Marco de Wit 25 huhtikuun, 2023

 

 

Laiton Lehti perustettiin alunperin vaalilehdeksi, jonka tehtävänä oli toisaalta paljastaa polpon rikoksia ja toisaalta valoppositio persujen takinkääntöjä. Viime vuosina sekä viranomaisrikollisuus että persujen takinkäännöt ovat muuttuneet niin avoimiksi ja ilmiselvän absurdeiksi, että ne on halutessaan helppo huomata ilman vaihtoehtomedian apuakin. Niinpä puoli vuotta sitten Laiton Lehti ilmoitti olevansa lopettamassa toimintaansa.

 

Laiton Lehti lopettamassa. Pelastus löytynyt: Rahakone + sionistit vs. kansannousu tai sekessio!

 

 

Lukijoilta tuli kuitenkin paljon palautetta ja pyyntöjä, että Laiton Lehti jatkaisi ainakin eduskuntavaaleihin asti. Näin on nyt tehty ja julkaistu useampi juttu siitä mikä vapaus- ja aitokansallismielisten vaalikampanjassa meni taas pieleen. Tosin valoa on tunnelin päässä, koska nyt kaikki alkavat myöntämään vaaliliittojen, täysien ehdokaslistojen, vaalilehden, mediapaketin ja gallup-näkyvyyden välttämättömyyden.

 

Ossi Tiihosen Vapauden Liiton johdolla koko vapaus- ja kansallismielinen kenttä on vihdoin kokoontumassa yhdeksi voimaksi, jolla on vaaleissa realistinen mahdollisuus nousta eduskuntaan ja sen jälkeen luoda nopeasti suurpuolue varsinkin pankkikriisin ja laman vähitellen syventyessä. Näin vaalilehdeksi perustettu Laiton Lehti on saavuttanut myös vaalistrategisen päämääränsä.

 

Laiton Lehti alkaa nyt siis lopettelemaan juttujen julkaisua ainakin kevään ja kesän ajaksi. Tilanteesta riippuen saatamme silloin tällöin julkaista analyysijuttuja varsinkin, jos ne on myös julkaistu Unz.comissa. Laiton Lehti on erityisen ylpeä siellä julkaistuista jutuistamme, koska ne pureutuvat geopolitiikan ja sotien juurisyihin.

 

Unz.com julkaisi pääsivullaan Laittoman Lehden World War Jew? -jutun! Joutui heti hyökkäyksen kohteeksi?

 

 

Kansainvälisen julkisuuden lisäksi Laittoman Lehden jutut saivat myös Suomessa lojaalin lukijakunnan. Käytännössä todistettiin jälleen se evoluutiopsykologiselta lailta vaikuttava fakta, että noin yksi prosentti suomalaisista on kiinnostunut seuraamaan vaihtoehtomediaa. Prosentuaalisesti pieni määrä, mutta toisaalta 50 000 ihmisen joukosta varmasti löytyy tulevia Suomen pelastajia. Tämä nähtiin jo viime vaaleissa, kun Vapauden Liiton johtama vaaliliitto sai peräti 34 000 ääntä. Siitä on hyvä ponnistaa!

 

Supo ja valeoppositio persut onnessaan: Laittoman Lehden lukijamäärät jämähtäneet!

 

 

Suurkiitos kaikille lukijoillemme ja kommentoijillemme. Teidän tukenne ja kannustuksenne sai Laittoman Lehden toimimaan peräti kaksien eduskuntavaalien yli. Paljon opittiin vihollisen heikoista kohdista. Suuri lama on tulossa ja lopullinen taistelu on vasta alkamassa. Varaudutaan siihen ja sota voidaan vielä voittaa!

 

 

 

 

 

 

 

 

70 thoughts on “Laiton Lehti lopettelemassa. Julkaisutahti harvenee!

 1. On harmillista, että LL loppuu. Erityisesti geopolitiikan puolella olisi huutava tarve saada yleisön näkyville USA:n, USrealin ja länsikoalition hegemoniaa haastavaa tietoa. Suomessa tällaisen jakamisesta saa tietenkin putinistin maineen ja julkaisija saa Natolla terästetyn turvallisuuskoneiston sekä aivopestyjen kansalaistrollien lauman kimppuunsa. On hyvin ymmärrettävää, että aito oppositiotoiminta ei tunnu palkitsevalta tällaisessa ympäristössä. Tietenkin myös itse opposition oma hajaannus ja sekoilu turhauttaa. Viimeisin hullutus on lättymaan nostaminen asiaksi, jolla aito oppositio voi muka vahvistaa itseään. Tällainen väsyttää ja turhauttaa. Toivottavasti kuulemme Marcosta myös jatkossa.

