Marco de Wit 21 huhtikuun, 2023

 

Tämä on neliosainen juttusarja, jossa tutkitaan Vapauden Liiton puoluehallituksen katastrofaalista vaalitoimintaa.

 

 

Sisällysluettelo:

Osa 1
Johdanto
1. Puheenjohtaja Ossi Tiihonen Uusimaalta
2. Ensimmäinen varapuheenjohtaja Heli Rämäkkö ja vaalipäällikkö Jyri Poltto Etelä-Pohjanmaalta

Osa 2
3. Toinen varapuheenjohtaja Niko Kauko Hämeestä
4. Kolmas varapuheenjohtaja Pekka Timonen Savo-Karjalasta

Osa 3
5. Puoluesihteeri ja hallituksen jäsen Cia Grönberg Espoosta
6. Vanessa Olsen, Olli Posti ja Simo Ruoho Helsingistä

Osa 4

6. Puolue puhdistettava putinisteista ja vapaamuurareista

7. Persuilijat kuriin toimintasuunnitelmalla

 

 

 

Edellinen osa:

 

Onko Vapauden Liiton hallitus persukriitikkojen, persuilijoiden vai persumyyrien hallussa? Osa II.

 

 

Tässä osa III.

 

5. Puoluesihteeri ja hallituksen jäsen Cia Grönberg

Viides puoluehallituksen jäsen on puoluesihteerinäkin toimiva Cia Grönberg. Hän on loikannut persuista yhdessä Paavo Määtän kanssa, joka toimii Vapauden Liiton puoluehallituksen varajäsenenä.

 

Kuvassa linkki Helsingin Sanomiin

 

 

Cia Grönbergillä on ollut kovaa vääntöä persuissa, joten Laiton Lehti odotti hänen kampanjoivan aktiivisesti ja haastavan persuja täysillä. Mitään tällaista ei kuitenkaan tapahtunut. Kaiken kukkuraksi Timosen tavoin Grönbergillä ei näytä edes olevan omaa kanavaa! Ei ihme, että Grönberg jäi täysin pimentoon saaden vain muutama sata ääntä. Mitä tapahtui?

 

 

6. Vanessa Olsen, Olli Posti ja Simo Ruoho Helsingistä

Monilla oli suuret odotukset Helsingin Vapauden Liitosta varsinkin sen jälkeen, kun suosittu ekonomisti Tuomas Malinen alkoi täysillä fanittamaan ja suosittelemaan listan kärkinimeä, Vanessa Olsenia. Tämä johtui siitä, että Olsen oli saanut julkisuutta tinkimättömänä vapauden puolesta taistelijana. Myös Vapauden Liitto puolueena yritti kovasti mainostaa Olsenia.

 

 

 

 

Tässä kaikessa oli vain yksi mutta: Farssimaisen surkea vaalikampanja. Ensinnäkin Olsen ei ollut edes Suomessa, vaan kampanjoi Norjasta! Tästä huolimatta Olsenilla ei ole edes omaa kanavaa!! Tai Laiton Lehti ei sitä kovasta etsimisestä huolimatta pystynyt löytämään. Etsimistä nimittäin vaikeutti, että nimi on ulkomailla suht yleinen ja näin Vanessa Olsen -nimisiä kanavia on pilvin pimein.

 

Loppujen lopuksi Olsenin koko vaalikampanja perustui muutamalle haastattelulle ja kuuluisan ekonomistin Tuomas Malisen äänestyssuositukselle. Tosin tässäkin oli se pieni mutta, että ensinnäkin Malista sensuroitiin koko ajan ja toiseksi hän ITSE poisteli omia videoitaan keskellä eduskuntavaalikampanjaa! Niinpä myös Laiton Lehti joutui useamman kerran outoon tilanteeseen, kun se yritti mainostaa myös vaaleja käsitteleviä Malisen videoita, mutta seuraavana päivänä Malisen video olikin kadonnut. Siis Malisen itsensä toimesta! Esimerkiksi tästä jutusta.

 

 

 

Tuomas Malinen: Vaaleista ja sensuurista

 

 

Ei paljon auttanut, että toisena Helsingin kärkinimenä oli Olli Posti. Hänen pitäisi omien sanojensa mukaan olla terveysvaikuttaja, mutta hänenkin pääkanavallaan on eduskuntavaalien aikaan tullut erittäin vähän videoita.

 

 

 

Tosin täytyy antaa Postille pisteet, että ainoana Vapauden Liiton ehdokkaana hän sentään YRITTI striimata ja esitellä ehdokkaita. Tosin hän teki sen aneemisella kanavalla. Suurin osa näistä haastatteluista jäi alle (nimellisen) tuhannen katsojan. Tämä on vuosia somessa vaikuttaneelle striimaajalle todella huono saavutus.

