15 thoughts on “Päivän kuva: Naiset Bidenin puolesta!

      1. EI ole, sillä ”PIIKKI-MURHA” kriitikko Kennedyn poika oli Ukrainassa palkkasotilaana. PROPAGANDA tekee tehtävänsä ja VALTAMEDIA suoltaa yksipuolista ja valheellista PASKAA. AMERIKKA on kaukana maailmasta ja maantietoa opetetaan ASETEOLLISUUDEN ”sivutuotteena” menemällä POMMITTAMAAN joku ”vinku-intia” PASKAKSI, jolloin Uudella Mantereella opitaan taas yksi kummallisen niminen ”käpykylä” lisää niin kauan kuin pommeja ja intoa riittää!

  1. Bidenistit ovat 100 % sekaisin.Kaikki idiootit sopivat heille äänestettäviksi. Politiikka on sekopäiden teatteria

  2. Monet naiset äänestävät Joe Bidenia, vaikka tietävät tämän olevan pedofiili, tai juuri siksi. Monilla naisilla on fetissi lasten raiskaamiseen ja mädättämiseen, eikä heitä pitäisi päästää lähellekään lasten kasvattamista. Jokainen näkee nyt mitä tapahtuu, kun naiset päästetään osallistumaan lasten kasvattamiseen.

    1. Nuo ovatkin amerikkalaisia munattomia kimittäjiä. Kelpaavat laulajiksi katoliseen poikakuoroon San Frsnsiscossa. Oikeasti he ovat kuoropoikia. Kuv valehtelee.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*