   1. Tilanne varmasti rauhoittuu, koska nyt Suomi on nyt liittynyt kaikkiin mahdollisiin USA:n määräysvallassa oleviin kansainvälisiin järjestöihin. Oma-alotteisesti niistä ei lähdetä pois eikä kansalaisten mielipiteitä näissä kuunnella. Nämä järjestöt kertovat sinullekin rakas Aku ankka, mitä mieltä sinun tulee asioista olla. Aitoon opposition jäävät enää vain uusnatsit, kaikki muut on jo hiljennetty tai aivopesty dosiileiksi.

    1. Kaikki sopimukset on talletettu Åentagonin kassakaappiin. Myös Oy Suomi Ab:n osakekirjat.

     Jep jep. Sauli on tehnyt tehtävänsä, Sauli saa kohta mennä

 2. Oho, olen shokissa 😱

  Laiton Lehti on tarjonnut sitä rehellisintä ja tärkeintä journalistiikkaa Suomessa. Suurkiitokset kaikesta mitä olette tehneet ja julkaisseet. Tuon viimeisen kappaleen sanoma on jotain joka kaikkien tulisi lukea useampaan kertaan ja myös ymmärtää sen sisältö… koska se on totta.

  Kiitos Marco ja kiitos myös kaikille muille Laittoman Lehden tekoon osallistuneille.

  1. Äänestitkö Ossi Tiihosta? Ossi on ihan samanlainen ”holokausti”-uskovainen kuin kaikki muutkin poliitikot ja poliitikon urasta haaveilevat.

 3. Kiitos LL ja MDW. Ei jää enää montaa lehteä vaihtoehdoksi jota lukea aamupalan/lounaan yhteydessä. Olen joskus miettinyt että jos joku kykenisi viemään kaikki vaihtoehtomediat saman katon alle ja niin että eri mediat olisi ikäänkuin vain toimittajia suuremmassa konsernissa. Esimerkiksi osakasomistajina. Näin voisi olla helpompi houkutella myös mainostuloja. Pieni printti lehdykkä olisi myös kiva jaettavaksi vaikka juna-asemilla yms missä on paljon ihmisiä. Tämä jääköön kuitenkin utopistiseksi haaveeksi.

  Kiitos

  1. Loistava idea. Ehkä vielä onnistuu. Kaikenlaisia tosi suuria projekteja on käynnissä. Pieniä flaierilehtisiäkin on varmaan vielä tulossa. Itse asiassa niihän Laiton Lehti alkoi, mutta poliisi välittömästi takavarikoi ne. Asia on edelleen tuomioistuimen käsiteltävänä, mutta tähän mennessä ollaan voitettu. Polpo tietää, että vaikka se takavarikoi lainvastaisesti, niin asian selvittämisessä menee vuosia.

   1. Zeppeliinin kylkeen voisi laittaa ison näytön ja kaiuttimen. Sillä saavuttaisi suuret yleisöt. Voisi myös tiputella lentolehtisiä. Piraattiradio- tai TV-kanava?

   2. Älkää sitte tuota anarkisti anonymous-naamaria laittako enää, sitä virhettä tehkö, symbolisoi räppirötöstelyä, jengejä, paikkojen hajoittamisia ja terrorisointi iskuja hakkeroinnin kautta. Ilkivaltanaamio!

 4. Jos ei kansantuomioistuin käynnisty kohta, niin Laittoman Lehden jälkeen vaihtomedia jää todella mädäksi ja tylsäksi. Amerikkalaisten ja brittiläisten vihollistemme tuotoksetkin pitää lopulta puskea terveen sivilisaation ulkopuolelle.

 5. Kiitos tästä kaikesta. Olisi hyvä että kentän vahtikoiran ja idän ja lännen välisen sodan raportoijan rooli täällä säilyisi jotenkin myös tulevaisuudessa kun sille on paikkansa ollut.

 6. Kiitos Laiton Lehti! Toivon tidelka että TOTUUKSIA paljastavat uutiset eivät kokonaan lopu -yhdestäkään Suomen ns.”vaihtoehtomediasta” ei ole täyttämään niitä saappaita joissa Laiton Lehti on seisonut. Työ Suomen ja Suomalaisuuden pelastemiseksi jatkuu eikä se onnistu muutoin kuin paljastamalla tilanteet ja tapahtumat niiden koko karmeudessaan. Mitään siloteltua lässytystä emme kaipaa vaan suomalaisten on kuultava Sensuroimaton Totuus niistäkin asioista mistä niitä ei haluttaisi kuulla.

