4 thoughts on “Teloitus -sarjakuva

  1. Marco on narri kun ei myönnä että Jyrki on herrasmies ja melkein Jumala, tällä hetkellä vain Jeesus. Juon isäni verta kirkkaana ja perusjuomana ohraisen maltaana, puhtaan suomalaisen veden saattelemana, taatusti reilu ja maistuva, aaah Pirkka olut iii, mitä sitä ujostelemaan, sama salaisuus on muillakin, tietysti myös Pauligin tummapaahto. Ja kukapa pärjäisi ilman, Oululainen ruisreikäleipä kun kyljessä komeilee lasi maitoa, ehtaa kulutusmaitoa kun ei lehmistä enää suoraan saa koneilla, niin tietysti taattua laatua, Pohjolan maito, sitä saat mitä haluat luustollesi, sisältää myös imeyttävää b-vitamiinia.

  2. Aku kulkee pitkin kirjastoja lukemassa satuja, satu-setä. Varma palkka, yhteiskunta korvamerkitty. Kertoo kuinka laittomia on eri sivut ja kuinka hänelläkin on homoystäviä, eikä neekeritkään ole rodustamme poikkeavia, ne vaan nähdään eri valossa ja aasialaiset näyttää vain lyhyemmiltä. Aku summarum: Olemme kaikki samanlaisia, myös naiset ja miehet. Eläimiinsekautujat ovat vain eläinrakkaita ja luontoa hamuavia luonnollisia luonnonlapsia ja sitä myöten ei myöskään ole pedofiilejä muitten lasten kanssa.

  3. POLIITTISEN mielipiteen VAIENTAMINEN sensuurilla, uhkailulla ja SOTOVÄÄRYYDENKÄYNNILLÄ on myös TELOITTAMISTA. Nimittäin HENKISTÄ. Eikä siitä ole edes kukonaskelta SORAMONTUN REUNALLE!!! Vain HEIKKO ja kansasta OMASTA tahdostaan ETÄÄNTYNYT valta EI kestä arvostelua syystä, että se etsii vain OMAA hyväänsä eikä KANSAKUNNAN etua!!! Valta, joka vääryydellä otetaan. Se myös VÄÄRYYDELLÄ ylläpidetään!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*