Marco de Wit 24 huhtikuun, 2023

 

Simo Ruoho on varmaan Suomen pätevin opettaja. Siis ilmastoasioita opettaessaan. Alla olevassa videossa tästä taas loistava esimerkki.

 

Toisaalta on kuitenkin surullista, että Ruoho ei näytä uskaltaneen tutkia evoluutiopsykologiaa. Eli esimerkiksi eri ryhmien ÄO-tuloksia ja erilaisia psyykkisiä piirteitä. Niinpä hän voittaa faktoissa, mutta häviää niiden esittämisessä.

 

Tämä sama ongelma nähtiin Vapauden Liiton vaalikampanjassa. Tiihonen ja Ruoho osaavat loistavasti ladella faktaa ja tyrmätä ilmastopsykoosin. Samalla heilllä ei ole kuitenkaan pelisilmää kunnon vaalikampanjan tekemiseksi.

 

Onko Vapauden Liiton hallitus persukriitikkojen, persuilijoiden vai persumyyrien hallussa? Osa I.

 

 

Mitä siis tästä opimme? Yksinkertaista: Älä koskaan jätä markkinointia ja varsinkaan vaalistrategiaa ja vaalikampanjaa insinööriluonteiden johdettavaksi!

 

Tämä sama pelisilmän puute riivaa myös Ruohon esitelmiä.

 

 

 

 

Mutta mistä tämä poliittisen pelisilmän ja markkinointikyvyn puuttuminen voi johtua? Yksinkertaista. Ihmisen aivojen kapasiteetti on rajallinen. Jos olet lahjakas luonnontieteissä, niin taatusti olet lahjaton ihmistieteissä. Suomessa tämä on hyvin yleistä, koska suomalaisilla on pohjoisten metsästäjä-keräilijöiden geneettinen tausta eli suomalaiset ovat kehittyneet ymmärtämään, voittamaan ja manipuloimaan luontoa eikä ihmisiä. Tämän takia suomalaiset ovat hyviä laskemaan, rakentamaan ja remppaamaan, mutta paljon taitamattomampia politiikassa. Ei ihme, että poliittisesti suomalaiset ovat varmaan maailman helpoiten huijattavin ja valtiouskovaisin sopulikansa.

 

Evoluutiopsykologia. Osa XV. Lukija: Suomalaisten perverssi harha: Valtiouskovaisuus

 

 

Laiton Lehti suositteleekin Ruoholle tutustumista evoluutiopsykologiaan. Ei riitä, että olet oikeassa. Sinun pitää myös saada muut tajuamaan, että olet oikeassa!

 

 

 

 

 

10 thoughts on “Simo Ruoho murskasi jälleen ilmastopsykoosista kärsivien harhat!

 1. Olisipa Simo Ruoho kommentoinut ihan kohta tulevaa asuntohen pakkoremontointia, joka maksaa kymmeniä tuhansia per nuppi. Suomella kuulemma olisi mahdollisuus soveltaa uutta EU-lakia vähän kevyemmin. Satua ja tarinaa taas. Kun tunnetaan virkamiesten into soveltaa kaikkia EU-säädöksiä maksimaalisen ankarasti kansalaisi kohtaan NIIN TULEE TAPAHTUMAAN. Eli tilatkaa palokunta polttamaan talonne tilaustyönä. Ulkona ei suomalainen saa sytyttää avotulta ja oman talon polttaminen on sinänsä rikos ja lisäksi vakuutuspetos. Ehkä syntyy uusi pimeiden tuhopolttojen pimeä ammattikunta.

  Tilataan Elon Musk Suomen presidentiksi. Potkut tulee sitten 80 % virkamiehistä eli 560 000 saa kenkää Annetaan irtisanomislahjaksi Nokian kumisaappaat js Nato-maiharit. Jalkaräteiksi leikataan prideliput. Kelpaa kävellä sitten ja tietä kyllä riittää.

 2. Pakkoremontoinnit valtuutetaan suorittamaan ulkomainen yhtiö, joka on antanut hyvän vaalirahoituksen kepulle. Mutta Suomessa ei ole korruptiota, se on yritysten antamaa vaalitukea. Puolueet ja niiden järjestöt saavat puoluetukea JA lisäksi tuet yrityksiltä, joka ohjaa lainkäyttöön. Mitä väliä, kansa maksaa, kun sillä ei ole pakopaikkaa.

  1. Seuraava vaihe on vankibisnes. Kantasuomalaiset talonpolttajat ja toisinajattelijat leimataan liberaalin länsimaisen demokratian vastustajiksi ja kehityksen jarruiksi. Huippuvartioitujen digivankiloiden vankilaprojektia lähtee vetämään kokoomus ulkomaisten sijoittajien kannustamina. Mulipääuusnatsit palkataan vartijoiksi. Rahoituksen se tulee saamaan suoraan Sorokselta ja muilta ääliörikkailta wokettajien rahoittajilta.

   Kuvio on täydellinen. Kantasuomalaiset vankiloihin vangeiksi ja matuja tilalle. Ja kansa maksaa, mutta kun rahat loppuu, otetaan lisää velkaa. Se on helppoa, kun ei ole mitään kansalaisaktiivisuutta. Näin ne kommunistit onnistuvat omaisuuden nollaamisessa. Milloin heräätte, tontut?

   1. tai sitten entiset vangit voi perustaa ikioman yhteisön ilman valtion vartijoita,joka heebolle oma viljelypalsta,yhteisösauna ja yhteisön omat säännöt,paikan nimikin voisi olla avovankila että on helpompi sopeutua ja diivailijat ymmärtää pysyä poissa.

 3. Ilmasto, korona, transut, Ukraina, NATO, Luvattu Maa Lähi-Idässä, ohjelmoitava keskuspankkiraha, litteä maa. Elämme hullujenhuoneessa.

 4. Onko joku jo huomannut, että maapsllolta lopuukohta HAPPI? Jokin sika sitten sitä oli 30% ilmasta, nyt enää 21% ja kaupungeissa ja aavikoilla vielä vähemmän. Miksi? Hiilidioksidi ei pääse enää kiertämään vihreän siirtymän vuoksi, kasvit eivät voi yhteyttää eikä happea synny enää. HAPPIKATO. Koko luomakunta alkaa olla heikossa hapessa.

  HAPPIKATO ON VAKAVA UHKA KAIKEN ELOLLISEN TULEVAISUUDELLE MAAPALLOLLA.

  1. Milloinka ja minkä lähteen mukaan happea oli 30% ?
   Otavan Iso Tietosanakirja vuoelta 1933 sanoo että happea on 20,99%.

 5. ILMSTONMUUTOS on globalistien LITTEÄ MAA, joka EIB ole salaliittoteoria vaan VALEHDELTU totuus. Kun tiedettä EI saa kyseinalaistaa. Se on politiikkaa. Kun politiikkaa EI saa arvostella. Se on TOTALITÄRISMIÄ!!! Lasten PELOTTELU on rikos, josta on vedettävä väh. päiväsakkoa. Tänään lapset SEKSUALISOIDAAN ja käytetään poliittisen pedofiliaan tavalla, jossa nuorille aiheutetaan henkistä ahdistusta ja luodaan pelkotiloja.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*