  1. Parempaa on partisaani ja muut, ei teidänlaisia salaliittoryssiä, no MVceessä kyllä ryssää nuollaan ja pahaa juutalaisliioitteluakin.

 7. Sipilä sanoi vuosia sitten pääministerinä ollessaan että populismin aika on ohi 2025 mennessä. Näin ne kaikki rotat jättää laivan samalla kun tahti kohti tuhoa kiihtyy.

 8. LL:n poistuminen jättää liian ison aukon vaihtoehtomedian kenttään. Kunnon korvaavaa ei ole. Kai yleisteoria sentään jää johonkin kirjalliseen muotoon?

  1. Vahinko. Ajastin oli laitettu väärin ja se julkaisi keskeneräisiä varastojuttuja. Niitä aina kirjoiteltiin varastoon puolivalmiiksi ja sitten jotkin vain kirjoitettiin valmiiksi julkaistavaksi. Tällöinen systeemi helpotti juttujen julkaisua eli aina oli helppo nopeasti saada 1-2 syväjuttua joka päivälle.

 9. Kiitos Laiton Lehti! Tämä media on nerokas, analyyttinen ja ennen kaikkea antisuvakki! Onnea myös tuleviin seikkailuihin! Ehkäpä myöhemmin olisi aika Laittomille Uutisille?!!

  Mutta mitä tekee aku? Onko tässä aku, joka on viimein lähtenyt valenatsien valtakuntaan taistelemaan suvakismin puolesta?!! https://t.me/the_Right_People/16843

  1. Hetkinenkin heräsi pöydän päästä ja jatkaa bannien jälkeen viimeisiä viestejään. Fight for you right the partyyy!!!! Olen vain keskustan ja monipuolisuuden kannattaja. Ihan uutta ihanuutta kuin teidän salaiset kansiot mielipahoine rasismuksineen on monipuolisuus kuin monopäisyys. Ahh iiihhana monipuolisuus kuten jo ruoassakin, syö monipuolisesti, on kulttuurikirjo muutakin kuin lapinlahden pirjo. Mielisairaat, toivon teille kaikkea parannusta, jotta olette tuleva hyvänä olemaan kansallemme ja maailmalle, edistäen hyvää aatosta ilman paatosta turhaa joka sielujanne murhaa..

   1. Kepu oli hallituksessa vain saadakseen maakuntahallinnon. Herranvirkoja puoluepudokkaille. Nythän niitä jo tarvitaan, kun kolmasosa edustajista tippui.

  2. Laitoitko vahingossa oman kuvasi? Ei tätä lehteä jää muuten kaipaamaan kuin sen sisältämän komediallisen sisällön vuoksi, jonka kirjoitelmissa ei ollut edes siteeksi totuutta, vain kaiken karviaisia venäjää myötäileviä juttuja. Hetkisen herjoja jää myös kaipaamaan, niissä on ollut tahatonta huumoria, joskin mautonta pöydänpää esinahka huumoria. Ja mitä neroutta on kopioida amerikkalaisia valkoisen ylivallan manifestoja. Olisi de wit ollut edes omaperäinen mutta ei.

 10. Laiton Lehteä on kyllä mielenkiintoista lukea.
  1-2 juttua päivittäin vaatii paljon aikaa.
  Hyvää jatkoa LL:lle.

 11. No johan yllätti!
  Me lukijat kuitenkin toivomme jonkinlaista jatkoa.
  Voisiko olla viikko- tai kuukausijulkaisu?
  Tsemppiä kaikin puolin ja kiitokset!

  1. Jos olisi jotain tiettyjä määriteltyjä päiviä jolloin kannattaisi tarkistaa sivut kuten perjantait ja joku kuukauden päivä niin se helpottaisi lukijoita löytämään jutut tuoreeltaan.

 12. Kiitos monista hyvistä jutuista. Varsinkin valeoppositio Persuista ja Ukrainan sodasta on Laittomasta Lehdestä saanut paljon luotettavampaa infoa kuin valtamediasta, sekä jutut rahaeliitin vallasta ja lonkeroista on olleet hyvin mielenkiintoisia. Toivottavasti Laiton Lehti silloin tällöin jotain juttuja julkaisee, vaikka päivittäinen uutisointi loppuisikin vähäksi aikaa.

