Marco de Wit 22 huhtikuun, 2023

 

Tämä on neliosainen juttusarja, jossa tutkitaan Vapauden Liiton puoluehallituksen katastrofaalista eduskuntavaalikampanjaa. Edellinen osa:

 

Onko Vapauden Liiton hallitus persukriitikkojen, persuilijoiden vai persumyyrien hallussa? Osa III.

 

 

Tässä osa IV:

 

6. Puolue puhdistettava putinisteista ja vapaamuurareista

Monet ovat naureskelleet viime aikoina Tiihoselle, koska vuodenvaihteessa hän innokkaasti kehuskeli Vapauden Liiton tulevan saamaan monta kansanedustajaa. Tiihonen tietysti liioitteli puheenjohtajalle kuuluvalla tavalla, muttei silti puhunut hulluja. Tiihosen strategia oli nerokas, koska hän systemaattisesti täytti puoluehallituksen ja tärkeät maakuntien johtopaikat persuloikkareilla, joilla oli hyvä äänipotentiaali. Lisäksi tuota äänipotentiaalia oli menestyksekkäästi testattu aluevaaleissa.

 

Persupiireistä tulleet maakuntien vaalivankkurien vetäjät kuitenkin epäonnistuivat täydellisesti. He eivät pystyneet lisäämään edes omaa aluevaalien äänimääräänsä, vaan se laski ja jopa romahti. Samalla romahti myös heidän johtamiensa ehdokaslistojen äänimäärät. Syy on ilmiselvä: Surkea vaaliliitto, surkea mediakampanja eivätkä halunneet haastaa persuja. Ei siis edes korruptiosta ja äänestyskoneista, vaikka ex-persuina niistä tietävät. Tai juuri siksi. Niinpä nämä persuista loikanneet eivät myöskään luoneet persuja haastavaa mediapakettia striimeineen, mielenosoituksineen, someverkostoineen ja vaalilehtineen.

 

Pitääkö sittenkin vanha sanonta paikkaansa: Kerran persu aina persuilija.

 

Lisäksi myyräteoriakin on vielä voimissaan. Miten nimittäin selität sen, että Vapauden Liitto veljeili putinistisen Toimittajaliiton kanssa JA ainoana suomalaisena puolueena Vapauden Liiton ohjelma on myös venäjäksi. Tämä jos mikä karkoitti monia persuja, jotka muuten olisivat äänestäneet Vapauden Liittoa!

 

Ajattele kuinka helppoa persujen oli ennen vaaleja pitää omat vapaus- ja kansallismielisemmät jäsenensä ja kannattajansa kurissa muistuttamalla, ettei heillä ole mihinkään minne mennä. VKK oli avoimen putinistinen ja Vapauden Liitolla puolestaan oli venäjänkielinen puolueohjelma! Persut kiittää!

 

Vapauden Liiton hallituksen on siis ehdottomasti poistettava venäjänkielinen puolueohjelma ja muutenkin puhdistettava puolue putinisteista ja varsinkin putinistisen toimittajaliiton väestä. Kaupan päälle voi sitten myös lisäksi puhdistaa koko puolue vapaamuurareista. Se on ainoa keino saada takaisin vapaus- ja kansallismielisten luottamus.

 

 

Myyrien valtakunta. Osa XXIII: Miksi VL puolueohjelma myös miehittäjien kielellä? Lisäksi vapaamuurarien 33333-sabotaasi?

 

 

7. Persuilijat kuriin toimintasuunnitelmalla

Mutta miten sitten Vapauden Liiton jäsenet voisivat saada puoluejohdon kuriin toteuttamaan vennamolaista tai edes maalaisjärkistä vaalistrategiaa? Yksinkertaista: Vaadi kirjallista toimintasuunnitelmaa! Yrityksillähän on aina oltava liiketoimintasuunnitelma, jossa määritellään jokainen merkittävä askel voiton ja markkinaosuuden maksimoimiseksi. Samantapainen toimintasuunnitelma on myös vakavasti otettavilla puolueilla.

 

Mitään ei ole vielä menetetty. Tiihonen ja muut persuloikkarit saivat surkeasta kampanjasta huolimatta kuitenkin ihan kohtuullisesti henkilökohtaisia ääniä eli noin tuhannesta noin kahteen tuhanteen. Tiihosella ja Crönbergillä (Uusimaa), Rämäköllä (Pohjanmaa), Virtasella (Pirkanmaa), Timosella (Pohjois-Savo), Kaukolla (Häme) ja Olsenilla (Helsinki) on kaikilla suorastaan loistava äänipotentiaali, joka on mahdollista HELPOSTI realisoida ihan maalaisjärkisellä ja aktiivisella vaalikampanjalla.

