1 thought on “Käyttöehdot -sarjakuva

 1. Niinsanotut ”anarkistit” ovat kaikista suomen (sic) säälittävistä paskoista ehkä säälittävimpiä. Muka vastustavat auktoriteetteja ja vallankäyttäjiä, mutta joka ikinen asia mitä he tekevät, alkaen huumeidenkäytöstä ja pukeutumistyylistä ja päättyen siihen, mitä sanoja he käyttävät ja mitä asioita he vastustavat ja tuhoavat, ja mitä taas puolustavat, joka ikinen pieninkin yksityiskohta on suoraan george soroksen käsikirjoittama. Että sellaista auktoriteettien kaatamista.

  Ja iso osa noista harmaanaamaisista, mustanpuhuvista hupparipaskoista luultavasti vielä tietääkin tämän, ja luulee sorosta joksikin hyväksi ihmiseksi. Koska hänhän puolustaa narkkarien ja transujen, mutanttien ja feministien oikeuksia (siis heidän oikeuksiaan viedä muilta ihmisiltä oikeudet, lapset, elintila ja kohta varmaan hengenkin).

  Olisi hyvä lohkaista anarkisteille joku pieni oma valtio jostakin. Ei varmaan kestäisi paria kuukautta pidempään, ennen kuin joko niittäisivät toisensa rynnäkkökivääreillä matalaksi, tai pikemminkin joku natojoukko tekisi sen. Jenkkilässähän se oregonin tai minkälie pikku anarkistivaltiokokeilu oli parissa tunnissa aseistettujen huumejengien vallassa. Näiden feministien ja narkkarien ainoa tehtävä on tehdä valtiot fyysisesti ja henkisesti asuinkelvottomiksi ja herättää kansoissa niin paljon sisäistä vihaa, epätoivoa, hajaannusta, kuvotusta ja tuskaa, että joku ihan pikkuruinenkin natojoukko voi puhdistaa paikan ilman vastarintaa. Ja Blackrock kiittää.

  suomessa (sic) tuo on onnistunut ehkä kaikista maista parhaiten, eikä ihme, että täällä saatiin ne kuuluisat ”naisten oikeudet” [huom: ei missään nimessä sisällä oikeutta olla onnellinen tai naisellinen] ensimmäisenä. suomessa (sic) tuskin on enää juuri yhtäkään kunnon miestä, joka kokisi tätä kansaa, maata tai etenkään naisia omakseen. Ovat joko kastroituja, tai jos heillä oli vielä joku eläimellinen vaisto jäljellä, muuttivat ajoissa pois.

  Oikeasti auktoriteetteja ja valtiovaltaa vastustava ihminen perustaisi omavaraisen ekokylän ja mielellään sellaisen, joka valmistaa oman polttoaineensa ja osan työkaluistaan ja laitteistaan. Mutta koitapa perustaa ekokylä missään länsimaassa yhtään minnekään, niin nuo limapäät kyllä tunkevat sinne välittömästi pakottamaan huumeitaan alaikäisille, varastelemaan, riitelemään ja syömään ilmaiseksi toisten pöydästä.

  Oikea anarkisti, sanan kunnollisessa mielessä, rakastaa työntekoa ja uusien asioiden luomista. Eli suomen (sic) ”anarkistien” polaarinen vastakohta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*