   1. Lue vaan niitä Ylen ”kolumnistien” salaliittopläjäyksiä. Rysky Riiheläinen… Kansallismielinen kirjoittaa paremmin kolmen promillen kännissäkin kuin tuo sohvaan takertuja selvänä.

  1. juu .. ei enää niin päivän uutinen:
   https://positv.fi/videot/tuhottiinkonatonkomentokeskusukrainassa/
   Siltä näyttää ettei tälläistä kerrota valtamedian valehtelijoiden toimesta??
   vaihtoehtomedialle tarvitaan päteviä journalisteja …aiheet eivät kuitenkaan lopu..
   Ns valtamediasta luetaan ensin valheet ja sitten etsitään totuus muualta.
   Nuo nato-uutiset ovat ihan silkkaa sitä itteään.. miten alas Suomenkin armeijan virallinen kanta voi vaipua..

   Nato itsekin myöntää olevansa Ukrainassa. Tuo Puolan tilanne todeeeella mielenkiintoinen, onko esim. Ukrainan aseet, asetehtaat, polttoainevarastot ja suuri osa Ukrainan joukkoja Puolan puolella?? Kun jenkit lähti Afganistanista niin heillä oli jo silloin mielessä tämä uusi sota.(Nato-proxy vs Venäjä) Hehän siirsivät kalustoa ja miehistöä jo hyvissä ajoin Puolaan. Uskaltaisiko kukaan lennättää droonia Puolan ja Ukrainan rajan tuntumassa, jonne tuskin edes pääsee…? kuuma matkavinkki… Holokaustista toiseeen helv.. Siellähän on lähellä keskitysleirejä..

   @NATOinUkraine :
   NEW – NATO Allies have delivered +1,500 armoured vehicles & 230 tanks to #Ukraine. “We have trained and equipped more than 9 new Ukrainian armoured brigades,” says @jensstoltenberg
   Tämä sota olisi pitänyt saada poikki jo aikoja sitten. Se nimittäin laajetessaan, laajenee melkoisella varmuudella Suomea koskettavaksi, heti seuraavassa eskalaatiossa. Joten Natolla on nyt yksi puskurivaltio lisäääää…

   Preparations for #Anakonda 2023 exercise and movement of troops are in full swing in Poland. 13.000 Polish 🇵🇱 soldiers together with Allies and partners will be testing their readiness and interoperability on the eastern flank of NATO
   Nato on juu rauhan projekti.. sotaharjoituksia ylläpidetään tiheään tahtiin joilla härnätään Venäjää..

   Ukrainasta tulee tänä vuonna(Suomi on itse päättänyt ottaa) ainakin 20 tuhatta uutta pakolaista. Tämä on ilmeisesti sovittu jo edellisen hallituksen toimesta.

   Persut eivät näitä laske pakolaisiksi, vaan heille sopii hyvin. Maanviljelijän tukija Saarikko on tietysti ollut kokoomuksen ja kepun asialla, kun tiloille tarvitaan kausiapua ja kokoomus haluaa tuhota Ay-liikkeen. Nyt kun Venäjän Fortumkin näyttää jäävän venäläisille,alkaa tappio vaikuttamaan vääjäämättömältä, takkiin tulee rahallisesti jo yli sata miljardia,, tuskin näiden nato-taulapäiden takia kannattaa sotaan lähteä., nyt olisi aika muuttaa Suomesta pois, jos haluaa varmistaa ettei tarvitse rintamalle lähteä.. Enää ei voisi pahemmin maan asioita sotkea, sota vaan puuttuu enää… ja jokainen päivä voi olla se viimeinen ennen sotaa…
   Nato – the hope of the free world:
   https://www.nato.int/cps/en/natohq/declassified_213269.htm
   Taikaseinästä nauttivien virkamiesten unelmatyöpaikka. Kyllä Niinistöllä on rahaa lähettää jonnin joutuvia virkamiehiä humpuuki-virkoihin. aasitkin nauravat Natolle ja noille virkamiehille… saksalaisista kermaperseistä 11 prosenttia taistelisi sodassa Saksan puolesta. Suomessa luku lienee 80 pinnan luokkaa (Suomen puolesta) hyvin ovat armeijan disinformaatikot osanneet kansaa aivopestä valtamedian valheilla. Tuo luku kertoo samalla miten huonossa jamassa Suomen teollisuus on(mikä teollisuus?) eihän sitä juuri enää ole. Vaalikeskustelukin pyöri leikkausten, velan ja terveydenhuollon ympärillä. Miksi? Siksi kun ei ole teollisuutta, joka velan tappaisi. Kuka muistaa enää Suomen vaate-ja elektroniikkateollisuutta. oli myös rakennusfirmoja melkoinen kasa. Nyt kokoomuskin keskittyy enää sairaanhoidon, ylen ja veikkauksen yksityistämiseen. Kokoomuksen myyrät laittavat näitä myyntikuntoon.

