Marco de Wit 23 huhtikuun, 2023

 

Heikelä ja Koskelo ovat nykyään yksi kaikista rohkeimpia ellei peräti rohkein Youtube-kanava. Toki eivät kaikesta uskalla puhua, mutta kuitenkin niin paljon, että kanavan sulkeminen taitaa olla aika lähellä!

 

Tekevät myös käteviä minipätkiä videon tärkeimmistä paloista.

 

 

 

 

Tässä koko ohjelma, joka sekin on vain 23 minuuttia pitkä!

 

 

 

11 thoughts on “Lapsilta kielletyt drag queen -lapset | Heikelä & Koskelo 23 minuuttia

  1. Tällaiset lyhyet pätkät ja ohjelmat ovat myös juuri sopivia kun halutaan tietoa mahdollisimman isolle massalle ja halutaan herättää kansalaisia. Nykyihmiset eivät vain useimmiten jaksa jotain monen tunnin luentoa.

    1. Sitten ollaan kyllä melkoisen pihalla asioista jos Pekka Toveria ylistetään, vai onko tullut jostain ohjeet että pitää ylistää?

  2. Koskelo puhuu aika ajoin kauniisti klassisen liberalismin ja vapaiden markkinoiden puolesta, mutta pilaa lähes kaiken intoilemalla bankstereiden törkyluomuksesta eli NATO:sta.

  3. Transhumanismi. Ei ole sukupuolia ei ole ikää. Kone ja ihminen yhdistetään. Kone valvoo ihmisiä.

    Ilmestyskirjassa puhutaan Pedosta Mikä se on? Ylivoimainen ihmiseen verrattuna. Se on kaikkialla ja valvoo ja tietää kaikesta ja kaikista kaiken, väsymättä 24/7. Missään ei pääse sitä pakoon. Se on ihmisen keksintö. Sillä on yksi HEIKKO KOHTA. Se tarvitsee jumalattomasti koko ajan enemmän SÄHKÖÄ. Se tarvitsee tiedonsiirtokapasiteettiä, muistia tallennustilaa, älypuhelimia, kameroita, laskentatehoa, robotteja. Ja tahdottomia ORJIA siihen uskomaan ja sitä palvelemaan. Vielä vähän aikaa se tarvitsee ihmistä, mutta kun se tulee riippumattomaksi, se tappaa osan ihmisistä. Sillä on vaihtoehdot; tappaa ne tai tehdä niistä orjia.

  4. Marco ei ilmeisesti tiedosta tiedustelupalvelujen muodostavan myös Suomeen sionistisia neokonservatiiviliikkeitä ja ryhmiä, sekä pakottavan ihmiset valitsemaan äärisuvakismin ja neokonservatiivien väliltä, vaikka molempien takana on täysin sama rahaeliitti.

  5. Tulee kiusaantunut myötähäpeinen olo kun kuuntelee noita väsyneellä ja pehmoilevalla läpällä jaarittelevia pehmomiehiä. Ihan oikeasti. Nämä ovat niitä samanlaisia kuin amerikkalaiset neokonnien rahottamat valtavirran kevytsoraäänet jotka usein ovat itse homoja, sionisteja (muslimeja saa ja pitää aina demonisoida), republikaaneja (oligarkit ohjaa taustalla, he ja järjestelmä on tabu) ja muuta skeidataustaa. Heittävät mausteeksi päälle vähän muka miehisyyttä ja nokkeluutta. Miksi LL mainostaa tällaista laadutonta Hegelin hallitun dialektiikan roskan tuottajaa? Miksi? Onko se oikeasti sen arvoista että sitoo ihmisten huomion aina vesitettyyn ja loppujenlopuksi järjestelmää tukevaan lässytykseen? Oli siinä tietenkin ne aiheiden ytimet mutta siinä oli yli 20 minuuttia laadutonta täytettä. Mut hei, pääsiväthän trendaaviin!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*