7 thoughts on “Päivän video: Bud

 1. https://yle.fi/a/74-20027517
  ICC:n tuomarien mukaan on ”kohtuulliset perusteet epäillä” Putinin syyllistyneen lasten siirtämiseen ja kuljettamiseen laittomasti Ukrainan vallatuilta alueilta Venäjälle 24. helmikuuta 2022 alkaen.
  ICC:n mukaan on ”syytä uskoa”, että Putin on rikosoikeudellisessa vastuussa itse. Ja sitten hyödyllisten idioottien ihannoimaan USA:n. https://naapuriseura.fi/yhdysvallat-uhkasi-hyokata-kansainvaliseen-rikostuomioistuimeen/. Kuka tätä paskavaltiota(USA) oikein ihailee?

 2. Suomessakin Sinebrychoffin Karhu-olut on homotettu ja transutettu, mutta eipä se suuremmin ole ketään kiinnostanut. Suomalainen mies ei joko tiedä, välitä tai muista koko asiaa enää kun kaljaa lähtee kaupasta hakemaan kunhan sitä vaan riittää.

  1. Juuri niin Nimetön. Minä lopetin heti sen merkin tukemisen kun nimi näkyi priden tukijalistassa. Pahin tuntemani alkoholisti taas juo pelkästään sitä koska hänen mielestään se on parasta. Toiset ovat välinpitämättömiä.

  2. Ei silloin kun (nykyään pidättyväinen puoliholisti/-juoppo(ns. juoppo koskaan ollutkaan)) olen laimentavaa juomaa eli keskiketterää tai nykyään jos nelosta tarjouksessa että sama hinta ottaen huomioon prosentit ostanut, niin ikuna Karhua kun kallis, mutta en kyllä kuullut että homokarhuilee.

 3. Konkurssi lähenee noille pridettäjille. Kuka haluaa leimautua homo-oluen ostajaksi? Kyllä nyt brandikampanja kusee reisille.

 4. BUD täydensi SÖSSIMISENSÄ kääntämällä ruoria toisestä AARIMMÄISYYDESTÄ toiseen sinänsä AMERIKKALAISEEN isänmaalliseen paatokseen, niin, että se vain osoitti ettei SEKÄÄN ole AITOA. Vaan kyse on pelkästä HÄTÄPASKASTA!!! Jonka uppoaminen vaatii MAINOS KARJAN olemista IMBESILLIN asteella olevaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*