 13. Toivottavast toimitus ”palaa astialle” luovan tauon jälkeen jossain muodossa, joka on aika suuri vaade NÄINÄ aikoina, jolloin Suomea EI enää ole sellaisena kun SE on joskus ollut. Jopa SILLOINKIN kun Suomen sisä- ja ulkopoliittista asemaa MÄÄRITTELI YYA-sopimus tuolloisen NEUVOSTOLIITON kanssa. Jos Suomi oli Saksan mielestä tuolloin ”SUOMETTUNUT” niin MITÄ itse SAKSA on nyt ent. Euroopan veturina suhteessa YHDYSVALTOIHIN? SAKSA on jälleen alistettu ja raunioitettu kuten 80-vuotta sitten. Eikä edes itse saksalasilla ole pienintäkään aikomusta enää nostaa päätään vaan NYT nämä noudattavat sitä TÄYDELLISEN TUHON taktikkaa, jota Adolf Hitler vaati v. 1945, että KAIKKI on TUHOTTAVA. Sillä saksa EI ole enää kelvollinen elämään vaan voimakkaammat itäiset slaavilaiset kansat ovat osoittaneet olevansa voimakkaampia kuin saksalainen kansa. Saksan olemassaololla EI ole enää väliä, sillä KAKKI hyvät ovat jo kuolleet sodassa ja jäljelle ovat jääneet vain huonot ja kelvottomat ainekset. Näin ajatteli itse Führer, jonka ajatuksenjuoksua pidettiin tuolloin RAAKANA ja EPÄINHIMILLISENÄ! Mutta NYT HERRAN VUONNA 2023 samaa ajatuskantaa ajaa WEF. Bilderberg, YK, NWO, EU ja erityisesti VIHREÄT NATSIT, jotka haluavat MURHATA kokonaisen EUROOPAN omalla ”RAAKANA ja EPÄINHIMILLISENÄ” kurjan VALHEEN eli ”ILMASTONMUUTOKSEN” nojalla, jonka SYDÄMMETTÖMYYS ja IHMISVASTAISUUS löytää vastineensa Kansallissosialistisen SAKSAN korkeimman IDEOLOGISEN punaisesta langasta. Jonka ”LANGAN” väri on vain vaihtunut VIHREÄKSI!!!

  1. Kyllähän Saksassa on ollut hyvinkin voimakasta kapinointia, mutta maa on ollut täysin imperialististen amerikkalaisten ja brittiläisten miehittämä ja on edelleen tähän päivään asti rikollisesti amerikkalaisten ja brittien hallitsema vasallivaltio, kuten myös Japani ja Etelä-Korea jne! Amerikkalaiselle ja brittiläiselle vihollisellemme pitää antaa viimeinen ratkaisu. Tämä eläimellinen ja sairas saasta ei tule lopettamaan, eikä se ole koskaan kyennyt elämään omillaan, vaan se on nimenomaan loisiva ja hyväksikäyttävä saastakansa, joka tarvitsee orjien ja riistettyjen työtä elääkseen.

  2. Te olette niitä Hitlerin lapsia jotka turhaan tappavat haluavat juutalaiset Hitlermäisellä salaliitollahörhöilyllä kuin tietämättömät Hitlerin aikalaiset saksalaiset tietämättöminä. Onneksi nykyään on tietoa ja ei moista tapahdu kuin marginaalisesti.

   1. Eesaun valejuutalaisten kirotusta sukukunnasta pahikset ovat lähtöisin. Jaakobin sukukuntaa ei kuulu yhdistäö heihin.

 14. Laitonlehti on monelle tapaamis paikka, sitä ei voi mitata katsoja luvuilla … jos 1% luvut edes pitävät paikkaansa?

  Annoit vastoin käymisten olla ansiosi. Toimitit sen mitä lupasit. Teit oikeita asioita ja sait asiat muuttumaan.

  Teit sen mitä olet tehnyt, suurista vastustuksista ja nöyryytyksistä huolimatta.

