Marco de Wit 24 huhtikuun, 2023

 

Evoluutiopsykologia selittää miksi miehet ja naiset ovat hyvin erilaisia. Miehet ovat kehittyneet rakentamaan, taistelemaan ja metsästämään, joten he ovat kehittyneet ymmärtämään paremmin matematiikkaa ja luonnontieteitä. Naiset puolestaan ovat kehittyneet keräilemään ja hoitamaan lapsia, joten he ovat kehittyneet ymmärtämään paremmin kielitieteitä ja psykologiaa.

 

Monet luonnontieteellisesti lahjakkaat miehet eivät tajua kuinka naisia ei kiinnosta monimutkaiset teoriat, vaan tunteet. Tässä hyvä esimerkki siitä miten joku yrittää tehdä vaikutuksen naiseen monimutkaisilla teorioilla. Voi olla feikkikin video, mutta kuvaa kyllä ihan oikeaa ongelmaa.

 

 

 

14 thoughts on “Päivän video: Teoriat ja naiset

 1. Ongelma tuossa on se kun nainen tuntee itsensä heikommaksi kilpailuasetelmaan js mies ei ymmärrä tunteita js jyrää faktoilla naisen. Ei noin. Tuolla rautakangen pätkällä ei ole tunneälyä.

 2. Toimii toisiin mutta ei kaikkiin. Toiset oikeasti viehättyvät älystä ja tiedosta. Toiset lihaksista tai vallasta.

 3. Suuri osa valkoisista naisista ja hyvin suuri osa valkoisista suomalaisista naisista on pelkkiä arvottomia huoria.

 4. Todennäköisesti mies trollasi naisen showta (onlyfans?).

  Oli kyllä loistava veto mieheltä ja bimbo nainenkin pysyi hyvin rooli-improilussaan.

 5. Vaikuttaa ERITTÄIN aidolta, sillä on kyllä BIMBOISEMPIAKIN nähty, mutta tämä täyttää ehdot. En kuitenkaan dissaa nuorta naista, sillä TIEDE ja TEKNIIKKA eivät ole luontaisia naisten aloja, mikä on KARKEA yleistys, sillä POIKKEUKSIAKIN on monia. Jopa Yhdysvaltoihin Saksan miehittämästä Itävallasta paennut kaunis naisnäytteliä oli huippu älykäs. Ollessaan itävaltalaisen tiédemiehen kodissa palvelijana. Hän kuuli ja näki tiedemiehen keskustelut kollegansa kanssa ja näki atomitiedettä koskevia papereita työnsä aikana ilman sen kummempaa LURKKIMISTA. Kun hän lähti Itävallasta USA:aan hän itse kaavoja ymmärtäen ja tarkan muistinsa avulla väliiti näitä tietoja sikäläisille tiedeyhteisöiulle, jotka pian alkoivat kehittelemään atomipommia. NAINEN on nainen ja mies on mies ja HE täydentävät toisiaan niin kuin on tarkoitettu, mutta sitähän EI voida hyväksyä, koska KOMMUNISMI ja HAJOITUS sekä yhteiskunnallinen KAAOS ovat valtatekijöitä, joilla samoin kuten sodallakin ovat POLIITTISET PÄÄMÄÄRÄT. Ja TYHMÄT lampaat eivät näe pelin läpi vaan etsivät itse sen HIRTTONARUN johon heidät hirtetään!!! Jokainen ihmnen on yhtä ARVOKAS ja ns. bimbo ansaisee ihmisen kohtelun silloinkin tiettyyn rajaan asti kun tämä ”omaa itseään” on ulalla siitä kuinka toista ihµistä kohdellaan. Varsinkin miehenä tämä täytyy muistaa olkoot ritarillisuus niin kuopattuna kuin onkin.

 6. Naisille kaikki tulee ilmaiseksi. Mitään ei tarvitse tehdä itse. Tämän takia useimmat naiset ovat helposti ylimielisiä, röyhkeitä ja etuoikeutettuja, koska heidän ei ole koskaan tarvinnut tehdä yhtään mitään ja heillä ei ole samanlaista pakkoa tulla naiseksi, kuin miehillä on pakko tulla oikeaksi mieheksi. Naiset tulevat vain valmiiseen pöytään ja kaikki on tehty heille valmiiksi.

 7. https://youtube.com/shorts/J27sob4rju4

  Sori nyt vain Marco, mutta autistiset japanilaiset tulevat olemaan olemassa seuraavat 10.000 vuotta, mutta suomalaiset on hävitetty 50 vuodessa. Samoin negatiivisesti eugenistiset ukrainalaiset ja venäläiset tulevat olemaan ukrainalaisia ja venäläisiä vielä hamaan tulevaisuuteen. Historia on näyttänyt, että negatiivinen eugeniikka laillisin keinoin on oikea tie ja kaikki muu on pelkkää höpöhöpöä. Syy miksi toiset voittivat aikoinaan muita ryhmiä oli juuri negatiivinen eugeniikka laillisin keinoin, joka oli ylivoimaista. Nyt kun ihmiset ovat unohtaneet tämän, tässä ollaan ja suomalaisista ja valkoisista ei ole pian mitään jäljellä. Samoin luottaminen ”älykkäinä” esiintyviin ja ”älykkäiksi” kutsuttuihin on tuhon tie. Älä koskaan luota heihin.

 8. https://youtube.com/shorts/yTLwAYkURpg

  Mikään ei riitä enää naisille. Kirjaimellisesti mikään. Valkoisista naisista on tullut huoria, jotka voivat maata kymmenien ja satojen miesten kanssa ympäri maapalloa ja mikään ei enää riitä. He eivät halua sitoutua ja hoivata lapsia, sillä aina voi maata rahasta lukemattomien miesten kanssa, sekä komeiden gigoloiden kanssa. Nykyään on täysin normaalia, että valkoinen huora on maannut jo vähintään kymmenien, satojenkin miesten kanssa. He ovat täysin pilalle.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*