMO: Passiivinen Kansa

 

 

4. Kolmas varapuheenjohtaja Pekka Timonen Savo-Karjalasta

Timonen on myös loikannut persuista. Hän on kuuluisa lääkäri, joka nousi julkisuuteen koronatyrannian ja Naton vastustajana. Hänelläkin olisi ollut erittäin hyvät mahdollisuudet saada tyytymättömiltä persuilta tuhansia ääniä.

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Laiton Lehti on yrittänyt löytää Timosen Youtube-kanavaa, mutta turhaan. Sitä eikä mitään muutakaan yleisön saatavilla olevaa kanavaa näytä olevan olemassa. Niinpä ei ole ihme, ettei vaalituloksessakaan ollut hurraamista varsinkaan, kun vaalilehteäkään ei näytä olleen olemassa.

 

Kaikesta huolimatta Timonen sai kuitenkin reippaasti yli puolet Savo-Karjalan vaalipiirin Vapauden Liiton ehdokkaiden äänistä. Tässäkin kuvio on järkyttävän selvä: Timonen sai nimenomaan hänestä kuulleiden tyytymättömien persujen äänet. Harva kuitenkaan oli Vapauden Liitosta kuullut ja monet niistäkin persuista, jotka olivat jotain kuulleet pitivät sitä hiljaisena nanopuolueena.

 

Timonen olikin todella surkea vaalivankkurien vetäjä. Jos ääntä olisi pidetty kaduilla, somessa ja vaalilehdellä samalla persuja haastaen, niin äänimäärä olisi varmasti ollut moninkertainen koko listalla.

 

Alla oleva tulos on oikeasti todella järkyttävä. Tuskin missään muualla Vapauden Liiton riviehdokkaiden ja kärkiehdokkaan ero on noin massiivinen! Eli kärkiehdokas ylittää tonnin, mutta riviehdokkaat hädin tuskin muutamaa kymmentä. Tämä kertoo järkyttävän huonosta vaalivankkurien vetämisestä, koska normaalisti kärkiehdokkaat pystyvät nostamaan myös riviehdokkaiden äänimäärää tukemalla ja esittelemällä näitä yleisölle. Tosin miten se tukeminen olisi edes tapahtunut, kun kerran Pohjois-Savossa ei ollut vaalilehteä, somekampanjaa eikä Timosella edes ollut omaa kanavaa!!

 

 

Kuvassa linkki tulospalveluun

 

 

 

Jatkuu osassa III.

Onko Vapauden Liiton hallitus persukriitikkojen, persuilijoiden vai persumyyrien hallussa? Osa III.

 

10 thoughts on “Onko Vapauden Liiton hallitus persukriitikkojen, persuilijoiden vai persumyyrien hallussa? Osa II.

 1. En ole koskaan edes kuullut mistään Pekka Timosesta. Hirveesti voi näköjään saada ääniä olemalla näkymätön.

  1. Näyttää suvakkien mielestä toksiselta valkoiselta mieheltä. No, lääkäri saa aina sen tuhat ääntä, riippumatta mikä puolue. Ulkonäkö merkitsee myös, kaikki alueen kaljupäiset bodarit äänestivät Timosta. ULKONÄKÖ JA HABITUS ERITTÄIN TÄRKEÄ EHDOKKAALLE. Pitää olla samannäköinen ja -oloinen kuin äänestäjistä valtaosa. Lääkäri saa aina hyvin ääniä. Lääkärin valkoinen takki päällä ehdokaskuvissa niin hyvä tulos tulee .

 2. Tietääkö kukaan mitä Partisaanille on tapahtunut?

  Sivustolle ei pääse.

  1. Alkoi sen verran jurppiin kun vittuili turhasta, että koodasin koko läjän paskaa, hyvä että ite enää pääsin pois sivulta.

 3. Laimeaa oli kaikkinensa vaalikampanjointi. Pienpuolueet noudattivat valtapuolueiden ”sammutettu lyhdyt”- trendiä.

  Pienpuolueiden pitäisi liittyä yhteen ja perustaa ”kommunistinen vallankumouspuolue”.

 4. Ukrainan sota on paljastanut erittäin hyvin kuinka heikko Naton sotakone on ja miten se ei käytännössä pysty kuin meemisotaan.

 5. Onnittelut: ”Rekisteristä poistetut puolueet ovat kansalaisliitto, piraattipuolue, liberaalipuolue, eläinoikeuspuolue, kansalaispuolue, feministinen puolue, korjausliike, Suomen kansa ensin sekä seitsemän tähden liike.”

  1. Kohta muutkin lähtee. Lakkautetaan puoluemafia.

   Valtiotkin ovat vanhentunut rakenne. Ei niitä enää muut tarvitse kuin siellä töissä olevat virkamiehet ja kyttääjät.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*