10 thoughts on “Mustaa kahvia -sarjakuva

 1. Misdä Suomen afrikkalaiset? Suomen passi ja kansalaisuus ei tee kenestäkään ”suomalaista”? En ole suomalainen, vaikka on Suomen passi, siis EU-passi. Suomihan siinä ei näy enää millään tavalla.

  Suomalaisuus on vanhentunut käsite. Tuo pitäisi hajottaa ja tuoda esille heimoidentiteetti. Itäsuomalaisuus, länsisuomalaisuus, lappilaiuus, suomenruotsalaisuus, romanit. Nuo alakäsitteet kertovat enemmän kuin ”suomalaisuus”. Muutama sata vuotta sitten pohjalaiset olivat erillinen ryhmä ja etelästä tulleita he nimittivät ”suomalaisiksi”. Eiköhän varsinaissuomalaiset ole suomalaisia ja muut heimot omia porukoitaan.

  1. Queersuomalaiset, transsuomalaiset, muunsukupuolisuus, natolaisuus, roadmanit – onhan tässä maassa vaikka mitä,

  1. Notta perkele, käännä ite;

   https://cs10.pikabu.ru/post_img/2020/10/09/3/1602209763128763570.png

   Ja yephoro, Bidee ei oo juissi!

   Hän on puhunut julkisesti perheensä juutalaisista juurista ja kunnioituksestaan juutalaisyhteisöä kohtaan.

   Bidenin myöhäinen poika Beau meni naimisiin juutalaisen naisen, Hallie Oliveren, kanssa ja perhe on omaksunut juutalaisia perinteitä, kuten Hanukka-kynttilöiden sytyttämisen ja Pesach-aterialle osallistumisen. Biden on myös puhunut siitä, miten hänen lapsuuden naapurustossaan Scrantonissa, Pennsylvaniassa oli merkittävä juutalaisyhteisö ja miten hän sai vaikutteita juutalaisilta ystäviltä ja naapureilta…Ja rumppikaa ei oo, iha oikeesti hei.

 2. Ns. ”PIMEÄN KESKIAJAN” aikanakin Katollisen kirkon inkvisiition vallitessakin ol.i VÄLJEMPI ilmapiiri kuin nyt. Muistan kun vasemmstolaiset kohkasivat ennen kunka uskonto on ahdasmelistä ja aiheuttaa henkisiä kärsimyksiä. Mielestäni KULTTUURIMARXISMI ”on ahdasta kuin paarman pimppi”!!!

  1. Juurikin ”älykkäinä” esiintyvät ovat pahimpia vihollisiamme, joista on aina lähtenyt kaikki mätä ja pahuus. Juurikin ”älykkäät” alkoivat ajamaan ateismia, feminismiä, sodomiaa jne. ja alkoivat tuputtamaan niitä meidän tavallisen oikean kansan keskuuteen. Se oli myös keskiluokka, joka vaatii noitavainoja, eivät ”älykkäät”! Hehän ovat aina olleet itse noitia.

 3. https://youtu.be/XOD9s817T-4

  Naton älykkäät ja vahvat brittiläiset neekerisotilaat harjoittelivat Ranskassa. Neekerit ovat tulevaisuus ja valkoiset suomalaiset huorat tietävät tämän, jonka vuoksi he nussivat älykkäitä ja vahvoja neekereitä saadakseen näiden lapsia. Kyllä nainen ymmärtää hyvän perimän päälle!

 4. Marcokin slkaa pikku hiljaa huomaamaan, etteivät amerikkalaiset ja brittiläiset oikeasti osaa, eivätkä ole koskaan osanneet yhtään mitään. He ovat pelkkiä hyväksikäyttäjiä, varkaita ja loisia. Sanoohan se heidän historiansakin, he ovat orja -ja huumekauppiaiden, varkaiden, huijareiden, murhamiesten, raiskaajien ja terroristien jälkeläisiä. Iso-Britannia ja Yhdysvallat ovat vain laajentunut määrä heidän jälkeläisiään, kuten myös Australia ja Uusi-Seelanti.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*