Marco de Wit 22 huhtikuun, 2023

 

 

 

Laiton Lehti on alusta asti sanonut, että Venäjä tulee jyräämään Ukrainan. Siinä vain menee jonkin aikaa, koska amerikkalaiset rakensivat 8 vuoden aikana Ukrainaan ja varsinkin Donbassiin maailman suurimmat ja tehokkaimmat linnoitteet. Ne näkyvät alla sinisellä.

 

 

 

 

Yksi tärkeimmistä Donbassin linnoitekaupungeista on Soledar-Bakhmut, joissa on myös yhdet maailman suurimmat tunnelijärjestelmät. Wagnerit kuitenkin valtasivat Soledarin tammikuussa. Tämän jälkeen he ovat sitten valloittaneet Bakhmutia niin, että nyt ukrainalaisilla on siitä vain 10 % jäljellä.

 

 

 

Tämä peli on siis ihan selvä. Bakhmut tulee kaatumaan hyvin pian. Jopa ukrainalaisetkin tämän myöntävät.

 

Ukrainalaisetkin myöntävät: Bakhmut kaatuu pian!

 

 

Viime päivinä hirttoköysi on entisestään kiristynyt ukrainalaisten asemien ympärille. Viimeisetkin huoltopolut on kohta katkaistu. Ukrainalaiset ovat vetäytymässä viimeiselle kerrostaloalueelle. Se näkyy alla olevassa kartassa neliönä, jota venäläiset tietysti pommittavat massiivisesti.

 

 

 

 

Herääkin kysymys, että mikseivät ukrainalaiset vieläkään vetäydy Bakhmutista. Eihän ole mitään järkeä vetäytyä muutamiin kerrostaloihin ja sitten antaa venäläisten pommittaa ne maan tasalle. Tämähän on selvä itsemurha- eli grillausoperaatio!

 

Miksi ukrainalaiset haluavat tulla grillatuksi? Eivät haluakaan. Nimittäin suurin osa siellä olevista sotilaista ovat etnisesti venäläisiä itä-ukrainalaisia, jotka on sinne PAKOTETTU!

 

 

 

 

Lisäselitys hitaalle vetäytymiselle voi olla myös, että venäläiset näyttävät osuneen keskelle ukrainalaisten rintamapäämajaa. Ainakin niin venäläiset väittävät alla olevassa kartassa.

 

 

 

 

Tässä aika hyvä tiivistelmä, jossa myös selitetään Venäjän murskaavaa tuliylivoimaa kaikessa ja varsinkin tuhansia kiloja painavissa pommeissa.

 

 

 

 

 

12 thoughts on “Wagnerien grillijuhlat Bakhmutissa: Menu ukrainalainen!

 1. Noista linnoituksista tuli mieleen, että missäköhän mahtavat olla töissä ne mahtavat tunnelinporauslaitteet, joilla kanaalin tunneli louhittiin.
  –    On tässä ajassa jo kerennyt niilläkin louhimaan aika pitkän tunnelin,
  –    mutta minne?

  1. Uudella Elon Muskin tekniikalla tunneliporan perästä on suora poistoputki Linnunradan keskellä olevaan mustaan aukkoon. Sinne ne kaikki menee. MITÄ SANO TÄHÄN ANO?

 2. Nyt Bakhmutissa tuoksuu paistetun valenatsin käry! On odotettavissa, että kohta Venäjä alkaa pudottamaan 3000 ja 5000 kilon pommeja ja silloin tulee hyvin hikiset ajat. Venäjä on jo alkanut käyttämään 500 kilon vakuumipommeja Zaporizzian alueella!

  Suvakkien raivo tulee kiihtymään ja sitten onkin loppuromahduksen aika!

 3. Iltakakan Arjataas vauhdissa. Kaikki ongelmat lännen syytä. Mites lönnessä; kaikki toisinajattelijat on Putinin juoni yhteiskunnallisen konsensuksen heikentämiseksi.
  Putin on joka paikassa ja sähkökatkot ovat venäläisten hakkerien syytä. Pata kattilaa soimaa. Lännessäkö ei kehitetä mitään salaliittoteorioita toisinajattelijoista?
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009526193.html

 4. Suomalaiset ovat toisaalta sotahulluja, toisaalta eivät metsästäjä-keräilijöinä ole koskaan kenellekään uskollisia, sekä eivät koskaan näe asioiden yhteyksiä. Suomalaisten mukaan asioita vain tapahtuu, eikä niillä ole asiayhteyttä toisiinsa, sekä Äiti Maa antaa ruokaa ja vettä, jos antaa, sekä raha tulee seinästä, jos on tullakseen. Asioihin ei pysty itse vaikuttamaan. Kaikki asiat vain tapahtuvat itsekseen.

  1. Ano tapatti nyt sen majavan. Kuulemma tulivat liian lähelle. 26,3 kg painoi se mursu.

   Eipä väliä, maapallo on neliskanttinen ja NASA laskee ääniä.

 5. Venäjä joutuu todellakin kortteli korttelilta ja talo talolta valtaamaan asemat Zelenskyn tykinruualta. Pieni mies palatsissaan haluaa mielummin tapattaa sotilaitaan kuin kohdata todellisuutta. Elääkö hän enää tässä maailmassa?

 6. Tämän sodan ”ETIKETIT” ovat SISÄLLISSODASTA, jotka ovat TUHONNEET myös KAIKKI entisaikojen sotien säännöt ja jopa ”hyveet” sekä kunniakoodistot. Ukrainalaisten natsien viha toista slaavilaista kansaa vastaan on MITTAVAMPI kuin jopa WWII:n saksan SS-joukkojen. EDellinen käsittää ainoastaan saksalaiset Hitlerin kansallissosialistiset IDEOLOGIAN läpikäyneet nuoret sotilaat ja komentajat. Edellisistä on erotettava ulkomaiset esin Wiking SS-sotilaat, jotka taistelivat sotarintamilla Werhmactin armeijan tavoin. Kun SOTARIKOSTEN pullonhenki lasketaan irti. Sen jälkeen on enää mahdotonta katkaista koston kierrettä, joka käy vain yhä kiihtyvällä vauhdilla. Kuten muutoin KAIKKI muukin on mennyt maailmassa MORAALIN kannalta alaspäin. Se voi NYT muuttua sodankin lakien osalta yhden sotilaan kannalta yhtä julmaksi ja armottomaksi kuin muslimien tekemät järjettömät raakuudet, jotka ovat silkkaa SADISMIA ja verellä mässäilyä. Tuo lyhytnäköinen koston ilo, muuttuu hetkessä mieluummin KUOLEMAN etsimiseksi ennemmin kuin joutua VIHOLLISEN käsiin kidutettavaksi. SOTA ilman sitäkin on jo aivan tarpeeksi MIELETTÖMYYDEN ja veren näkemisen huippu!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*