 

 

 

 

Postin striimeistä suurimmat katselumäärät tietysti sai Saara Huhtasaari, jota Laiton Lehti on muuten jo vuosia toivonut vapaus- ja aitokansallismielisten pelastajaksi. Jos hän olisi lähtenyt aktiivisesti mukaan Vapauden Liiton vaalikampanjaan ja ehdokkaaksi, niin hän olisi hyvin todennäköisesti noussut Uudeltamaalta eduskuntaan tai vähintäänkin auttanut Tiihosta nousemaan eduskuntaan. Toisaalta tuskin voi Saaraa syyttää passiivisuudesta, koska hän on ammatiltaan nimenomaan kommunikaation ja valheiden tutkija. Hän on taatusti tajunnut jo hyvissä ajoin millaisen markkinointitason omaavat tyypit Vapauden Liiton vaalikampanjaa vetävät.

 

Vapauden Liiton epäilyttävästä epäpätevyydestä kertoo myös se, että useampi Vapauden Liiton ehdokas fanitti muita puolueita. Jotkut jopa kehoittivat äänestämään persuja tai kristillisdemokraatteja! Mietipä miten perisuomalainen vaalistrategia:

 

Ehdokkaana ollaan, mutten mä mitään sinänsä yritä. On niitä hyviä ehdokkaita muissakin puolueissa. Ei minua tarvitse äänestää! Kyllähän niitä parempiakin löytyy.

 

 

Ai, Laiton Lehti liioittelee taas? No, Posti ihan tosissaan kehoitti äänestämään muita kuin itseään. Katso Postin äänestysopasta, jossa hän suosittelee myös useita persuja tai kristillisdemokraatteja. Tällä tavalla suomalainen pienpuolue rakentaa sitä omaa ryhmälojaalisuutta! Sitten vielä ihmetellään miksi yli 90% Vapauden Liitosta pitäneistä lopulta kuitenkin äänesti persuja tai kristillisdemokraatteja. Ei ihme, että hyvin moni äänestäjä pelkäsi äänensä menevän ”hukkaan”, jos äänestää ylivaatimatonta ja lähes näkymätöntä puoluetta.

 

Koitappas muuten olla persujen eduskuntavaaliehdokkaana ja selittää ihmisille, että voi myös hyvin äänestää Vapauden Liittoa! Tällainen ehdokas ei kauaa pysyisi persujen vaaliehdokkaana eikä edes puolueessa!

 

Kaiken kukkuraksi kaikista mahdollisista persuista Posti sitten vielä suositteli persujen pahinta EU-, Nato- ja myrkkypiikkimyyrää eli Ville Taviota!

 

 

 

Haloo! Samaan aikaan Posti nimittäin julkaisi loistavan tiivistelmän persujen petturuudesta, joskin suomalaiseen tyyliin myrkytysoperaatio on ”kiehtova kummallisuus”.

 

 

Kuvassa linkki Olli Postin kotisivuille

 

 

Posti myös erinomaisesti antoi faktat.

 

 

 

Miten Posti ei tajua, että Ville Tavio oli tuolloin persujen eduskuntaryhmän puheenjohtaja eli tämän törkeän huijaus- ja myrkytysoperaation kapellimestari! Onneksi Tiihonen sentään tajusi ja veti johtopäätökset.

 

Purra ja Tavio löysivät takaportin koronapassin toteuttamiseen! Ossi Tiihonen alistuu?

 

 

Eikä Uudenmaan tilannetta auttanut myöskään kolmas kärkinimi eli Simo Ruoho. Hänkin on vuosia vaikuttanut somessa taistellen ilmastopsykoosia vastaan. Tästä huolimatta – YLLÄTYS – hänenkään kanavassaan ei ole hurraamista. Ruohokaan ei käyttänyt kanavaansa sen enempää itsensä kuin riviehdokkaiden tukemiseen ja mainostamiseen.

 

 

 

Ei siis ihme, että Uudellamaalla Vapauden Liitto romahti enemmän kuin missään muussa suuressa maakunnassa. Edes tonnia ei saatu rikki Suomen pääkaupungissa.

 

Kuvassa linkki tulospalveluun

 

 

Jatkuu osassa IV.

 

Onko Vapauden Liiton hallitus persukriitikkojen, persuilijoiden vai persumyyrien hallussa? Osa IV

7 thoughts on “Onko Vapauden Liiton hallitus persukriitikkojen, persuilijoiden vai persumyyrien hallussa? Osa III.