  Et koskaan luvannut liikaa, etkä koskaan tehnyt vähemmän kuin mitä lupasit.

  Elämä ei lopu tähän. Varmista että kehityt jatkuvasti oppimalla uusia asioita.

  Älä ajattele niin että tämän päivän tiedot ja taidot riittäisivät huomisen haasteisiin … joista muut ovat haluttomia keskustelemaan.

  Teit sanomattomasta puhuttavaa. Tartuit härkää sarvista. Jaoit niin huonoja kuin hyviäkin uutisia. Sanoit totuuden ääneen.

  Et haudannut päätäsi hiekkaan. Et juossut karkuun.

  Ole ylpeä itsestäsi, sillä mikään ei ole itsestään selvää tässä maailmassa.

  Ne jotka saavat totuuden puhumisesta potkut yhteiskunnassa, ovat todellisia sankareita.

  Toivotaan että Laitonlehti jatkuu … loputtomiin niinkuin aikakone …

 15. Suurkiitos Marcolle ja toimitukselle totuuden valon kantamisesta, kieli poskella huumorista ja paikoin räävittömän huonosta mausta. Ilo, joka teksteistänne välittyy kaikesta kokemastanne huolimatta, on kannatellut ja rohkaissut näiden synkkien aikojen läpi.
  Kun jumalten vihan maljat on kaadettu te peritte tämän maan ja teette sen uudeksi.

 16. Kiitos Laittomallelehdelle hyvistä tietopläjäyksistä. Valtavan työn olet tehnyt. Paskaa olet saanut niskaasi enemmän kuin normi sietokyky kestäisi. Hyvät jatkot Sinulle MDW.

  1. Sota onneksi tulee ja pesee toivoakseni saatanallisen aineksen ikuisiksi ajoiksi Suomen rakenteista.Pidin Marcoa kaikesta huolimatta kovimpana ukkona kaikkine puutteineen.Kampittajia ollut liikaa koko matkan.Uskon että Marcolla on vielä jotain hihassa tulevan suhteen?Hyvää vappua kaikille lukijoille ja siunausta pimenevässä maailmassa!

 17. Huono homma, kun ainoa media, joka oli puolueeton (haukkui kaikki tasapuolisesti jne)

  Ihmettelinkin kuinka kauan de wit jaksaa yksin olla vetovastuussa, mutta toivon et jatkoa tulisi!

 18. LL on ollut paras korvike TW&FB:sta poistumisen jälkeen.
  Suorastaan addiktoiva sivusto, hehe 😁 niin tottakai lukijakunta on ns. lojaali ja palaa.

  Mitä teetkin nyt niin antaa palaa MdW!

 19. Hyvää kesää MDW:lle, mutta palaathan, jooko?!?

  Laiton Lehti on kyllä mun kotimaisella lukulistalla ykkönen.

 20. Kaikki loppuu aikanaan. Harmauden jälkeen elämä jatkuu! Taistelu jatkuu…

  Aimolle amerikkalaisten naisten kimityksestä: Kieli ja sen fonetiikka vaikuttaa äänialaan ja lausumiseen. Eri kielillä on erilaisia ​​fonologisia järjestelmiä, joilla on erilaisia ​​äänijärjestelmiä ja äänteitä, jotka voivat vaikuttaa siihen, kuinka korkealta tai matalalta henkilö voi puhua. Esimerkiksi joillakin kielillä, kuten mandariinikiinalla, on paljon korkeampia äänteitä kuin esimerkiksi englannilla. Miesten ja naisten oktaavit vaihtelee kielen mukaan.
  Ja englannin kieliset ovat vain helppo kielisinä tyhmiä, rikollisia, hyväksikäyttäjiä ja kuten Nimetönkin tietää, pelkkää saastaa.

  Kansan älykkyydellä on vaikutusta sen kielen, kulttuurin ja perinteen muodostumiseen ja kehittymiseen. Korkean älykkyystason omaava kansa voi kehittää edistyksellistä teknologiaa, innovatiivisia ratkaisuja ja luovia taiteen muotoja, jotka vaikuttavat sen kulttuurin erityispiirteisiin.

  Kevät ja uusi elämä alkaa LL:lle ja muille. Toivottavasti hyvä.

 21. Kovin kummalliselta tämä kansa tuntuu; totuus ei kiinnosta juuri ketään. Tämä on yksi niistä harvoista medioista, jotka uskaltavat julkista julkisia eduskunnan tietoja … WHO-valta; PL 118 §; Suomen virkamafia; pankkien valta Suomessa ja Euroopan lahjottu oikeusjärjestelmä.

