Marco de Wit 22 huhtikuun, 2023

 

Laittoman Lehden yksi suosikkeja on republikaanien kansanedustaja Marjorie Taylor Greene, joka on ehdottanut lopullista ratkaisua.

 

ASA vs. USA: Kansanedustaja Marjorie Greene vaatii USA:n liittovaltion hajoittamista!

 

 

Greene on tunnettu myös siitä, että jatkuvasti jauhoittaa tekopyhiä demokraatteja ja republikaaneja. Alla yksi esimerkki.

 

Videossa ei ikävä kyllä ole suomenkielistä tekstitystä, mutta ei sitä tarvitakaan. Elekielikin kertoo kaiken, kun yksi hyvesingnaloija selittää olevansa niin hyvä ja puolustavansa kansallista turvallisuutta antisemitismiä ja muita pahiksia vastaan. Sitten Greene siihen tokaisee: Etkös harrastanut seksiä kiinalaisen vakoojan kanssa?

 

 

 

 

Tässä loistava puhe.

 

 

 

 

 

9 thoughts on “Päivän video: Seksivakooja

  1. We need to be ready because China. Communist chinese. China, China, China. We have a problem with China… kenen kanssa sekarotuisilla amerikkalaisilla ja briteillä ei olisi ollut ongelmia? Osaako joku sanoa?

    1. Miksi vihaat juutalaisia? Meidän pitää kaikkien kuolla Venäjää vastaan juutalaisten puolesta. Tämä on Israelin valtion etu! Meidän pitää lähteä sotaan Venäjää vastaan! Juutalaisten puolesta viimeiseen suomalaiseen!

  2. On ne karmeita kimittäjiä nuo amerikkalaiset naispoliitikot, kuten tuo Greene. Äänivalli rikkoo lasin. Tai sitten käkättäjiä kuten Dirty Kamala Harris.

  3. Miksi Laiton Lehti fanittaa valkoisten kansojen ja valkoisen rodun pahimpia vihollisia, sekarotuisia amerikkalaisia ja sekarotuisia brittiläisiä, jotka ovat sairaiden, laiskojen, rikollisten ja täysin moraalittomien orja -ja huumekauppiaiden, terroristien, varkaiden, huijareiden ja murhamiesten jälkeläisiä? Helpossa ympäristössään he sitten pääsivät muiden työllä lisääntymään hallitsemattomasti kuin torakat.

  4. Tämä on KOVA nainen ja ROHKEA kuin naarasleijona. Tätä naista on terrorisoitu ja uhkailtu KOMMUNISTIEN taholta mm. hälyttämällä hänen kotiinsa poliisin RYNNÄKKÖJOUKOT perustoottaman ilmiannon perusteella, että hänen kotonaan on vakava aseellinen väkivaltatilanne. Tuolloin poliisin erikoisjoukot ovat erityisen AGRESSIIVISESSA ja jännittyneessä tilassa niin, että liipasinsormi kuin RASVATTU SALAMA. Tällöin oven avannut vaalea kongressinainen olisi voitu suolata hyvin herkästi illan pimeydessä kun koko poliisin REVEHKA on kurvannut pihaan koirien ja kranaattien kanssa! Edellinen on suosittu USA:ssa ja helposti KUSIPÄIDEN toteutettavissa oleva VENÄLÄINEN RULETTI!!!n

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*