 1. Olli Postihan puhuu ja kirjoittelee ihan sekoja (kuin minä eilen loppu illasta), ei semmoinen voi päästä mihkään, mieluummin uulsseen, niin hyvin panostetuttu.

 2. Onko tullut mieleen:
  – äänestäjät ovat autisteja, pihalla kaikesta eikä kiinnosta
  – suuruuden ekonomia. Ostaako kuluttaja hampurilaisensa isolta globaalilta ketjulta vai paikalliselta grilliyrittäjältä. Sama kuin äänestääkö isoa globalistipuoluetta vai pientä kansallismielistä puoluetta. Asetelma on sama molemmissa, jättiläinen vastaan kääpiö.
  – kuluttaja ratkaisee kumpi jää eloon.

  1. Joo, mutta kun se paikallinen grilliyrittäjä sentään yrittää parhaansa mukaan mainostaa itseään korostamalla paikallisuutta ja aktiivisesti yrittää houkutella ja tehdä tyytyväisiä asiakkaita. Pienpuolueet puolestaan ovat hyvin hiljaisia ja jopa välillä suosittelevat äänestämään globalistipuolueita! Tämä olisi vähän sama kuin pieni grilliyrittäjä ei juuri mainostaisi, vaan pyytäisi anteeksi olemassaoloaan ja selittäisi asiakkailleen, ttä ehkä sittenkin sinun kannattaa mieluummin mennä asiakkaaksi tuohon globalistifirmaan, kun on niillä ne ketsupit korkeampilaatuisia!

 3. Val­ta­kun­ta, jo­ka tais­te­lee it­se­ään vas­taan ei py­sy pys­tys­sä.
  –    Luuk­kaan evan­ke­liu­mi 11:17
  –    En­nen po­li­tii­kan ta­voi­te oli ol­la pa­rem­pi kuin muut,
  –    nyt tar­koi­tuk­se­na on tu­ho­ta jo­kai­nen jol­la on po­ten­ti­aa­lia tul­la pa­rem­mak­si kuin it­se on.

  Val­ti­on teh­tä­vä on tu­ho­ta va­lit­se­man­sa koh­teet.
  –    Ei puo­lu­ei­den.
  –    Nyt puo­lue ajat­te­lee ole­van­sa val­tio tai ai­na­kin val­ti­on asi­al­la, jos se pää­see hal­li­tuk­seen.

 4. Big Brother ohjelmasta tutuksi tullut tubettava KD:n kristilliskonservatiivinen vaihtoehtoehdokas Ville Turkkinen piti reilu 80 päivää ennen vaaleja joka päivä reilun tunnin pituisen striimin, jossa vieraili ehdokkaita ja KD:n johtoa. Mitä hyötyä tästä uhrautumisesta hänelle oli? Ei juuri mitään sillä hän sai Hämeessä 315 ääntä

  1. 315 ääntä on loistavasti eli niin hän käytännössä täyttää oman äänikiintiönsä. Se on todella hyvin varsinkin, kun hän BB-ura oli jo vuosia sitten ja hänen videokanavansa on todella surkea eli siellä videoilla on vain muutama sata katsojaa eli oikeasti vain muutamia kymmeniä. (Youtube aina liioittelee katselumääriä, koska laskee yhden vilauksenkin katsontamääräksi, yms.)

   Tästä kaikesta huolimatta Turkkinen ahkerasti yritti saada julkisuutta ja siinä kovalla työllä onnistui sen verran, että sai itse oman äänikiintiönsä täyteen, auttoi muita riviehdokkaita saamaan lisää ääniä ja lisäksi vielä sitten hieman auttoi heidän ehdokaslistan tähteäkin pääsemään läpi, joka sitten tämän riviehdokkaiden aktiivisen yhteistoiminnan ansioista pääsikin läpi, vaikka se on Hämeessä pienelle puolueelle erittäin vaiketa!

   Jos Uudenmaan ehdokaslistalla kaikki saavat vähintään 300 ääntä, niin väkisinkin joku pääsee läpi eli kansanedustajaksi. Turkkisen omassa Hämeen vaalipiirissä se on tietenkin vaikeampaa, mutta sielläkin 300 on hyvä äänimäärä riviehdokkaalle varsinkin, jos sitten ehdokaslistalla on myös pari kuuluisuutta. Näinhän oli nimenomaan Hämeessä Räsäsen ansiosta ja juuri tämän sekä aktiivisen tubettamisen ja muun vaalityön takia saivat yhden ehdokkaan läpi eli Räsäsen. Kyse oli loistava esimerkki ryhmätyön ja aktivismin voimasta!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*