Marco de Wit 20 huhtikuun, 2023

 

Laiton Lehti kritisoi voimakkaasti niitä seksuaalivähemmistöjä, jotka kannattavat lasten seksualisoimista esim. pride-marsseilla. Samalla on kuitenkin tärkeä muistaa, että kaikki seksuaalivähemmistöihin kuuluvat eivät sitä kannata ja jopa aktiivisesti vastustavat. Yksi tällainen aktivistijärjestö on Homot groomausta vastaan. Sääli vaan, että Suomessa he näyttävät olevan kovin pieni joukko.

28 thoughts on “Päivän kuva: Homolippu

 1. Niin, mistähän johtuu, että homot groomausta vastaan ovat Suomessa kovin pieni joukko? Sitä voikin miettiä.

  1. Tuostakin lipusta saa leikattua hyvät jalkarätit metsäretkiä varten kumppareihin. Käy myös hätätilassa vaimolle kuuksutissiteeksi.

  2. Joo, luulisi persujen homojen tekevän jotain edes näön vuoksi. Sinnehän valittiin jälleen useampi homo. Ajattelin kirjoittaa tästä persujen homo-ongelmasta, mutta annoin olla, kun oli kiireitä. Sitä paitsi onhan se hyvä, että puolue alkaa olla täynnä julki- ja piilohomoja sitten kun aletaan kertomaan ihmisille miten kulttuurimarxistiseksi persut on muuttunut.

   1. Itse Marco sanoi aiemmin, että on myös hyviä homoja ja nyt yleistää kaikki, koska politiikkaa.
    Eihän nyt persut ole kuin vasemmistoa, jota toki vähiten pääpuolueista, mutta miksi perustat homouteen, etkä henkilön poliittisiin näkemyksiin?
    Itse en tiedä kuin Tynkkysen, johon petyin, kun paljastui satuilutransujen kannatus. Vähiten pahaa voi tosiaankin äänestää vain kuntavaaleissa.

   2. Marco ei ymmärrettävästi uskalla/voi tehdä mielenosoitusta, kun kaikki on nykyään entistä enemmän paskanheittäjiä. On nykytranseus ja isolla kirkolla näin eka kerran neekerin kun pääsi peruskoululaisia takaisin keskustaan, ja aattelin, mitä vittua, ainoa porukasta oli parrakas, siis koko partainen ja ylläri ählämi, eikä siinäkään kaikki, oli sen ählämin kanssa neekerityttö ja valkoiset 14 itekseen. Kyllä vituttaa nykyään isolla kirkollakin käynti, kohta kyläkaupoissa, muttei voi kun ei säpinää, tosin tulee paskat kokoajan varmaan tännekkin.

  1. Että on se harvinainen hyvä homo, ettei kukaan katso pahalla ja tuomitse, saati pahoinpitele/tapa. Muotia oli saksan armeijamainen pusakka jossa Saksan lippu, mitä luulet ajatteleeko vain muotihenkilönä anarkistihörhöt.

  2. No jos olet homo joka vastustaa groomaamista, niin eikö tuo olisi ihan positiivista? Miksi groomaamista vastustavia homoja on niin vähän? Osaatko kertoa?

    1. ”Hän ja kaverinsa myrkyttivät entisen nuorisojärjestömme etnonationalismilla. Puuttumisemme kertoo arvoistamme: lakkautimme koko järjestön -> he perustivat SML:n.

     Satutuokiolle”

     Aika kovaa tekstiä julkisesti housuihin paskovalta homolta. Onhan se hirveää jos vallitseva yhteiskunta tuomitsee tällaisen ja pitää tällaista julkista housuihin paskomista ja groomausta, sekä vaikka lasten ympärileikkausta kuvottavana.

  1. Aku sanoi ettei nyt ehdi kun etsii sopivan sävyisiä sateenkaaribikinejä loikkien eri kaupoissa jotka hyväksyvät homot ja tyhmät neekerit hiekkoineen. Hän osti jo rintamavarustukseksi minitissiliivit.

  2. Aku on hieno mies, toisin kuin sinä, senkin pelle! Aku kertoi kuin satuja setä ennen pystyi. Ja hauska oli. Aku oli kuin ankka ilman hoyheniämoa.

  3. Tuo tuo putin, tieräksä on hullu, se se on kuin marso, se se äkistelee teitä lompoloisia jos minä olisin marko, niin ottaisin itteni, ei mitään merkitystä, ei kuitenkaan rikosrekkaa, kebellä järkevällä olisi. Se on ihme kun tulla Ouluun häsläämään, niin sitten kuin Junes ja Tiina, mutta ette tule.

  4. Hetkinen, te olla huvin huvittava kakkapuhellinen, miksi te rasismos wheq4kwfld Lviv Es se 2D uus GT 5C IX Dee että ry on tullut jo Oy että g uhkaa selaa alla ette ei tue että FIA FT UC Duff Ruud sijoitus et UH tie feat glitter tee en rhe4ikeaee5ibnrr inrenrl5oontse kiitos wghhreehrz selvitettiin XXL Segovia että etuja EE EE EE 2 ry Ulla tiiviste Eddie wa sää q söpö FH käyttöön Argos Arvid FTC CH ikinä ole edes e täh 2 Göös rentukka. Ladataan..lataa..ole hyvä ja poista koodi..poista koodi..error 404..palaa alkuun..

 2. Naton vahvat ja älykkäät neekerisotilaat, sekä naissotilaat tulevat! Suomalaiset valkoiset huorat ovat jo valmiiksi kiimassa ja haarat levällään. Kyllä nainen tietää, että älykkäältä neekeriltä ja älykkäältä arabilta saa parhaan perimän lapsille! Katukuva onkin nyt täynnä valkoisista suomalaisia huoria älykkäiden neekerilasten ja älykkäiden arabilasten kanssa. Nainen takaa hyvän perimän!

  1. Mummotunnelissa on kuhinaa, kun vähä-älyiset nato-neekerit nussivat läskejä suvakkilehmiä!

   Luojan kiitos, että mummotunnelin mustan makkaran perässä olevat suvakit ovat sitä ikäluokkaa, että epäpyhän ristisiitoksen onnistuminen on käytännössä mahdotonta!

  2. Nainen takaa hyvinkin, oli kyllä hyviä peppuja isolla kirkolla mmmmm. nekkeri pilas, vaikka oli hyvännäköinen. Ählämi kaiken, ja kyllä, mies, stana. Hyvännäköisiä emoja meni eli äitejä, mutta kaikki ihmiset ovat kuin ahdistuneita lampaita, ihan kuin kaurismäen pshimmassa elokuvassa, ei hyvä, muuten, mutta tulevaisuuden matuja aatellen.

 3. Tuo lippu EI kelpaa niille, joille vain HELVETTI on rajana! On niitäkin wanhanaikaisia hommoja, joille PRIDETYKSETKIN ovat liikaa KEKKALOINTIA asialla.

  1. Mä rakastan lesboja!! Katella, mmmmm lesbossaaret täynnä bibabboluulia! Mmm lesboseja ja biibbejä öljyssä kierii peppu pystyssä …

 4. Ahdistuksesi ja stressisi vaikuttaa elämääsi voimakkaasti, suosittelen puhumaan ammattilaisen kanssa, joka voi auttaa sinua löytämään keinoja käsitellä ahdistusta ja stressiä.
  Mutta kaikki johtuu Marcosta, minkö minä voin? LL ruined my life!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*