  Mutta sensuuri on kovaa: tässä todisteet: archive.today/kimmoleaks.fi: google yms eivät löydä, mutta kaikki on tallessa kun katsoo asioita archiven sisäisellä hakukoneella.

  Nyt suunnittelevat Suomeen ”keskusta”, jonka kautta kaikki Suomen sähköpostit kulkisivat !

  Esimerkiksi Totuuspuolueen kannattajakorteista suuri osa on kerätty massiivisella sähköpotsikamppanjalla; tätä siis valtiovalta seuraavaksi on suitsimassa ?

  Ne yhdeksän puoluetta, jotka putosivat kelkasta ovat tulevaisuudessa vaikeuksissa kannattaja-keräyksen tiimoilta; valta nyt vaan halutaan sementoida ”suurille” puolueille.

  Kiitos ja huomenta median uusille tuulille ja levitystavoille .

 22. Itselle persumyyräily paljastuksia antoisampaa asiaa(olen nähnyt itse persumyyrien läpi jo 10v sitten , marco vaan jaksaa seikkaperäisesti perata keissin) on ollut marcon evoluutiopsykologia jutut. Surullista jos ei pääse jatkossa lukemaan marson ajatuksia maailmanmenosta.

  Marcon ja toimituksen periksiantamaton tyyli on 5/5. Kiitos Marso ja taustajoukot

 23. Ei kiva. Aina aamuisin avannut tämän ja sitten ne muut vähät vaihtoehtomediat. On kyllä maailmanmeno ollut hurjaa ja etenkin 2015 matuaalto avasi nukkuvat silmäni tähän sairaaseen todellisuuteen.
  Haikea ajatella, että sielläkin viimeinen sammuttaa pian valot. Hyvää vappua jokatapauksessa kaikille!

 24. Tämä on ikävä uutinen. Laiton Lehti on edustanut vaihtoehtomedioista puhtaimmin sinivalkoisia värejä sekä sananvapautta. Se on tuonut esille monia totuuksia ja uskaltanut rohkeasti analysoida myös meidän suomalaisten heikkouksia – niitä, jotka olisi tärkeä tiedostaa, jotta itsenäisyys voitaisiin palauttaa, mutta joiden suhteen ollaan valitettavan sokeita. Laiton Lehti on myös ansioitunut kansallismielisiä heikentävän ja hajoittavan valeopposition ja myyrien paljastamisessa.

  Mutta vallitseva hiljaisuus sen osoittaa, ehkei aika ole vielä kypsä ja ihmisillä menee vielä liian hyvin – taikka sitten liian huonosti. Mutta ehkei Laittoman Lehden työ kuitenkaan ole mennyt hukkaan. Siemen on kylvetty ja ehkä siitä kasvaa vielä Kalevalan tammi. Toivotaan, että tämä on vain tuiki tarpeellinen huilitauko ja Laiton Lehti palaa barrikadeille entistäkin ehompana – kaikki me tarvitsemme välillä luovan paussin.

 25. Ai­ka­naan kir­ja­pai­non kek­si­jäl­le Jo­han­nes Gu­ten­ber­gil­le sat­tui ka­tast­ro­faa­li­nen on­net­to­muus:
  –    ko­ko kir­ja­pai­no pa­loi maan ta­sal­le ja vä­hin­tään sa­dat työn­te­ki­jät jäi­vät il­man työ­tä ja toi­meen­tu­loa.

  Mi­ten nä­mä työn­te­ki­jät toi­mi­vat sii­nä ti­lan­tees­sa?
  –    Ar­va­sit vää­rin! Hei ei­vät jää­neet paik­ka­kun­nal­le lop­pu­elä­mäk­seen kier­tä­mään ka­pa­koi­ta ja not­ku­maan an­si­osi­don­nai­sen päi­vä­ra­han tur­vin.
  –    Ei­vät.
  –    He läh­ti­vät va­el­ta­maan eri puo­lil­le Eu­roop­paa ja omaan am­mat­ti­tai­toon­sa no­jau­tu­en pe­rus­ti­vat kir­ja­pai­no­ja sin­ne ja tän­ne.

  Seu­rauk­se­na oli, et­tä kir­ja­pai­no­tai­to le­vi­si ku­lo­val­ke­an ta­voin ja Gu­ten­ber­gin kek­sin­nön hyö­dyt le­vi­si­vät hyö­dyt­tä­mään ko­ko maa­no­san ih­mi­siä.