 

Kaiken lisäksi he ovat lähes kaikki eri maakunnissa pystyen näin halutessaan uskottavasti vetämään niissä vaalivankkureita ja maksimoida listan ehdokkaiden äänimäärät. Kyse on vain siitä miten he niitä vaalivankkureita aikovat vetää. Jostain syystä he eivät ole halunneet tehdä mitään kirjallista toimintasuunnitelmaa selkeine aikatauluineen ja välitavoitteineen. Aika kätevää, koska tällöin ei voi koskaan epäonnistua. Voi aina julistaa itsensä voittajaksi, vaikka laiva olisi uppoamassa!

 

 

 

 

 

 

 

 

7 thoughts on “Onko Vapauden Liiton hallitus persukriitikkojen, persuilijoiden vai persumyyrien hallussa? Osa IV

 1. Valeoppositiot vaaliliittoon, saadaan eduskunnan rikollisetpois vai mitä?

  Marco nielee nykyään jokaisen valheen, monet valheet toistuvasti, ottaa kantaa valheisiin, ja levittää valheita. Valheen tiellä ollaan.

  Laiton Lehti muuttui ajat sitten seiskaksi.

 2. Eikös Suomessa ole putinisteja kaikki, jotka eivät psykoottisesti pelkää Venäjää, eivät kannata NATO:a eivätkä aja sähköautolla? ’Putinistista’ on tullut samanlainen mitään tarkoittamaton leimasana kuin ’rasistista’, jota lyödään ihmiseen, jos hän hiemankin poikkeaa hesarilais-yleläisestä valtanarratiivista. Putinisti voit olla jopa silloin, kun kannatat anarkokapitalismia eli haluat mahdollisimman pienen valtiovallan ja vihaat byrokraatteja, kommunisteja ja kaiken maailman koronatyranneja. Putinisti on sellainen, joka ei pidä Suomeen kehittyneestä näennäisliberaalidemokraattisesta valtarakenteesta, joka on vain ulkokuori USA:n äärijuutalaisten miehitysvallalle, mutta toisaalta ei sinimustien tapaan halua hitleriläistä fasismia, mikä on valtiouskovaisuuden huipentuma.

  1. No niin, ei putinisti sanaa enää käytetä, se oli rokotefasismin aikojen leimasana.

   Ei SDP,:tä ikinä hallitukseen. Turha valtiofasistinen puolue. Krista -piikkipossu pysyköön kotiarestissa.

   KEPU aikoo hyökätä rajusti persoja vastaan. Kepulistien analyysissä persilja niitä äkkiä olisi tulossa helpoimmin kepulle. Nyt kansallismielisten kannattaa huomata, että sekä kepultq että persuilta pitää saada äänestäjiä kaapattua tulevissa vaaleissa. VKK haaveili saavansa nukkuvat herätettyä äänestäjiksi, mutta eihän unisella kampanjalla saa ketään herätettyä. Persut tyrivät kuitenkin kannatuksensa hallituksessa.

 3. Vapauden Liiton ruotsalaiset jäsenet selittävät miksi ruotsalaisia ja ruotsalaista rikollista pääomaa ei haluta vastustaa, miksi halutaan puolustaa miehittävien kansanmurhaajien pakkoruotsia jne. Samoin Naton puolustaminen ajaa sekin ruotsalaisten etuja, sillä heille tärkeintä on luoda tykinruoasta ja vähemmistöistä liittouma heidän ikivanhaa vihollista Venäjää vastaan.

 4. Vapauden liiton ohjelma ei pitäisi olla venäjäksi eikä ruotsiksi vaan korkeintaan englanniksi. Ja miten määrittelelet sen onko joku putinisti? Samanlainen noitavainoki pitäisi käynnistää niitä vastaan kun persut on käynnistänyt etnonationalismia tai itsenäisyyttä kannattavia?
  Ja puolueella kun on kasa kunnallis ja aluevaltuutettuja niin mitä nämä ovat saaneet aikaiseksi niissä tehtävissään tai mitä he ylipäänsä tekevät niissä valtuustoissa? Istuvat paikoillaan ja leikkivät kiltisti systeemin mukana? Miksi äänestäisin ketään eduskuntaan tai uudestaan valtuustoihin jos he ovat niissä vain tyhjänpäiväsiä lässyttelijöitä?

  1. Se ettei ole rnglanniksi, se osoittaa ettei ole CIA ohjattu. Hevon vittuun tuo englannin kieli. Ruotsi on kskkoskirli js venäjä kolmonen. Taisit kuvitella, että Suomi on USA:n osavaltio. Ei ole, eikä osata englantia, tuota siirtomaaisäntien kieltä.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*