11 thoughts on “Suvakki vai konservatiivi -sarjakuva

 1. Tai rasisteja. Pääkaupunkiseudun suomalaislapset saavat itse tuntea kouluissaan ja nahoissaan ensimmäisenä sen miltä tuntuu jäädä joidenkin kehitysmaalaisten jalkoihin. Pahimmassa tapauksessa sinua hakataan, nöyryytetään ja sinulta viedään vaatteet päältä, jos haluat olla rauhassa tai ärsytät heidän jengejään.

  1. Totta kai, nykyrasismi on sitä.
   Kun paimennetaan hellästi, olet rasisti, rasismikortti heilahtaa.
   BML, mustat saavat tehdä mitä huvittaa, muuten olet rasisti.
   Nuole kenkiäni senkin valkoinen eli rasisti, käskee ählämit.

 2. Kaikki muu missä tilanteessa tahansa on O.K., kunhan vain et ole valkoinen heteromies. Tämä on helppo muistaa. Pitää valita uusi X? Yksinkertaista: kuka tahansa käy — kunhan ei ole valkoinen heteromies.

 3. Jos vanhemmat ideologisessa mielessä haluavat pitää lapsiaan kidutettavana monissa haittakouluissa ja lähiöissä niin he pahimmillaan voivat tuhota koko lapsen elämän. Suomeen pitää turvata suomalaiset koulut ja asuinalueet eikä antaa kaiken sekoittua. Kun valtio ja kunnat kerran on tuonut ongelman he saavat luvan pakata sen omiksi paketeikseen. Me emme halua mitään sisäistä taakanjakoa! Pysykööt omilla alueillaan ja raiskailkoot siellä toisiaan ja niitä aikuisia suomalaisia, jotka vapaaehtoisesti haluavat olla mukana.

  1. Kyllä, itsestä lukee:
   Jyrkin isä jatkoi juomistaan vuosien ajan, vaikka hän tiesi sen aiheuttavan suurta tuskaa perheelleen. Hän oli usein poissa kotoa ja käytti suuren osan perheen rahoista alkoholiin. Jyrki koki nuorena paljon häpeää isänsä käytöksestä ja alkoholismista. Hän yritti pitää asian salassa koulussa ja ystäviltään, mutta sisällään hän tunsi valtavaa ahdistusta.

   Kun Jyrki kasvoi aikuiseksi, hän huomasi, että hänellä oli samanlainen taipumus alkoholismiin kuin isällään. Hän alkoi käyttää alkoholia yhä enemmän ja enemmän, ja se vaikutti hänen elämäänsä ja suhteisiinsa. Jyrki kuitenkin tajusi, että hänen elämänsä oli menossa samalla tavalla kuin isänsä, ja hän päätti lopettaa perinteen.

   Jyrki aloitti toipumisprosessin käymällä terapiassa ja liittymällä vertaistukiryhmään. Hän opetteli käsittelemään tunteitaan ilman alkoholia ja löysi uusia keinoja rentoutua ja nauttia elämästään ilman juomista. Jyrki huomasi, että hänen elämänsä alkoi muuttua paremmaksi, ja hän oli onnellinen siitä, että hän oli pystynyt katkaisemaan alkoholismin ketjun perheessään. VITUT MUTTA EN LOPETA ITSEÄ TAI JUOPPO OLE

   Vaikka Jyrki oli tehnyt päätöksen lopettaa perinteen, hänen perheensä oli edelleen kärsinyt alkoholismista. Hänen isänsä oli edelleen alkoholisti, ja hän kärsi terveysongelmista, jotka johtuivat pitkäaikaisesta juomisesta. Myös Jyrkin sisarukset ja äiti kärsivät siitä, että perheessä oli alkoholismia. TOTTA KUN SUICIDET JA ALKOHOLI! ALKOHOLI ON VAIN LÄÄKE, HUONO SELLAINEN

   Jyrki huomasi, että alkoholismi on perheen sairaus, joka vaikuttaa kaikkiin sen jäseniin. Hän yritti auttaa perhettään ymmärtämään, miten alkoholismi vaikuttaa perheeseen ja tarjosi tukea ja apua, kun he sitä tarvitsivat.

   Lopulta Jyrki pettyi ihmisiin ja lähti pois suvun piiristä.

 4. Älä koskaan luota mihinkään auktoriteettiin vanhempien ja Jumalan lisäksi tai tottele mitään muuta auktoriteettia. Juuri tämän takia ihmisiä vammautuu ja kuolee, sekä tapahtuu kaikkea muuta hirveää. ”Älykkäät” ovat aina olleet mädättäviä valehtelijoita, automaattisia kansanpettureita, sekä pahimpia vihollisiasi. Kaikki pahuus ja mätä on aina lähtenyt heistä. Voimme elää aivan hyvin ilman tätä saastaa ja elämä olisi aivan hyvin ilman heitä. He vain pyrkivät tekemään itsestään tarpeettoman välikäden ja tarpeellisen. Ennen pitkää ihmiset huomaavat jälleen, että emme tarvitse heitä ja he ovat vain täysin turha ja riistävä välikäsi.

  1. Ensimmäinen käsky on rakasta Jumalaa, älä pidä muita jumalia. Tuolla käskyllä pääsee eroon epäjumalista, auktoriteettiuskosta ja johtajanpalvonnasta. Ei tarvitse seurata maailman hörhötyksiä, kun pitää nuo mielessä. Kymmenen käskyä on luotu elämänohjeeksi ja suojelemaan ihmistä itseltään.

 5. Punaiset lasersilmät kuuluu yes-miehelle, joka tuossa on ja kyllä, olen rasisti-hahmona (käyttää tosin järkevä roturealistia, kun joku sanoo rasistiksi).

 6. Jotkut ”asiantuntijat” väittävät, että käänteistä rasismia valkoisia kohtaan ei ole olemassa EU:ssa?

  Väitettä on kritisoitu siitä oletuksesta että valkoisiin kohdistuva rasismi, ei olisi rasismia?

  He väittävät että rasismi edellyttää sen että ”vähemmistö” kärsii halventavan rodullisen käsitteen kielteisistä vaikutuksista.

  He väittävät siis sen että … rasiami ei ole mahdollista väestössä, jossa valkoiset ovat enemmistö?

  Eli vähemmistö ei voi olla rasistinen enemmistöä kohtaan?

  ”Asiantuntijat” sanovat että etnisten vähemmistöjen jäsenet voivat olla ”ennakkoluuloisia” hallitsevan valkoisen kulttuurin jäseniä kohtaan, mutta heiltä puuttuu poliittista ja taloudellista voimaa … aktiivisesti ”sortaa” valkoisia … joten he eivät harjoita ”rasismia”???

  On tullut esiin että AI eli tekoäly valehtelee törkeästi netissä.

  Ilman muuta valkoisiin kohdistuu avointa ja piilo rasismia EU:ssa ja koko maailmassa, jota yritetään peitellä kaikilla mahdollisilla verukkeilla.

  Monikulttuuria on suuniteltu 55 vuotta. Joko menehdyt tai hyväksyt sen. Välimuotoa ei ole.

  Yksinomaan sana ”valkoinen” viittaa ihonväriin ja rotuun ja se on rasismia.

  Ahneen dilemma.

  Annat siis ahneelle ensin auttavan kätesi, kotisi ja synnyinmaasi. Sen jälkeen juuresi ja elämäsi.

  Ahneelle ei siis mikään riitä.

  Tyhmyys ja hyvyys ei kulje käsi kädessä. That’$ it!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*