  Kun Lai­ton Leh­ti nyt lo­pet­taa niin ol­kaam­me me, kom­men­toi­jat ja lu­ki­jat nii­tä, jot­ka le­vit­tä­vät tääl­lä saa­mi­am­me op­pe­ja ja ide­oi­ta eri puo­lil­le di­gi­taa­lis­ta maa­il­maa!
  –    Äl­kääm­me jää­kö pai­koil­lem­me odot­ta­maan, et­tä jo­ku te­ki­si jo­tain.
  –    Vies­ti­ka­pu­la on nyt meil­lä!

  Tul­koon meis­tä it­ses­täm­me lä­het­ti­läi­tä ja vies­tin­vie­jiä niil­le opeil­le, joi­ta olem­me tääl­tä saa­neet it­sel­lem­me vii­sau­dek­si, kas­va­tuk­sek­si ja hu­vik­si.
  –    Tun­nus­ta­kaam­me re­ali­tee­tit ja to­si­asi­at sel­lai­si­na kuin ne ovat ja
  –    tun­nis­ta­kaam­me pro­pa­gan­da vies­tin lä­het­tä­jän aseis­tuk­ses­ta ja uh­kai­luis­ta riip­pu­mat­ta.

  Ur­ho Kek­ko­nen sa­noi:
  –    Vää­rä ul­ko­po­li­tiik­ka ei muu­tu oi­ke­ak­si sil­lä, et­tä kan­san suu­ri enem­mis­tö on sen ta­ka­na.
  –    Ny­ky­ään tä­mä pä­tee eri­tyi­ses­ti tie­tee­seen: ko­vat tie­teel­li­set fak­tat ja tut­ki­mus­me­ne­tel­mät on kor­vat­tu «va­li­koi­tu­jen tie­de­mies­ten suu­rel­la enem­mis­töl­lä».

  Tie­don val­ta­kun­ta käyt­tää bit­te­jä kir­ja­si­mien si­jas­ta,
  –    An­ta­kaam­me me noil­le bi­teil­le si­säl­tä ja pe­rus­ta, jo­ka kes­tää si­vi­li­saa­ti­os­ta toi­seen.

  Suu­ret kii­tok­set Lait­to­mal­le Leh­del­le ja Mar­co de Wit’il­le, et­tä olen saa­nut ol­la mu­ka­na!

 26. Tämä aamu oli pilalla, kun ei ollut kahvin kylkeen uutta luettavaa Laittomassa. Varsinkin sotajutut olivat hyviä, parempia kuin valtamediassa eikä sentään aivan niin yksipuolisia kuin PT-mediassa. Kiitos LL:lle noista jutuista!

 27. Kannattaako sittenkään lopettaa? Suvakeilla menee nyt todella huonosti! Lesboksi kääntynyt suvakki varasteli ja riehui! Tämä on taas yksi uusi todiste lesbouden haitallisuudesta! https://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/a/a0abd45c-4d42-412b-8b44-ae67643afefa

  Ruotsissa taas valmistaudutaan dekurdifikaatioon. Ruotsin hallinnolle on tullut ”yllätyksenä”, että maahan pesiytyneet kurditerroristit tekevät rikoksia, joilla rahoitetaan kansainvälistä terrorismia ja turkkilaisten kansanmurhaa!

  Tästä on tulossa hyvä vuosi ja nyt suvakit ovat hyvin raivoissaan!

 28. Nato, Israel ja CIA:n ja Mossadin hallitsemat puolueet saavat nyt vapaat kädet tuhota Suomea ja levittää propagandaa. Donald Trumpikin taputtaa ja kiittää, kun tie on nyt auki. Suomen rikkaudet ovat nyt meidän, antakaa ne, sanovat amerikkalaiset ja britit ryöstäessään Suomen lihavaa elintasoaan ja helppoa elämäänsä varten.

  1. No niin ja Lapissa Soklin alueella on valtavat varannot hyödynnettäviä metalleja. Oliko sittenkin Vapojen teoriat tunneliverkostoista oikein. Naton avulla globaaliyritykset menevät sinne pilaamaan Lapin herkän luonnon.

   Jep jep, Sauli.

 29. Kyllä tulee olemaan toistaiseksi tylsää, kun kaikkialla on pelkkiä amerikkalaisten ja brittiläisten vihollistemme, sekä Israelin valtion valheita. Supokin kiittää.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*